Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.07. 16:24)
Na, megvilágosodtam. Anya felvilágosított, hogy ma még csak HETEDIKE van, és hogy a TESCO péntekenként "vált"...
Így már értem, miért nem volt egy darab sem egyikből sem...
Azt viszont továbbra sem értem, hogy a pasas, akit megkérdeztem, miért mondta azt, hogy volt
és hogy már elfogyott...
Félrevezetik itt a jónépet... Brrr.
Valószínűleg kevertem a LIDL-lel, ami viszont mától "új", ott legalább szerencsém volt, beszereztem rögtön 3 zacsi Thai Sweet Chilli chipset... Yummy, yummy...
De hogy ne offoljam szét ezt a szerencsétlen témát:
Az új évad néhány címe igencsak érdekesen hangzik. A feleséges részre kíváncsi leszek.
Kate már említette, hogy visszahozzák a Doki igazi feleségét.
Az előző "who's?" kérdésem meg persze csak viccnek volt szánva. (MM miatt.
)
Arra is kíváncsi leszek, hogy az utolsó részben ki lesz az a bizonyos jó ember... Az 1000%, hogy az, akit River kinyiffant. Vajon a Dokit..?
(I hope it. :evil: )
Valószínűleg kevertem a LIDL-lel, ami viszont mától "új", ott legalább szerencsém volt, beszereztem rögtön 3 zacsi Thai Sweet Chilli chipset... Yummy, yummy...
De hogy ne offoljam szét ezt a szerencsétlen témát:
Az új évad néhány címe igencsak érdekesen hangzik. A feleséges részre kíváncsi leszek.
Arra is kíváncsi leszek, hogy az utolsó részben ki lesz az a bizonyos jó ember... Az 1000%, hogy az, akit River kinyiffant. Vajon a Dokit..?
Wha? Wha? What? You kidding? Elkapkodták? Mi van? Ezt nem veszem be. Örüljenek ha 3 darabot el tudnak adni belőle egy városban

0 felhasználónak tetszik: