Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 27. 10:12 #1101
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.27. 09:50)
SPOILER Igen, és majd találgatják, hogy ki a kedves papa. Egy dalek vagy egy cyberman.?! dry.gif SPOILER VÉGE Nem vicc... dry.gif

Vagy egy silence gyerekkel ... mellow.gif dry.gif
1 felhasználónak tetszik: benyaw93
2011. április 27. 11:35 #1102
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 10:12)
Vagy egy silence gyerekkel ...  mellow.gif  dry.gif

na az már még Moffat-tól is durva lenne biggrin.gif
2011. április 27. 17:36 #1103
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 11:35)
na az már még Moffat-tól is durva lenne biggrin.gif

Én akármit kinézek Moffatból.. Én nem bánom, de arra nem vagyok kíváncsi hogy lett a gyerek rohog.gif _nevet.gif Nem hinném, hogy egy egyszerű Torchwoodos 'megharapjuk a kezét és terhes lesz tőle' módon viszont 'feltehetőleg' nem is úgy ahogyan .. khm ... szóval akkor inkább nem is akarom tudni hogyan ... biggrin.gif
2011. április 27. 17:44 #1104
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 17:36)
Én akármit kinézek Moffatból.. Én nem bánom, de arra nem vagyok kíváncsi hogy lett a gyerek  rohog.gif  _nevet.gif Nem hinném, hogy egy egyszerű Torchwoodos 'megharapjuk a kezét és terhes lesz tőle' módon viszont 'feltehetőleg' nem is úgy ahogyan .. khm ... szóval akkor inkább nem is akarom tudni hogyan ...  biggrin.gif

Roswellben biztos elrabolták Amyt a marslakók és az űrhajójukon elvégezték a beavatkozást valami kütyüvel a műtőasztalon. laugh.gif (Sok X-aktát néztem anno, sorry. rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Vampiregirl1
2011. április 27. 18:06 #1105
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 17:36)
Én akármit kinézek Moffatból.. Én nem bánom, de arra nem vagyok kíváncsi hogy lett a gyerek  rohog.gif  _nevet.gif Nem hinném, hogy egy egyszerű Torchwoodos 'megharapjuk a kezét és terhes lesz tőle' módon viszont 'feltehetőleg' nem is úgy ahogyan .. khm ... szóval akkor inkább nem is akarom tudni hogyan ...  biggrin.gif

én arra gyanakszom hogy összekeverte a terhesség előjeleit a silence-szel történő találkozás mellékhatásaival (ugyebár utána az illető rosszul érzi magát (mint River is az alagútban)) biggrin.gif

szal nem is biztos hogy terhes biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 27. 18:07 #1106
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 18:06)
én arra gyanakszom hogy összekeverte a terhesség előjeleit a silence-szel történő találkozás mellékhatásaival (ugyebár utána az illető rosszul érzi magát (mint River is az alagútban)) biggrin.gif

oszt lehet akkorát tévedek hogy le kellene mérni mérőszalaggal _nevet.gif
2011. április 27. 18:10 #1107
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 18:06)

Én spoilerezek és mindenhol úgy olvastam, hogy terhes. Csak a rosszullétből nem egyértelmű, hogy terhes, ha pedig azt mondja, kell lennie más jelnek is ami a terhességre utal. Amy ennyire nem lehet hülye ...
2011. április 27. 18:26 #1108
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 18:10)
Én spoilerezek és mindenhol úgy olvastam, hogy terhes. Csak a rosszullétből nem egyértelmű, hogy terhes, ha pedig azt mondja, kell lennie más jelnek is ami a terhességre utal. Amy ennyire nem lehet hülye ...

az mekkora WTF???!!! pillanat lenne ha kiderülne hogy az a kislány az űrruhában valójában Amy későbbi lánya lenne (akivel most terhes) rohog.gif

azon asszem néznék egy kisebbet rohog.gif
2011. április 27. 19:09 #1109
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Na jó, minél előbb meg kell néznem a 06x01-et, mert nem értek semmit. laugh.gif
2011. április 27. 19:10 #1110
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.27. 19:09)
Na jó, minél előbb meg kell néznem a 06x01-et, mert nem értek semmit. laugh.gif

Kicsit gonosz leszek, de talán örülni fogsz annak amit kb 10-ik percnél látsz. Én almát ettem DW nézés közben és majdnem kiesett az alma a kezemből, mikor láttam. _nevet.gif
2011. április 27. 21:09 #1111
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 19:10)
Kicsit gonosz leszek, de talán örülni fogsz annak amit kb 10-ik percnél látsz. Én almát ettem DW nézés közben és majdnem kiesett az alma a kezemből, mikor láttam.  _nevet.gif

sejtem mire célzol biggrin.gif

én néztem egy jó nagyot...gondoltam remekül indul az egész (tessék beleképzelni egy kis adag szarkazmust biggrin.gif)

aztán amikor a bárba ami volt annál pedig kb. úgy festettem mint kezdő németes a nyelvvizsgán...
2011. április 27. 21:26 #1112
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 21:09)
sejtem mire célzol biggrin.gif
én néztem egy jó nagyot...gondoltam remekül indul az egész (tessék beleképzelni egy kis adag szarkazmust biggrin.gif)
aztán amikor a bárba ami volt annál pedig kb. úgy festettem mint kezdő németes a nyelvvizsgán...

Olyan gyorsan történt. azt sem tudtam mit mondjak/gondoljak, ott volt 11, sírva és SPOILER szegényt meglőtték de regenerálódni sem tudott. WTF? Ez amúgy tényleg nagy probléma, ha megölik a jövőbeli énjét, mert akkor az olyan, mintha nem lenne már jövője, már pedig úgy biztosan nem lesz. Szóval akkor a jövőbeli énje meghalt de a jelenje nem tudja, nos .. ez probléma, nagyon NAGY probléma.
És a hivatalos spoiler szerint River Amy gyereke. Ez pedig megmagyarázza akkor, hogy a Doki miért öli meg Roryt. Hiszen Rivert azt hajtogatja a Dokinak, hogy megölte a számára legkedvesebb embert. Nos, nem tudom, ha az én szerelmemet ölné meg valaki, életem végéig haragudnék rá és nem állok vele így úgymond haverkodni. De akkor az a kérdés, hogy River honnan tudta, hogy a Doktor szereti, ha bilincsben van/odakötözve valamihez, ha egyszer ő nem volt ott, amikor Amy nekibilincselte a csőnek az ötödik évad első epizódjában? Talán Amy elmondta Rivernek, a későbbi énjének, és amikor találkozott 10-el, már tudta. meg hár ne felejtsük el, hogy 10 hard drive-ba tette Rivert bár adott neki szonikust, az pedig valamikor a 'jövőben' volt pedig az ötödik évadban is a 'jövőben' találkoznak. ??
SPOILER
2011. április 27. 21:41 #1113
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 21:26)
Olyan gyorsan történt. azt sem tudtam mit mondjak/gondoljak, ott volt 11, sírva és SPOILER szegényt meglőtték de regenerálódni sem tudott. WTF? Ez amúgy tényleg nagy probléma, ha megölik a jövőbeli énjét, mert akkor az olyan, mintha nem lenne már jövője, már pedig úgy biztosan nem lesz. Szóval akkor a jövőbeli énje meghalt de a jelenje nem tudja, nos .. ez probléma, nagyon NAGY probléma.
És a hivatalos spoiler szerint River Amy gyereke. Ez pedig megmagyarázza akkor, hogy a Doki miért öli meg Roryt. Hiszen Rivert azt hajtogatja a Dokinak, hogy megölte a számára legkedvesebb embert. Nos, nem tudom, ha az én szerelmemet ölné meg valaki, életem végéig haragudnék rá és nem állok vele így úgymond haverkodni. De akkor az a kérdés, hogy River honnan tudta, hogy a Doktor szereti, ha bilincsben van/odakötözve valamihez, ha egyszer ő nem volt ott, amikor Amy nekibilincselte a csőnek az ötödik évad első epizódjában? Talán Amy elmondta Rivernek, a későbbi énjének, és amikor találkozott 10-el, már tudta. meg hár ne felejtsük el, hogy 10 hard drive-ba tette Rivert bár adott neki szonikust, az pedig valamikor a 'jövőben' volt pedig az ötödik évadban is a 'jövőben' találkoznak. ??
SPOILER

őőő...én a közepén elvesztem...de ha a családfa tényleg így volt akkor miért Song a vezetékneve Rivernek? blink.gif

vááá nem értem laugh.gif

lehet meg kéne néznem az 5. évadot (igen szégyellem a dolgot laugh.gif )...de Rory mikor hal meg amúgy? blink.gif
2011. április 27. 21:48 #1114
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 21:41)
őőő...én a közepén elvesztem...de ha a családfa tényleg így volt akkor miért Song a vezetékneve Rivernek? blink.gif 
vááá nem értem laugh.gif 
lehet meg kéne néznem az 5. évadot (igen szégyellem a dolgot laugh.gif )...de Rory mikor hal meg amúgy? blink.gif

A Pond tavat jelent, a River folyót ..

