Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )
2011. március 03. 11:59
Nem tudom nézi-e itt valaki a Life On Mars sorozatot John Simmel, de a BBC America nemzetközi szintre emelte azt is. Kanada, Új Zéland, Ausztrália, Csehország, Dél Korea, Hong Kong + HBO World Wide már is rátette a mancsát az üzletre. Franciaország és Olaszország azon is gondolkodik, hogy a LOM és DW együttes jogait veszi meg. Egyedül azt nem tudom, hogy csak azért teszi rá a mancsát, mert mutatni akarja a saját országában vagy részt kíván benne venni. Mindegy is, a lényeg a lényegben, hogy a LOM/SH/DW jogokat immáron a BBC World Wide kezeli, ergo erre (DW, SH, LOM) nemsokára keresztet vethetünk. Ha már most BBC WW akkor ennyi volt ..
2011. március 03. 17:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintetek hasonlít..?
2011. március 03. 18:15
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Végre találtam képeket a kiállításról ITT. Vannak nagyon jó kis dolgok...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 04. 15:29
2011. március 07. 08:56
|
|
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.03.06. 18:18)
Most volt a BBC Entertainment-en a "Blink"-es rész!

Nekem olyanom már nincsen, úgyhogy...
De azért neked gratula, hogy elcsípted.
2011. március 07. 09:00
|
|
|
Van valakinek kedve csevegni a londoni DW kiállításról? És mielőtt valaki megint elkezdene "belém kötni", hogy én csak dicsekedni akarok, felvágni, meg bibibí, az kíméljen meg a hozzászólásaitól...
Épp az előbb néztem meg egy videót róla (hivatalos weboldalon), és picit sokkolva lettem, különösen, hogy a videóban csak és kizárólag tizenpár évesek a legidősebbek talán, ráadásul a legtöbb sikítozós kiscsaj.
Ehhez valahogy nagyon nem lenne hangulatom... Meg van 1-2 dolog, amit én biztosan kihagynék a "kalandból". Pl. az a 3D szemüvegben való cyberman meg weeping angel "attack" érdekesnek tűnik...
Meg az a menetelés... Jááájjj... Viszont a berendezett helyszínek annyira jól néznek ki, pfúúú... Na, azért már megéri elmenni... Meg a kiállított alienek...
Visszatérve a látogatókra. Szerintetek megy oda 21 év feletti is, vagy csak ilyen sikítozó, sápítozó apróságok? Nincs semmi bajom a gyerekekkel, vagy ilyesmi, de olyan kínosan érezném magam közöttük vén fejjel... Hát még a párom...
Épp az előbb néztem meg egy videót róla (hivatalos weboldalon), és picit sokkolva lettem, különösen, hogy a videóban csak és kizárólag tizenpár évesek a legidősebbek talán, ráadásul a legtöbb sikítozós kiscsaj.
Visszatérve a látogatókra. Szerintetek megy oda 21 év feletti is, vagy csak ilyen sikítozó, sápítozó apróságok? Nincs semmi bajom a gyerekekkel, vagy ilyesmi, de olyan kínosan érezném magam közöttük vén fejjel... Hát még a párom...
kateblock
2011. március 07. 09:14
|
|
|
Illetve aki jó angolos és ért hozzá, attól kérdezem:
"The Doctor Who Experience will be closing at 3pm on Wednesday 9th March due to the installation of some new exhibits. We will also be closed on Thursday 12th May."
Addig értem, hogy március 9-én (szerda) 15 órakor zár a kiállítás, mert újabb helyszíneket rendeznek be, de ugye másnap már minden a megszokott kerékvágásban fog zajlani? Csak mert én 10-én délután terveztem megnézni...
"The Doctor Who Experience will be closing at 3pm on Wednesday 9th March due to the installation of some new exhibits. We will also be closed on Thursday 12th May."
Addig értem, hogy március 9-én (szerda) 15 órakor zár a kiállítás, mert újabb helyszíneket rendeznek be, de ugye másnap már minden a megszokott kerékvágásban fog zajlani? Csak mert én 10-én délután terveztem megnézni...
2011. március 07. 15:18
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.07. 09:14)
Illetve aki jó angolos és ért hozzá, attól kérdezem:
Igen, 10-én minden okés lesz, csak 9-ei és 12-e gázos. Velem csacsoghatsz erről, láttam már videót és képeket is a Kiállításról, nagyon series 5 .. öhmm
Sally Sparrow
2011. március 07. 18:16
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.07. 15:18)
Velem csacsoghatsz erről, láttam már videót és képeket is a Kiállításról, nagyon series 5 .. öhmm
Hát öhm... Igen...
kateblock
2011. március 07. 18:24
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.07. 18:16)
Hát öhm... Igen...
De szerencsére vannak korábbi elemek is, én azokra vagyok nagyon kíváncsi DT Tardis belső, meg a new who 1-4 alienei...
Az 5-ös dolgok felett próbálom túltenni magam. 
Majdcsak túléled
Sally Sparrow
2011. március 07. 19:00
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.07. 18:24)
Matt szobra egyébként öregíti 11-et 
Teljesen egyetértek.
Azért kíváncsi vagyok rá. Jó hír, hogy 10-re helyreáll a rend. És az is, hogy elsők között láthatom az új installációkat.
kateblock
2011. március 07. 19:43
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.07. 19:00)
Teljesen egyetértek.
Olyan ráncos az a bábu...
Azért kíváncsi vagyok rá. Jó hír, hogy 10-re helyreáll a rend. És az is, hogy elsők között láthatom az új installációkat.
Vajon mik lehetnek..? 
Úgy hallotam, hogy az ötödik évad nem mindegyik szörnye van kitéve, talán azok közül egy??
2011. március 08. 09:02
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.07. 19:43)
Úgy hallotam, hogy az ötödik évad nem mindegyik szörnye van kitéve, talán azok közül egy??
5.?
kateblock
2011. március 08. 13:32
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.08. 09:02)
5.?
Annemmjóó...
Prisoner Zero..? Lesz egy horrorszoba... Ahová belógatják, oszt' majd lesz sikongatás...
Egyébként nem tudom, hogy melyik szörny nincs kint, Prisoner Zero az egyetlen, aki eszembe jut, hogy series 5 és nem láttam róla képet... 
Azt olvastam valahol, hogy a vámpírok közül sincs kint mindegyik. Viszont a kosztümök jók.
OFF Csakúgy, mellesleg, mert szerintem vicces:
ON
Sally Sparrow
2011. március 10. 11:41
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.