Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 25. 09:02 #921
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.25. 08:50)
OMG  mellow.gif

No comment mellow.gif mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. január 26. 20:51 #922
- törölt felhasználó -    
Nézem az NTA (National Television Awards)és az eleje is DW-val kezdődött. Rendesen nyomják le az emberek torkán .. unsure.gif

És képtelenek megjegyezni, hogy nem DW-nak hívják a Doktort, hanem Doktornak dry.gif

Amúgy vicces volt biggrin.gif biggrin.gif
2011. január 26. 23:31 #923
- törölt felhasználó -    
Ez volt aztán a díjkiosztó. blink.gif És én még arra gondoltam, hogy Mattre vagy a DW-ra szavazni fognak. unsure.gif És nem. Végignéztem a műsort és rájöttem, hogy a kedvenceim közül csak a TOP GEAR nyert WTF??? Az egyik kategória, amit nagyon vártam, az a Best Drama Series, és a DW veszített. És a Sherlock Holmes is. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Ez szíven ütött. Egy általam nem ismert sorozat nyert. Érdekes, úgy gondoltam hogy MS fanból több van, de még sem mert elbukta a Legjobb drámai alakítás kategóriát is. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Én Philip Glenisterre szavaztam és nem ő nyerte meg, nem is CB a Sherlockból hanem egy számomra teljesen ismeretlen idős csóka. Mellékesen megjegyezem, hogy a Best Entertainment Programme az i'm a celebrity get me out of here lett és nem a QI http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
WTF??? Mi az, hogy Stephen Fry műsora nem nyer? Mi az, hogy egy celebes dzsungeles realityshow felülmúlja Stephen Fry tehetségét és a QI műsor színvonalát? Meg sem ütik azt a bizonyos szintet dry.gif dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2011. január 28. 22:02 #924
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Megtörtént a csoda! biggrin.gif Kezdem megkedvelni a Mattie fiút. Habár szerény véleményem még mindig az, hogy David milliószor jobban játszik (ez újdonság valakinek? _nevet.gif ) azért nem rossz ő sem.
Bár még nem értem az 5-ik évad végére, de teszik ez az évad is. Kíváncsi vagyok a végére. Eddig legjobban a Könnyező Angyalos részek tetszettek a legjobban. blush.gif
2011. január 31. 09:52 #925
- törölt felhasználó -    
Már nem kell sokat aludni az új évadig, hál' Istennek, mert egyre komolyabb elvonási tüneteim vannak. biggrin.gif Mondogattam itt, hogy "Á, én nem fogom nézni szinkronosan az AXN-en, soha többet!"; erre jelentem az összes eddigi részt láttam. Bosszankodtam rendesen alattuk, de végignéztem (bár azt hisztem csehül, kínaiul és svédül is bambulnám ha úgy adnák laugh.gif ). Folytattam missziómat, miszerint "szerettessük meg minél több emberrel a DW-t": régi-új áldozatom jóanyám volt ezúttal. Hát, nem egyszerű, az összes új Doctorral baja van: 9 feje "hátborzongató", 10 "nyálas", 11-re pedig elsőre döbbenettel, másodikra nevetéssel reagált. ohmy.gif _nevet.gif
Úgyhogy most ott tartok, hogy van 3 Martha fanboyom, 1 Rose addict, 1-1 9-es hívő és 0,5 10-es rajongó. tongue.gif biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. január 31. 10:11 #926
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.31. 09:52)
Úgyhogy most ott tartok, hogy van 3 Martha fanboyom, 1 Rose  addict, 1-1 9-es hívő és 0,5 10-es rajongó.  tongue.gif  biggrin.gif  rohog.gif

rohog.gif
2011. január 31. 10:50 #927
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.31. 09:52)
Már nem kell sokat aludni az új évadig, hál' Istennek, mert egyre komolyabb elvonási tüneteim vannak.  biggrin.gif  Mondogattam itt, hogy "Á, én nem fogom nézni szinkronosan az AXN-en, soha többet!"; erre jelentem az összes eddigi részt láttam. Bosszankodtam rendesen alattuk, de végignéztem (bár azt hisztem csehül, kínaiul és svédül is bambulnám ha úgy adnák  laugh.gif ). Folytattam missziómat, miszerint "szerettessük meg minél több emberrel a DW-t": régi-új áldozatom jóanyám volt ezúttal. Hát, nem egyszerű, az összes új Doctorral baja van: 9 feje "hátborzongató", 10 "nyálas", 11-re pedig elsőre döbbenettel, másodikra nevetéssel reagált.  ohmy.gif  _nevet.gif 
Úgyhogy most ott tartok, hogy van 3 Martha fanboyom, 1 Rose  addict, 1-1 9-es hívő és 0,5 10-es rajongó.  tongue.gif  biggrin.gif  rohog.gif

