Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 27. 22:47 #1121
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 22:44)
Gallifreybase. Legjobb spoilergyűjtő hely, a DW stáb tagjai írkálnak oda és egészen elképesztő dolgokat mesélnek, amikbe inkább nem mennék bele. Én azt is tudtam, hogy 10 hogyan regenerálódik majd, nem bírtam ki, nem bírom ki spoilerek nélkül  rohog.gif

nekem mondod? alig bírom magam visszafogni nehogy fellépjek oda és elolvassak mindent...inkább halálra izgulom magam a várakozás miatt rohog.gif

bár a nyári szünet kész kínzás lesz dry.gif
2011. április 30. 13:17 #1122
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 18:26)
az mekkora WTF???!!! pillanat lenne ha kiderülne hogy az a kislány az űrruhában valójában Amy későbbi lánya lenne (akivel most terhes) rohog.gif 
azon asszem néznék egy kisebbet rohog.gif

Amúgy én is erre gondoltam rohog.gif rolleyes.gif

Sikerült nekem is végre megnéznem a 6.01-t, gondoltam már ideje lenne, most, hogy mindjárt itt a 6.02 tongue.gif
Véleményezés - azok érdekében, akik nem látták -
SPOILER:
Nos, nem volt annyira sz*r, mint gondoltam a promo alapján pardon.gif Az a viking temetéses cucc határozottan tetszett, szép volt a látványterv, ahogy ott négyen nézik a lángoló csónakot.Az meg mindenesetre határozottan WTF pillanat volt, amikor megjelent 11 a kajázóban.De amúgy gondoltam, hogy valami nem stimmel, amikor a Doki 1100 évesnek mondta magát..Mark Sheppard-nak nagyon örültem heart.gif Amúgy én arra gondoltam, ami lehet nagy hülyeség, hogy River van az űrhajós maszk alatt.Tehát River öli meg a Doktor-t, amiért tulajdonképpen bebörtönzik. unsure.gif Viszont én Kate elméleténél lemaradtam ott, hogy a Doki miért ölne meg bárkit is vagy mikor volt erről szó, mert nekem semmi sem rémlik think.gif
Na jó, azt hiszem egyelőre nem agyalok azon, ki kicsoda és mikor miért mit tett/tesz biggrin.gif
2011. április 30. 18:23 #1123
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Aki élőben akarja nézni a mai részt, az ma este 19:00-kor megteheti ide kattintva! thumbsup.gif
2011. április 30. 23:41 #1124
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Megnéztem a 6x02-t és a vége az OMFG! ohmy.gif

Most akkor ki volt ez a kiscsaj? Ha River Amy gyereke, akkor az asztronauta kislány meg lehet hogy a Doktor és River gyereke? Ezért tudott regenerálódni vagy most akkor mivan?! ohmy.gif biggrin.gif
2011. május 01. 01:41 #1125
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (benyaw93 @ 2011.04.30. 23:41)
Megnéztem a 6x02-t és a vége az OMFG! ohmy.gif 
Most akkor ki volt ez a kiscsaj? Ha River Amy gyereke, akkor az asztronauta kislány meg lehet hogy a Doktor és River gyereke? Ezért tudott regenerálódni vagy most akkor mivan?! ohmy.gif  biggrin.gif

River? Amy gyereke? WTH?? ohmy.gif

holnap meg kell néznem a 2. részt...csak szerezzek egy normális feliratot...

Hell, most végeztem az 5. évaddal és azt hittem mindent értek...egy nagy frászt! biggrin.gif

felpiszkálta a kíváncsiságom! hogy fogok tudni így aludni? biggrin.gif

(egyébként megkönnyeztem a Doktor búcsúját a kis Amelia-tól mielőtt a repedésbe lépett) blush.gif
2011. május 01. 12:40 #1126
- törölt felhasználó -    
What
The
Fuck
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 01. 15:33 #1127
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

nah túl vagyok a 2. részen is

az elején megkajáltatták velem hogy Canton a Doki ellen van...szal kicsit néztem azon ami Doki börtönében (kicsit Pandorica-gyanús nem? biggrin.gif) volt

a Silence még mindig a frászt hozza rám és a kép amin Amy volt babával a karjában, ott csöppet eltévedtem unsure.gif

most akkor terhes vagy nem? mert úgy tűnik a TARDIS sem tudta megmondani...a Silence csinált Amy-vel valamit amikor fogva tartották? blink.gif

és a kislány hogyan tudott regenerálódni??? ohmy.gif
egyáltalán ki ez a kislány??? ohmy.gif

Moffat tényleg ért ahhoz hogyan keverje meg a szálakat!!! dry.gif

ezek után még jobban várom a következő részeket...remek kis szezonfinálé van készülőben biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: benyaw93, kateblock
2011. május 02. 18:39 #1128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.05.01. 15:33)
nah túl vagyok a 2. részen is
az elején megkajáltatták velem hogy Canton a Doki ellen van...szal kicsit néztem azon ami Doki börtönében (kicsit Pandorica-gyanús nem? biggrin.gif) volt
a Silence még mindig a frászt hozza rám és a kép amin Amy volt babával a karjában, ott csöppet eltévedtem unsure.gif 
most akkor terhes vagy nem? mert úgy tűnik a TARDIS sem tudta megmondani...a Silence csinált Amy-vel valamit amikor fogva tartották? blink.gif 
és a kislány hogyan tudott regenerálódni??? ohmy.gif 
egyáltalán ki ez a kislány??? ohmy.gif 
Moffat tényleg ért ahhoz hogyan keverje meg a szálakat!!! dry.gif
ezek után még jobban várom a következő részeket...remek kis szezonfinálé van készülőben biggrin.gif

Nos, ez érdekes kérdés. Van egy epizód, aminek az a címe, hogy 'Doctor's wife' és abban nem River van, hanem egy másik nő. Gallifreyn a többnejűség nem büntetendő? biggrin.gif
Fogalmam sincs ki ez a lány, de az talán csak félrevezető, hogy astronaut ruha van rajta, mint Riveren volt és az sem biztos, hogy a kiscsaj ölte meg 11 jövőbeli énjét.
Annyi már itt a kérdőjel, hogy az ember már olyan szálakat lát, amik nem léteznek laugh.gif Valaki például kitalálta, hogy Rory is time lord/12-ik Doki. Na ne már dry.gif
2011. május 02. 20:56 #1129
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 18:39)
Nos, ez érdekes kérdés. Van egy epizód, aminek az a címe, hogy 'Doctor's wife' és abban nem River van, hanem egy másik nő. Gallifreyn a többnejűség nem büntetendő?  biggrin.gif 
Fogalmam sincs ki ez a lány, de az talán csak félrevezető, hogy astronaut ruha van rajta, mint Riveren volt és az sem biztos, hogy a kiscsaj ölte meg 11 jövőbeli énjét.
Annyi már itt a kérdőjel, hogy az ember már olyan szálakat lát, amik nem léteznek  laugh.gif Valaki például kitalálta, hogy Rory is time lord/12-ik Doki. Na ne már  dry.gif

igen olvastam a Rory egy Time Lord elméletet...azzal a cuccal volt kapcsolatban ami 10 (Tennant vajon mit szólna hozzá hogy márcsak így nevezzük biggrin.gif) használt akkor amikor üldözték és utána ember lett (valami kaméleon cucc)
abban az elméletben azt írták hogy Amy meg valójában River... dry.gif

szal igen vannak hajmeresztő elméletek rohog.gif
ha a bigámia engedett Gallifreyn akkor kérek egy csak oda szóló űrhajójegyet _nevet.gif
2011. május 02. 21:45 #1130
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.05.02. 20:56)
igen olvastam a Rory egy Time Lord elméletet...azzal a cuccal volt kapcsolatban ami 10 (Tennant vajon mit szólna hozzá hogy márcsak így nevezzük biggrin.gif) használt akkor amikor üldözték és utána ember lett (valami kaméleon cucc)
abban az elméletben azt írták hogy Amy meg valójában River... dry.gif 
szal igen vannak hajmeresztő elméletek rohog.gif 
ha a bigámia engedett Gallifreyn akkor kérek egy csak oda szóló űrhajójegyet _nevet.gif

Én azért nem szívesen lennék time lady .. Viszont egy utat nem utasítanék vissza, ha a Doki rákérdezne akarok-e vele menni.

Te hová mennél vele, ha azt mondaná, csak egy utat enged?
2011. május 02. 22:25 #1131
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 21:45)
Én azért nem szívesen lennék time lady .. Viszont egy utat nem utasítanék vissza, ha a Doki rákérdezne akarok-e vele menni. 
Te hová mennél vele, ha azt mondaná, csak egy utat enged?

húúú ez nem könnyű kérdés...arra az időpontra amikor az univerzum magától omlik össze és nem éppen valaki rásegít biggrin.gif

vagy ha múlt akkor viszont a görög mítoszok korába biggrin.gif
2011. május 02. 23:35 #1132
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.05.02. 22:25)
húúú ez nem könnyű kérdés...arra az időpontra amikor az univerzum magától omlik össze és nem éppen valaki rásegít biggrin.gif
vagy ha múlt akkor viszont a görög mítoszok korába biggrin.gif

