Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )
2011. április 05. 07:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Micsoda felfedezést tettem!
Április 8-tól lehet kapni a TESCO-ban DW-s bögrét + húsvéti tojást!
Ára: 999,- Ft!
Sajna a dobozon Mattie van, de attól még DW.
A bögrén egy daleket láttam, de lehet hogy van másmilyen is...
Én erősen gyanúsan gondolom, hogy veszek egyet...
Akkora szám ez, hogy csak na... DW, bögre, in hungarian TESCO? Hmmm...
2011. április 05. 07:38
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.05. 07:10)
Micsoda felfedezést tettem!
Április 8-tól lehet kapni a TESCO-ban DW-s bögrét + húsvéti tojást!
Ára: 999,- Ft!
Sajna a dobozon Mattie van, de attól még DW.
A bögrén egy daleket láttam, de lehet hogy van másmilyen is...
Én erősen gyanúsan gondolom, hogy veszek egyet...
Akkora szám ez, hogy csak na... DW, bögre, in hungarian TESCO? Hmmm... 
Really?
*searches for her Tesco paper to look*
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. április 05. 08:06
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 07:38)
Really?
Really, of course.
2011. április 05. 09:47
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.05. 08:06)
Really, of course.
Found it? 
WE haven't gotten any for this week.
2011. április 05. 17:43
Megérkezett az újság. Csak dalekes lesz, vajon?
Sally Sparrow
2011. április 05. 19:52
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 17:43)
Megérkezett az újság. Csak dalekes lesz, vajon? 
Nem tudom. Szerintem nem. Én legalábbis reménykedem, hogy lesz még weeping angel is...
De majd csütörtök délután/este bezúzok a Tecsóba és megkukkantom.
Egyébként kíváncsi vagyok arra a tojásra is... Van benne valami surprise is..? Mondjuk egy pocket Tardis vagy pocket Doki...
kateblock
2011. április 06. 07:46
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.05. 19:52)
Nem tudom. Szerintem nem. Én legalábbis reménykedem, hogy lesz még weeping angel is...
Ha lesz másik mintás is, akkor cyberman biztosan lesz, de nekem olyan nem kell...
Dalek vagy angel...
Egyébként kíváncsi vagyok arra a tojásra is... Van benne valami surprise is..? Mondjuk egy pocket Tardis vagy pocket Doki...
Ugyan már. Az biztosan csak egy egyszerű piros tojás
2011. április 06. 08:27
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 07:46)
Ugyan már. Az biztosan csak egy egyszerű piros tojás 
Jobban szemügyre vettem az újságban és szerintem is.
Én egyébként nem aggódom, hogy mire megyek a TESCO-ba, el fog fogyni... Egyrészt kevesen ismerik a sorozatot (még így az AXN besegítésével is), másrészt pedig a másik fajta Glee bögre+tojás, az meg tök népszerű a csajok és a fiúk körében is, úgyhogy szerintem a szülők inkább olyat fognak vásárolni a csemetéknek húsvétra. A mi legnagyobb örömünkre - lesz még választék.
kateblock
2011. április 06. 09:37
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.06. 08:27)
Jobban szemügyre vettem az újságban és szerintem is.
Pedig milyen vicces lenne már...
Én egyébként nem aggódom, hogy mire megyek a TESCO-ba, el fog fogyni... Egyrészt kevesen ismerik a sorozatot (még így az AXN besegítésével is), másrészt pedig a másik fajta Glee bögre+tojás, az meg tök népszerű a csajok és a fiúk körében is, úgyhogy szerintem a szülők inkább olyat fognak vásárolni a csemetéknek húsvétra. A mi legnagyobb örömünkre - lesz még választék.
Nem fogjuk egymást taposgálni hogy jusson belőle mindenkinek
Sally Sparrow
2011. április 06. 10:04
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 09:53)
Első női Doki szavazás. Micsoda eredmények lol
Tyűha!
kateblock
2011. április 06. 10:28
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.06. 10:04)
Tyűha!
Mondjuk a felsoroltak közül még mindig az a személy a legjobb, aki "nyert"...

Lady Gaga? Lady Gaga? WTF??
2011. április 06. 10:35
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 10:28)
Lady Gaga? Lady Gaga? WTF?? 
???
Helena Bonham Carter 14.79%
Nem?
2011. április 06. 10:36
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.06. 10:35)
???
Nem?
Nem?
Igen, HBC nyert, de Gaga is rajta van a listán, valahol középtájon. Ki az a pihent elméjű, aki Gagát akarja Doktornak?
2011. április 06. 19:28
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
6x01 - The Impossible Astronaut
6x02 – Day of the Moon
6x03 – The Curse of the Black Spot
6x04 – The Doctor’s Wife
6x05 – The Rebel Flesh
6x06 – The Almost People
6x07 - A Good Man Goes to War
kateblock
2011. április 07. 09:02
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Bocsánat, hogy bepofátlankodok ide, én még alig láttam a sorozatból pár részt, de majd végignézem alkalomadtán, mert érdekel.
Sixytől tudok azért egy-két dolgot
Na, azért jöttem, mert a Margit körúton lévő kilós turkálóban könyvek között ráakadtam egy DW könyvre is, és gondoltam érdekelne titeket. Angolul van az egész, jó állapotban van, és hát ugye ezt is kilóra lehet venni, szóval nem lesz drága. David Tennant és Catherine Tate van a borítóján, és nem úgy tűnt, mintha rajtam kívül bárkit is érdekelt volna a könyv, én is Sixynek akartam megvenni szülinapjára, de annyi szöveg van benne, hogy sosem fordítanám le neki ennyi idő alatt.