Nos, ha hiszünk ebben az élméletben, akkor a Doki az utolsó részben megöli Roryt, így tehát stimmel River mondata 11-nek a Flesh and Stone elején, mikor azt mondja, hogy 'you've killed the best man i've ever known' és az is helyén való, hogy River honnan tudja, hogy a Doki csak táncolni szeret az esküvőkön ..
2011. április 27. 21:52 #1115
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 21:48)
A Pond tavat jelent, a River folyót ..
Nos, ha hiszünk ebben az élméletben, akkor a Doki az utolsó részben megöli Roryt, így tehát stimmel River mondata 11-nek a Flesh and Stone elején, mikor azt mondja, hogy 'you've killed the best man i've ever known' és az is helyén való, hogy River honnan tudja, hogy a Doki csak táncolni szeret az esküvőkön ..

érdekes...de ahhoz hogy a Doki ezt megtegye kell egy ok...Rory talán elárulja őket vagy mi? csak úgy nem tenne ilyet 11 blink.gif
2011. április 27. 22:21 #1116
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 21:52)
érdekes...de ahhoz hogy a Doki ezt megtegye kell egy ok...Rory talán elárulja őket vagy mi? csak úgy nem tenne ilyet 11 blink.gif

Nos, erre is van magyarázat. SPOILER Azt mondják gonosz rómaiak szállják meg Londont az utolsó részben és mint ahogyan azt te is láthattad az 5-ik évad végén, Rory átment római katonába. A fináléban a múltba mennek vissza, mikor még Rory gonosz volt és fel sem ismerte Amyt sem. Ott és akkor a Doki meghúzhatja a ravaszt, főleg ha azt hiszi Roryról, hogy soha nem lesz megint 'jó ember', belőle simán kinézem, hogy megöli Roryt ...SPOILER
2011. április 27. 22:24 #1117
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 22:21)
Nos, erre is van magyarázat. SPOILER Azt mondják gonosz rómaiak szállják meg Londont az utolsó részben és mint ahogyan azt te is láthattad az 5-ik évad végén, Rory átment római katonába. A fináléban a múltba mennek vissza, mikor még Rory gonosz volt és fel sem ismerte Amyt sem. Ott és akkor a Doki meghúzhatja a ravaszt, főleg ha azt hiszi Roryról, hogy soha nem lesz megint 'jó ember', belőle simán kinézem, hogy megöli Roryt ...SPOILER

kezdem érteni a dolgot...hát logikus az okfejtés...érdekes lesz a finálé...és akkor majd Amy bepipul a Dokira és akkor az új évadban új útitársa lesz...nem lepődnék meg
2011. április 27. 22:29 #1118
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 22:24)
kezdem érteni a dolgot...hát logikus az okfejtés...érdekes lesz a finálé...és akkor majd Amy bepipul a Dokira és akkor az új évadban új útitársa lesz...nem lepődnék meg

Én már semmin sem lepődnék meg pardon.gif
2011. április 27. 22:34 #1119
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 22:29)
Én már semmin sem lepődnék meg pardon.gif

jó sok mindent tudsz biggrin.gif

honnan van ez a sok spoiler? biggrin.gif
2011. április 27. 22:44 #1120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.04.27. 22:34)
jó sok mindent tudsz biggrin.gif
honnan van ez a sok spoiler? biggrin.gif

Gallifreybase. Legjobb spoilergyűjtő hely, a DW stáb tagjai írkálnak oda és egészen elképesztő dolgokat mesélnek, amikbe inkább nem mennék bele. Én azt is tudtam, hogy 10 hogyan regenerálódik majd, nem bírtam ki, nem bírom ki spoilerek nélkül rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, benyaw93
93 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!