Én a pasimat próbáltam bevonni a dologba. Továbbra sem hajlandó nézni a 9 és 10-ik Dokis történeteket, 11-től nézi csak, inkább mindig visszakérdez, hogy mi miért van omg.gif
2011. január 31. 11:35 #928
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.01.31. 10:50)
Én a pasimat próbáltam bevonni a dologba. Továbbra sem hajlandó nézni a 9 és 10-ik Dokis történeteket, 11-től nézi csak, inkább mindig visszakérdez, hogy mi miért van omg.gif

Mi viszont csak és kizárólag azokat bámuljuk, van, amit már kismilliószor megnéztünk, de sosem unjuk meg.biggrin.gif Eleven évadát láttuk 1x és azóta sem támadt kedvünk hozzá, hogy megint megnézzünk akár egyetlen részt is... blink.gif unsure.gif
2011. január 31. 11:38 #929
- törölt felhasználó -    
Kate hsz-ére reagálva a DT topicból:

Idézet
Én még mindig nem tértem észhez, hogy sem Matt, sem a DW nem nyert az NTA-n

Én ezen megdöbbentem. Nekem tetszett az ötödik évad és Matt alakítása is, kicsit más volt persze, de 9 és 10 korszaka is eltért egymástól. A DW is be fog lépni azon kedvenceim listájába, melyek egy nyamvadt díjat sem kapnak, mégis imádom őket? unsure.gif biggrin.gif
Hogy idézzem egy ismerősöm: "Már kaptak eleget, osszák be!" laugh.gif
2011. január 31. 11:44 #930
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.31. 11:38)
Kate hsz-ére reagálva a DT topicból:
Én ezen megdöbbentem. Nekem tetszett az ötödik évad és Matt alakítása is, kicsit más volt persze, de 9 és 10 korszaka is eltért egymástól. A DW is be fog lépni azon kedvenceim listájába, melyek egy nyamvadt díjat sem kapnak, mégis imádom őket?  unsure.gif  biggrin.gif 
Hogy idézzem egy ismerősöm: "Már kaptak eleget, osszák be!"  laugh.gif

Én garanciának vettem, hogy a DW fog nyerni. Az RTD, 9 és 10 utálók és a Whovianok hol voltak? Szerintem az csak rizsa, hogy a Sherlock Holmes is jó volt ezért mindkettőre szavaztak. 2005 óta majdnem minden évben nyert, kíváncsi vagyok Matt fog-e nyerni mert ha nem akkor elég nyilvánvaló, hogy miért nem kap. CE és DT is kapott de szerintem ha MS nem is, de a DW azért nyerhetett volna. mellow.gif
2011. január 31. 11:46 #931
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.31. 11:44)
Én garanciának vettem, hogy a DW fog nyerni. Az RTD, 9 és 10 utálók és a Whovianok hol voltak? Szerintem az csak rizsa, hogy a Sherlock Holmes is jó volt ezért mindkettőre szavaztak. 2005 óta majdnem minden évben nyert, kíváncsi vagyok Matt fog-e nyerni mert ha nem akkor elég nyilvánvaló, hogy miért nem kap. CE és DT is kapott de szerintem ha MS nem is, de a DW azért nyerhetett volna.  mellow.gif

Hamarosan vége lesz. Ne legyen igazam. mellow.gif
2011. január 31. 11:50 #932
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.31. 11:46)
Hamarosan vége lesz. Ne legyen igazam.  mellow.gif

Nem hinném. Ijesztgetnek itt minket kaszálással pedig szerintem -a legvégső esetben- teljes egészében átadnák a BBC America részére, ahogyan a Torchwoodot. Azt nem akarom látni, ha tele akarják tenni amerikai szeméttel, akkor inkább holtan lássam a sorozatot mellow.gif mellow.gif
2011. január 31. 11:58 #933
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.31. 11:50)
teljes egészében átadnák a BBC America részére, ahogyan a Torchwoodot

Ez már számomra a vég.
Látom magam előtt: 11 regenerálódni fog 12-vé egy LA-i gimis képében, akinek majd suliba kell járnia és maga köré gyűjti a tipikus amerikai kölyköket mint pl. a lúzer okostojás, a focicsapat kanos kapitánya, a companion pedig a vezér pompomlány lesz? A TARDIS kaméleon áramköre hirtelen megjavul és egy Chevrolet formájában materializálódik amiben nem csak térben és időben utazhatnak, de útba is ejthetik a sarki McDonald's-t?Izgalmas lesz.. dry.gif
2011. január 31. 12:07 #934
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.31. 11:58)
Ez már számomra a vég. 
Látom magam előtt: 11 regenerálódni fog 12-vé egy LA-i gimis képében, akinek majd suliba kell járnia és maga köré gyűjti a tipikus amerikai kölyköket mint pl. a lúzer okostojás, a focicsapat kanos kapitánya, a companion pedig a vezér pompomlány lesz? A TARDIS kaméleon áramköre hirtelen megjavul és egy Chevrolet formájában materializálódik amiben nem csak térben és időben utazhatnak, de útba is ejthetik a sarki McDonald's-t?Izgalmas lesz.. dry.gif

Még a gondolat is szörnyű... Pedig manapság, ilyen időkben, mikor alig van pénz, a BBC is meggondolja mire ad pénzt. A DW sokat vesz el tőlük, de sokat is ad, de ha nem hozza azt a színvonalat, amit szeretnének, nem nyer díjakat stb, akkor a legrosszabbat is el tudom képzelni. Átadják nekik, mert Amerikában viszont egyre nagyobb rá a kereslet. A népek meg vannak bolondulva 11-ért és ha jól tudom most nyílt nemrég egy Who shop valahol Amerikában, ahol viszik a DW 11/Amy bábukat, mint a cukrot, és a 'bowtie' már raktárról is elfogyott mellow.gif Jönnek a Playmobil játékok is .. nem tudom mi lesz a dolog vége.

Lehet hogy csak én vagyok ilyen paranoiás de közreműködést nem fogadok el, vagy marad így vagy inkább ne maradjon sehogyan. Nem akarok pompom lányokat és kanos pasikat a sorozatba.

Nem tudom mi lesz most a hatodik évadban is, ezek a cowboyos epizódok, meg amit mondtak, hogy eddig Londonra koncentráltak, mostantól Amerika nagyobb városai fognak .. mad.gif mellow.gif
2011. február 01. 20:44 #935
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 23:31)
Ez volt aztán a díjkiosztó.  blink.gif És én még arra gondoltam, hogy Mattre vagy a DW-ra szavazni fognak.  unsure.gif És nem. Végignéztem a műsort és rájöttem, hogy a kedvenceim közül csak a TOP GEAR nyert WTF??? Az egyik kategória, amit nagyon vártam, az a Best Drama Series, és a DW veszített. És a Sherlock Holmes is. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Ez szíven ütött. Egy általam nem ismert sorozat nyert. Érdekes, úgy gondoltam hogy MS fanból több van, de még sem mert elbukta a Legjobb drámai alakítás kategóriát is. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Én Philip Glenisterre szavaztam és nem ő nyerte meg, nem is CB a Sherlockból hanem egy számomra teljesen ismeretlen idős csóka. Mellékesen megjegyezem, hogy a Best Entertainment Programme az i'm a celebrity get me out of here lett és nem a QI http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif 
WTF??? Mi az, hogy Stephen Fry műsora nem nyer? Mi az, hogy egy celebes dzsungeles realityshow felülmúlja Stephen Fry tehetségét és a QI műsor színvonalát? Meg sem ütik azt a bizonyos szintet  dry.gif  dry.gif