Szóval: rátok bízom a dolgot, mint erős fanbázisra
Ha kell a könyv, menjetek el, a Mechwart ligethez közelebb van, mint a Margit hídhoz és nagyon színes a kirakat
Na, azért jöttem, mert a Margit körúton lévő kilós turkálóban könyvek között ráakadtam egy DW könyvre is, és gondoltam érdekelne titeket. Angolul van az egész, jó állapotban van, és hát ugye ezt is kilóra lehet venni, szóval nem lesz drága. David Tennant és Catherine Tate van a borítóján, és nem úgy tűnt, mintha rajtam kívül bárkit is érdekelt volna a könyv, én is Sixynek akartam megvenni szülinapjára, de annyi szöveg van benne, hogy sosem fordítanám le neki ennyi idő alatt.
Sally Sparrow
2011. április 07. 15:15
|
|
|
Idézet (Domcicc @ 2011.04.07. 09:02)
Bocsánat, hogy bepofátlankodok ide, én még alig láttam a sorozatból pár részt, de majd végignézem alkalomadtán, mert érdekel.
Sixytől tudok azért egy-két dolgot
Ha kell a könyv, menjetek el, a Mechwart ligethez közelebb van, mint a Margit hídhoz és nagyon színes a kirakat 
Én sajnos nem vagyok budapesti, csóró vidéki vagyok csóró angol turkálókkal, itt szökőévben egyszer ha talál az ember DW-s cuccot. (ezt az egy alkalmat meg épp a múltkor lőttem le a dumálós DW táskával
2011. április 07. 15:20
|
|
|
Fiúk-lányok! Csak én voltam olyan lúzer, hogy nem volt egyetlen egy darab DW bögre tojással (sem Glee), mire odaértem a TESCO-ba?
Bakker, 14 óra után nem sokkal estem be, még örültem is, hogy 1,5 órával előbb végeztem az egyetemen, erre egy darab nem volt egyikből sem...
Kérdeztem egy ott dolgozót, mondta, hogy hát igen volt, de elfogyott...
Majd hozzátette, hogy későn jöttem...
Jóvan bakker, már hozzászoktam, hogy lemaradok szinte mindenről, de akkor is reménykedtem, hogy legalább pár darab marad, tekintettel arra, hogy nem nagyon ismerik nálunk... (Bár fogadok, hogy a szülők / nagyszülők, akik megvették őket, gőzük nem volt, mi az, csak gondolták, biztos jó lesz ajándékba, meg milyen fiús meg mittomén...
És olyan vacak érzés, hogy szinte biztosra tudod, hogy valami kiscsávó kapott ilyet, akinek gőze nincs, hogy mi az a Doctor Who, és lerobotozza a daleket (
), aki meg tudná értékelni is a dolgot, meg minden, az lecsúszik róla...
Hát mindegy, legalább megpróbáltam. Remélem ti nagyobb sikerrel jártatok!
2011. április 07. 15:24
|
|
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.04.06. 19:28)
6x04 – The Doctor’s Wife
Who's?
kateblock
2011. április 07. 16:24
|
|
|
Na, megvilágosodtam. Anya felvilágosított, hogy ma még csak HETEDIKE van, és hogy a TESCO péntekenként "vált"...
Így már értem, miért nem volt egy darab sem egyikből sem...
Azt viszont továbbra sem értem, hogy a pasas, akit megkérdeztem, miért mondta azt, hogy volt
és hogy már elfogyott...
Félrevezetik itt a jónépet... Brrr.
Valószínűleg kevertem a LIDL-lel, ami viszont mától "új", ott legalább szerencsém volt, beszereztem rögtön 3 zacsi Thai Sweet Chilli chipset... Yummy, yummy...
De hogy ne offoljam szét ezt a szerencsétlen témát:
Az új évad néhány címe igencsak érdekesen hangzik. A feleséges részre kíváncsi leszek.
Kate már említette, hogy visszahozzák a Doki igazi feleségét.
Az előző "who's?" kérdésem meg persze csak viccnek volt szánva. (MM miatt.
)
Arra is kíváncsi leszek, hogy az utolsó részben ki lesz az a bizonyos jó ember... Az 1000%, hogy az, akit River kinyiffant. Vajon a Dokit..?
(I hope it. :evil: )
Szerk.: Van egy elméletem, leírom. Tuti hülyeség, de elmesélem.
Szóval hogy szerintem River a Dokit fogja megölni, de valamikor korábban. Mintha lett volna szó arról, hogy egy korábbi Dokit (TB-t?) vissza akarnak hozni... Lehet, hogy River a Doki egy korábbi regenerációját ölte meg..? Bár állítólag a Doki akkor látta először Rivert, amikor találkoztak a könyvtárban... És sajnos nem láttam a korábbi évadokat, így nem tudom, mi vezetett pontosan a korábbi Dokik regenerációjához, de valahogy eszembe jutott ez a verzió...
Valószínűleg kevertem a LIDL-lel, ami viszont mától "új", ott legalább szerencsém volt, beszereztem rögtön 3 zacsi Thai Sweet Chilli chipset... Yummy, yummy...
De hogy ne offoljam szét ezt a szerencsétlen témát:
Az új évad néhány címe igencsak érdekesen hangzik. A feleséges részre kíváncsi leszek.
Arra is kíváncsi leszek, hogy az utolsó részben ki lesz az a bizonyos jó ember... Az 1000%, hogy az, akit River kinyiffant. Vajon a Dokit..?
Szerk.: Van egy elméletem, leírom. Tuti hülyeség, de elmesélem.
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.