Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 03. 11:25 #881
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 08:46)
Én nem látom a fejlődést  mellow.gif

pfff..látom nagyon antiMatt itt mindenki unsure.gif na nembaj, hát nem vagyunk egyformák pardon.gif
2011. január 03. 11:30 #882
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2011.01.03. 11:25)
pfff..látom nagyon antiMatt itt mindenki  unsure.gif na nembaj, hát nem vagyunk egyformák pardon.gif

Én nem vagyok antiMatt. Szeretem a Dokiját és több filmet is láttam már tőle. Csak azt mondtam, hogy az előző rész óta semmi fejlődést nem látok, nem azt, hogy rosszul színészkedik.
2011. január 03. 21:25 #883
- törölt felhasználó -    
Nem tudom itt valaki hallott-e már a K9 című Disney sorozatról. Na ma délután megnéztem belőle - egy ismerősöm ajánlására - két részt, szörnyű, borzasztó, idegesítő, lényegében semmi közte a DW szellemiséghez. Nem is értem, hogyan adhattak rá engedélyt, ráadásul az ausztrál Disney XD csatorna gyártmánya, aki nem hanamontánán szocializálódott, s konyít valamennyit a DW-hez sírva rágja le a saját fejét. Komolyan. Hogy csak egy példát mondjak, csak érzékeltetésként: Londonban játszódik, főszereplői angol gyerekek ordító AUSZTRÁL akcentussal. Könyörgöm, ha már más nemzetiségűeket alakítanak legalább a fáradtságot vegyék már, hogy minimum törekedjenek a kiejtésbeni azonosulásra is! Tudom, hogy nem könnyű, én is kínlódom a brit akcentussal, kb. két percig megy, aztán visszaváltok amerikaira, de legalább próbálkozom, ráadásul nem az anyanyelvem és nem filmszerepért tanulom.
Na, most jól felidegesítettem magam, úgyhogy helyrebillentem a lelkivilágom egy-két SJA-val tongue.gif cool.gif
2011. január 03. 21:56 #884
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.03. 21:25)
Nem tudom itt valaki hallott-e már a K9 című Disney sorozatról. Na ma délután megnéztem belőle - egy ismerősöm ajánlására - két részt, szörnyű, borzasztó, idegesítő, lényegében semmi közte a DW szellemiséghez. Nem is értem, hogyan adhattak rá engedélyt, ráadásul az ausztrál Disney XD csatorna gyártmánya, aki nem  hanamontánán szocializálódott, s konyít valamennyit a DW-hez sírva rágja le a saját fejét. Komolyan. Hogy csak egy példát mondjak, csak érzékeltetésként: Londonban játszódik, főszereplői angol gyerekek ordító AUSZTRÁL akcentussal. Könyörgöm, ha már más nemzetiségűeket alakítanak legalább a fáradtságot vegyék már, hogy minimum törekedjenek a kiejtésbeni azonosulásra is! Tudom, hogy nem könnyű, én is kínlódom a brit akcentussal, kb. két percig megy, aztán visszaváltok amerikaira, de legalább próbálkozom, ráadásul nem az anyanyelvem és nem filmszerepért tanulom. 
Na, most jól felidegesítettem magam, úgyhogy helyrebillentem a lelkivilágom egy-két SJA-val  tongue.gif  cool.gif

Láttam az első részt. Elég volt belőle. Egyszer s mindenkorra. cool.gif
2011. január 04. 14:10 #885
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.03. 21:25)
Nem tudom itt valaki hallott-e már a K9 című Disney sorozatról. Na ma délután megnéztem belőle - egy ismerősöm ajánlására - két részt, szörnyű, borzasztó, idegesítő, lényegében semmi közte a DW szellemiséghez. Nem is értem, hogyan adhattak rá engedélyt, ráadásul az ausztrál Disney XD csatorna gyártmánya, aki nem  hanamontánán szocializálódott, s konyít valamennyit a DW-hez sírva rágja le a saját fejét. Komolyan. Hogy csak egy példát mondjak, csak érzékeltetésként: Londonban játszódik, főszereplői angol gyerekek ordító AUSZTRÁL akcentussal. Könyörgöm, ha már más nemzetiségűeket alakítanak legalább a fáradtságot vegyék már, hogy minimum törekedjenek a kiejtésbeni azonosulásra is! Tudom, hogy nem könnyű, én is kínlódom a brit akcentussal, kb. két percig megy, aztán visszaváltok amerikaira, de legalább próbálkozom, ráadásul nem az anyanyelvem és nem filmszerepért tanulom. 
Na, most jól felidegesítettem magam, úgyhogy helyrebillentem a lelkivilágom egy-két SJA-val  tongue.gif  cool.gif

Én csak pár részletet láttam belőle, de már ennyiből ordít, hogy vacak. Úgyhogy egy részre sem pazaroltam rá az időmből. biggrin.gif
2011. január 05. 21:02 #886
- törölt felhasználó -    
Véget kellene vetni a sorozatnak

Nem tudom ki ez a Trevor Eve csóka, de valami fejes, és színész is egyben, aki nem akart elfogadni egy szerepet a DW-ban mert szerinte túl sokat költenek a DW-ra és Top Gear-re & emiatt haldoklik a 'BBC dráma'. Szerinte egy ideje bűzlik valami a DW körül és szíve szerint véget vetne a sorozatnak .. unsure.gif
Ups... Kezdhetünk félni? Többen is mondták már, hogy a DW sokba kerül a BBC-nek.
Nagyot lesnék ha az amcsik csak megkaparintanák a sorozatot, az UK-ban pedig törölnék. Majd beszüntetik az eredetit és ebből is csinálnak odakint remaket.. unsure.gif blink.gif
2011. január 05. 22:11 #887
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.05. 21:02)
Véget kellene vetni a sorozatnak
Nem tudom ki ez a Trevor Eve csóka, de valami fejes, és színész is egyben, aki nem akart elfogadni egy szerepet a DW-ban mert szerinte túl sokat költenek a DW-ra és Top Gear-re & emiatt haldoklik a 'BBC dráma'. Szerinte egy ideje bűzlik valami a DW körül és szíve szerint véget vetne a sorozatnak ..  unsure.gif 
Ups... Kezdhetünk félni? Többen is mondták már, hogy a DW sokba kerül a BBC-nek. 
Nagyot lesnék ha az amcsik csak megkaparintanák a sorozatot, az UK-ban pedig törölnék. Majd beszüntetik az eredetit és ebből is csinálnak odakint remaket.. unsure.gif  blink.gif

Uramisten, azt hittem egy pontnál mélyebbre már nem lehet süllyedni, de tévedtem! ohmy.gif A DW és a TG? Basszus, a BBC ikonikus műsorairól van szó! Tudja ez egyáltalán mit beszél? reklamalo.gif
A Top Gearnek ráadásul már van US remake-je, hát mit ne mondjak, még paródiának is rossz. Még csak gondolni sem mernék arra, hogy a Whot is átviszik odaátra, elég legyen nekik a Torchwood, azt is el fogják cseszni mad.gif
2011. január 06. 09:02 #888
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.05. 22:11)
Uramisten, azt hittem egy pontnál mélyebbre már nem lehet süllyedni, de tévedtem!  ohmy.gif  A DW és a TG? Basszus, a BBC ikonikus műsorairól van szó! Tudja ez egyáltalán mit beszél?  reklamalo.gif 
A Top Gearnek ráadásul már van US remake-je, hát mit ne mondjak, még paródiának is rossz. Még csak gondolni sem mernék arra, hogy a Whot is átviszik odaátra, elég legyen nekik a Torchwood, azt is el fogják cseszni  mad.gif

Egyetértek. Probléma #1. Úgy gondolom erre régebben nem gondoltak, pedig kellett volna. Most, hogy 'Whozás' van Amerikában is, több költséggel jár minden. Az, hogy a BBC America mutatja Amerikában az csak 1 dolog, ez attól még BBC1 produkció és ha talán kap is egy kis tőkét a BBC Americától az még mindig nem elég. Főleg Amerikában szerintem nem jön vissza az, amit belefektetnek a DW-ba pl merchandise és szerintem itt a probléma. Ahhoz hogy odakint mindenkinek kedvelje, több pénzt kell beleölni és ezt mindet a BBC Drama department adja nekik, így más műsorokra kevesebb jut.
Csak ne hogy az legyen, hogy a BBC America kijelenti, van pénze megvenni az egész kócerájt, majd ők átveszik az irányítást és akkor a Drama department megint tud miből gazdálkodni. blink.gif ohmy.gif
2011. január 06. 14:44 #889
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 09:02)
Csak ne hogy az legyen, hogy a BBC America kijelenti, van pénze megvenni az egész kócerájt, majd ők átveszik az irányítást és akkor a Drama department megint tud miből gazdálkodni.  blink.gif  ohmy.gif

A BBC által szétszórt morzsákat felcsipegetve szerintem boldogan átadnák az egész DW-t szőröstül-bőrüstül, az jön le, hogy már epekedve várják a hívást. Na ott lesz vége 47 évnyi legendának... Ami engem illet nézni fogom, akkor is ha rajtam kívül már senki, de mindenekelőtt hálás köszönetet kell mondanom az anyacsatornának, hogy rekordgyorsasággal, alig két év alatt már olyan szinten sikerült lerombolni, ledegradálni a DW mítoszát, szinte mindent ami azzá tette ami, hogy tapsot érdemel reklamalo.gif grrr.gif furesz.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 06. 15:17 #890
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.06. 14:44)
A BBC által szétszórt morzsákat felcsipegetve szerintem boldogan átadnák az egész DW-t szőröstül-bőrüstül, az jön le, hogy már epekedve várják a hívást. Na ott lesz vége 47 évnyi legendának... Ami engem illet nézni fogom, akkor is ha rajtam kívül már senki, de mindenekelőtt hálás köszönetet kell mondanom az anyacsatornának, hogy rekordgyorsasággal, alig két év alatt már olyan szinten sikerült lerombolni, ledegradálni a DW mítoszát, szinte mindent ami azzá tette ami, hogy tapsot érdemel  reklamalo.gif grrr.gif furesz.gif

Odáig majdcsak nem jutunk már el ... Ha meg igen, hát .. nem is tudom. Itt már nem csak arról lenne szó, hogy minden amerikai benne. Egész más lenne a történet is, ki tudja, talán valóra váltják a legnagyobb rémálmom és a Doktor nem utazik többé kék fülkével, hanem, mondjuk .. Szabadságszobor formájú időgéppel, sárga taxik között szaladgálva kergetnék az új Godzilla szerű teremtményeket, kard kerül a Doki kezébe és annak végével átszúrja a szörnyet. Sikítozó bikinis lányok megtámadják és Coca Colát meg McDonaldsot kínálgatnak neki. Főszerepben Zac Efron és Kristen Stewart. 110.gif Vagy ha nem is ők, kisebb nevekkel sem lenne jobb. grrr.gif
Itt egy 47 éves legendáról van szó, és ha választanom kell, hogy akarom-e tovább nézni vagy nem (ha Amerikáé lesz a sorozat) akkor az eddigi történet, írók, színészek iránti tiszteletből, inkább nem fogom nézni. Zavarják le az utolsó Doktort és tegyünk pontot a dolog végére. Inkább ne legyen sehogy de amerikai kézbe ne kerüljön 110.gif 110.gif
2 felhasználónak tetszik: LaDiabla, Sally Sparrow
2011. január 06. 15:41 #891
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 15:17)
Odáig majdcsak nem jutunk már el ... Ha meg igen, hát ..  nem is tudom. Itt már nem csak arról lenne szó, hogy minden amerikai benne. Egész más lenne a történet is, ki tudja, talán valóra váltják a legnagyobb rémálmom és a Doktor nem utazik többé kék fülkével, hanem, mondjuk .. Szabadságszobor formájú időgéppel, sárga taxik között szaladgálva kergetnék az új Godzilla szerű teremtményeket, kard kerül a Doki kezébe és annak végével átszúrja a szörnyet. Sikítozó bikinis lányok megtámadják és Coca Colát meg McDonaldsot kínálgatnak neki. Főszerepben Zac Efron és Kristen Stewart.  110.gif Vagy ha nem is ők, kisebb nevekkel sem lenne jobb. grrr.gif
Itt egy 47 éves legendáról van szó, és ha választanom kell, hogy akarom-e tovább nézni vagy nem (ha Amerikáé lesz a sorozat) akkor az eddigi történet, írók, színészek iránti tiszteletből, inkább nem fogom nézni. Zavarják le az utolsó Doktort és tegyünk pontot a dolog végére. Inkább ne legyen sehogy de amerikai kézbe ne kerüljön  110.gif  110.gif