Miért pont görög mítoszok korába? rolleyes.gif

Valaki küldött nekem egy érdekes linket még múlt héten, amiben arról írtak, hogy szeretnének megoldást találni arra a problémára, hogy ne töltsék sokan a DW-t illeagálisan ezért a BBC1 fejesek a BBC fejesekhez fordultak, akik rábólintottak (ÁLLÍTÓLAG) hogy a BBC America közreműködésével hamar eljussanak az epizódok az emberekhez, feliratosan vagy anélkül (mi esetünkben BBC Entertainment). Mindössze pár napos késés lett volna csak az eredetiben lement és feliratozott verziós epizódok között (és kb 1-2 nap telt volna el a műsor eredeti vetítése után) de a BBC America egyedüli jogélvező akar lenni és nem járul hozzá a megvalósításhoz. Thanks BBC America, love ya ..
2011. május 03. 07:44 #1133
- törölt felhasználó -    
Azt tudjuk, hogy Matt 'betörte a fejét'? A minap DW wrap party volt és 3 öltéssel össze kellett varrni a sebét a szemöldöke felett, mert elesett a saját lakásában .. unsure.gif
2011. május 03. 07:56 #1134
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.03. 07:44)
Azt tudjuk, hogy Matt 'betörte a fejét'? A minap DW wrap party volt és 3 öltéssel össze kellett varrni a sebét a szemöldöke felett, mert elesett a saját lakásában ..  unsure.gif

Vajon mit ivott? rohog.gif
2011. május 03. 07:58 #1135
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.03. 07:56)
Vajon mit ivott? rohog.gif

Timey Wimey koktélt? laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Macaroth
2011. május 03. 08:01 #1136
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.03. 07:58)
Timey Wimey koktélt?  laugh.gif

Lehet. _nevet.gif
2011. május 03. 08:32 #1137
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.03. 08:01)
Lehet. _nevet.gif

Doctornak lenni felelősség. Az nem csak egy szerep, jobban vigyáznia kellene magára dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Macaroth
2011. május 03. 10:58 #1138
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, képbe kerültem. Megtekintettem én is a 06x01-02-t.
Én leszek talán az egyedüli, aki nem esett hasra tőle..? laugh.gif
Nekem már túl amcsi feelingje volt az egésznek, kb. mintha valami hollywoodi nagyprodukciót láttam volna, igazából volt, hogy el is felejtettem, hogy amit éppen nézek, az a Doctor Who.
Túl sok korábbi elem ismételte magát, és már megint túl van misztifikálva. A korábbi elemeken értem például azt, hogy a korábbi epizódok jutottak eszembe a részekről. Blink, Silence (!) in the library, The empty child, The Doctor dances... Satan's pit... Ez a szkafanderes dolog. Nekem totálisan a könyvtáros rész jött vissza. (mondjuk részben evidens, mert ugye kapcsolódnak egymáshoz a részek + maga Moff) Éppen ezért nem is éreztem nagy lelkesedést.
River szerintem biztosan nem a Doki gyereke, különben miért smárolná le..? Inkább Amy gyerekére tippelnék... És hogy ki az apa? A Doki akkor nem lehet... De akkor hogy tud regenerálódni?
A kislány árva. Tehát ha Amy terhes, és tényleg az övé, akkor ő is meghal. Nemsokára. Nem?
Csomó gondolat van a fejemben, de most nem tudom rendszerezve, értelmesen leírni. Még le kell ülepednie a dolognak. biggrin.gif Szerintem a megoldás egyszerűbb, mint hinnénk. Csak megint ezek a hatalmas, barokkos körítések, amiket nem szeretek... dry.gif
Lényeg a lényeg, nekem van egy viszonylagos kép a fejemben és éppen ezért nem is hozott lázba eddig még az új évad. laugh.gif (ja, és még volt egy kis Támad a Mars! és X-akták hangulata is)
De hogy pozitívat is mondjak. Matt Smith mintha előnyére változott volna Doktorként... Már nem látom azt, hogy erőltetné a jópofa vagyok figurát, nem érzem, hogy 10-et próbálná bárhogy is másolni karakterileg. És ez jó. Most én is láttam a komoly, érett, belül idős Doktort. Nem gondoltam volna, hogy ez a pillanat is eljön egyszer. biggrin.gif
Amúgy a csónakos-tüzes jelenet télleg teccett. rohog.gif
2011. május 03. 11:13 #1139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.03. 10:58)

River szerintem biztosan nem a Doki gyereke, különben miért smárolná le..? Inkább Amy gyerekére tippelnék... És hogy ki az apa? A Doki akkor nem lehet... De akkor hogy tud regenerálódni?

Rory a 12-ik Doki??? 110.gif
2011. május 03. 11:17 #1140
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 23:35)
Miért pont görög mítoszok korába?  rolleyes.gif

mindig is lenyűgöztek a görög mítoszok a görög istenekről...néhányat fejből el tudnék mesélni (titánok története a best biggrin.gif)

szóval ezért biggrin.gif
93 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!