Ezen most mi a meglepő? AZ Egyesült Királyságban is ugyanannyi panellakó, aluliskolázott chav él, mint itthon.
Ott is többen kíváncsiak a celebműsorokra.
2011. február 01. 20:46 #936
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.31. 12:07)
Még a gondolat is szörnyű... Pedig manapság, ilyen időkben, mikor alig van pénz, a BBC is meggondolja mire ad pénzt. A DW sokat vesz el tőlük, de sokat is ad, de ha nem hozza azt a színvonalat, amit szeretnének, nem nyer díjakat stb, akkor a legrosszabbat is el tudom képzelni. Átadják nekik, mert Amerikában viszont egyre nagyobb rá a kereslet. A népek meg vannak bolondulva 11-ért és ha jól tudom most nyílt nemrég egy Who shop valahol Amerikában, ahol viszik a DW 11/Amy bábukat, mint a cukrot, és a 'bowtie' már raktárról is elfogyott  mellow.gif Jönnek a Playmobil játékok is .. nem tudom mi lesz a dolog vége. 
Lehet hogy csak én vagyok ilyen paranoiás de közreműködést nem fogadok el, vagy marad így vagy inkább ne maradjon sehogyan. Nem akarok pompom lányokat és kanos pasikat a sorozatba.
Nem tudom mi lesz most a hatodik évadban is, ezek a cowboyos epizódok, meg amit mondtak, hogy eddig Londonra koncentráltak, mostantól Amerika nagyobb városai fognak ..  mad.gif  mellow.gif

Miért jelent számodra Amerika rögtön pompomlányokat és kanos fiúkat? Hány amerikai sorozatot nézel? Mert nem mind ilyen. És attól, hogy nem nyert valami díjat, attól még lehet minőségi, nézhetik sokan, és sok pénzt hozhat.
2011. február 01. 20:49 #937
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2011.02.01. 20:44)
Ezen most mi a meglepő? AZ Egyesült Királyságban is ugyanannyi panellakó, aluliskolázott chav él, mint itthon.
Ott is többen kíváncsiak a celebműsorokra.

Engem meglepett. Tavaly nem is akármilyen díjat kapott az NTA-n, amit David adott neki, most meg mintha semmibe vették volna. Eddig úgy tűnt, az emberek képesek rendesen ??? voksolni. Tényleg felcseszte egy kicsit az agyam, hogy nem nyert. Mi az, hogy tavaly nagyon nagy díjat is kapott, el is hívják, díjat is ad át és a celebrity műsor nyer?? Nem igazságos és csalódtam az NTA-ban is ..
Lehet hogy te nem akadsz ki ezen, én igen..Stephen fan vagyok és igen is 'fáj' a fangörl oldalamnak hogy nem díjazzák a műsorát unsure.gif
2011. február 01. 20:53 #938
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.02.01. 20:49)
Engem meglepett. Tavaly nem is akármilyen díjat kapott az NTA-n, amit David adott neki, most meg mintha semmibe vették volna. Eddig úgy tűnt, az emberek képesek rendesen ??? voksolni. Tényleg felcseszte egy kicsit az agyam, hogy nem nyert. Mi az, hogy tavaly nagyon nagy díjat is kapott, el is hívják, díjat is ad át és a celebrity műsor nyer?? Nem igazságos és csalódtam az NTA-ban is ..
Lehet hogy te nem akadsz ki ezen, én igen..Stephen fan vagyok és igen is 'fáj' a fangörl oldalamnak hogy nem díjazzák a műsorát  unsure.gif

Ha látnád a szobámat: nincs egy poszterem sem, de Stephen Fry képem van a tavalyi könyvolvasásáról Londonban, 7 könyve itt van az asztalomon, hónapokig vártam a Wilde c. film dvd-jére, hogy megjöjjön, de mégsem veszem nagy dolognak, hogy nem nyert idén. (tavaly igen.. olyan édi volt wub.gif wub.gif )
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 01. 21:16 #939
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2011.02.01. 20:53)
Ha látnád a szobámat: nincs egy poszterem sem, de Stephen Fry képem van a tavalyi könyvolvasásáról Londonban, 7 könyve itt van az asztalomon, hónapokig vártam a Wilde c. film dvd-jére, hogy megjöjjön, de mégsem veszem nagy dolognak, hogy nem nyert idén. (tavaly igen.. olyan édi volt wub.gif  wub.gif )

Nekem egy DW-s poszterem van kint, 3 Harry Potteres, 4 Johnny Deppes és nem veszem jó néven, hogy nem nyert. De ő egész jól viselte. biggrin.gif Követed twitteren? biggrin.gif
2011. február 01. 21:22 #940
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.02.01. 21:16)
Követed twitteren?  biggrin.gif

Ki nem? biggrin.gif
93 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!