Egyszer már álmodtam azt, hogy Miley Cyrus lett az új companion... unsure.gif 110.gif
Hűséges típus vagyok, úgyhogy kitartok a sorozat mellett a végsőkig, de arra valahogy nem lennék kíváncsi, ha kínlódós szerelmi történetté válna a sztori a Doctor és kísérője közt csakhogy illeszkedjen az amerikai tinilányok High School Musicalen és Twilighton edződött ízlésvilágához dry.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 06. 16:11 #892
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.06. 15:41)
Egyszer már álmodtam azt, hogy Miley Cyrus lett az új companion... unsure.gif  110.gif 
Hűséges típus vagyok, úgyhogy kitartok a sorozat mellett a végsőkig, de arra valahogy nem lennék kíváncsi, ha kínlódós szerelmi történetté válna a sztori a Doctor és kísérője közt csakhogy illeszkedjen az amerikai tinilányok High School Musicalen és Twilighton edződött ízlésvilágához  dry.gif

Csak.azt.ne.csak.azt.ne.könyörgöm.ne! 110.gif
2011. január 06. 17:25 #893
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Jajj ezt meg kell osztanom veletek. biggrin.gif
Nem tudom ki mennyire szokott sorozatjunkie-n garázdálkodni.Most van ugye a 2010-es Eyecandy szavazás és a fórumon lehet szavazni hozzászólásban.Nagyban olvasgatom a neveket és az egyik hozzászólásban szembejött velem Matt Smith neve. rohog.gif Kicsit meglepett a dolog...Matt meg az eyecandy-ség kicsit távol áll blush.gif ...és nem azért mondom, hogy bántsam biggrin.gif Mondjuk ígyis-úgyis esélytelen, hogy bármilyen nemes pozíciót elérjen, úgyhogy mindegy, egy próbálkozást megért a kiscsajnak laugh.gif
2011. január 06. 17:29 #894
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2011.01.06. 17:25)
Nem tudom ki mennyire szokott sorozatjunkie-n garázdálkodni.Most van ugye a 2010-es Eyecandy szavazás és a fórumon lehet szavazni hozzászólásban.Nagyban olvasgatom a neveket és az egyik hozzászólásban szembejött velem Matt Smith neve. rohog.gif Kicsit meglepett a dolog...Matt meg az eyecandy-ség kicsit távol áll  blush.gif ...és nem azért mondom, hogy bántsam biggrin.gif Mondjuk ígyis-úgyis esélytelen, hogy bármilyen nemes pozíciót elérjen, úgyhogy mindegy, egy próbálkozást megért a kiscsajnak  laugh.gif

Azt én is olvastam rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. január 06. 17:34 #895
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
hehe..ha már Matt SMith...

http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/01/a435869a-36eb-4ffd-8c2c-d0dac501e3ce.jpg
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. január 06. 17:35 #896
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2011.01.06. 17:34)
hehe..ha már Matt SMith...
http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/01/a435869a-36eb-4ffd-8c2c-d0dac501e3ce.jpg

Masnis are cool rohog.gif _nevet.gif
2011. január 06. 20:00 #897
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2011.01.06. 17:25)
Nem tudom ki mennyire szokott sorozatjunkie-n garázdálkodni.Most van ugye a 2010-es Eyecandy szavazás és a fórumon lehet szavazni hozzászólásban.Nagyban olvasgatom a neveket és az egyik hozzászólásban szembejött velem Matt Smith neve. rohog.gif Kicsit meglepett a dolog...Matt meg az eyecandy-ség kicsit távol áll  blush.gif ...és nem azért mondom, hogy bántsam biggrin.gif Mondjuk ígyis-úgyis esélytelen, hogy bármilyen nemes pozíciót elérjen, úgyhogy mindegy, egy próbálkozást megért a kiscsajnak  laugh.gif

Ugyanmár, hát ő is tetszhet valakinek tongue.gif Mellesleg Robert Pattinson és Justin Bieber óta már nem tudnak meglepni semmivel és senkivel ohmy.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. január 06. 20:04 #898
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.06. 20:00)
Ugyanmár, hát ő is tetszhet valakinek  tongue.gif  Mellesleg Robert Pattinson és Justin Bieber óta már nem tudnak meglepni semmivel és senkivel  ohmy.gif  laugh.gif

Azért Matt jobban néz ki Justin vagy Robert. Náluk azért szebb. 110.gif Különben is, most ő az aktuális Doktor, most ő legjobb, legszebb, legszexisebb 110.gif biggrin.gif rohog.gif tongue.gif
2011. január 06. 20:48 #899
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.06. 20:04)
Azért Matt jobban néz ki Justin vagy Robert. Náluk azért szebb.  110.gif Különben is, most ő az aktuális Doktor, most ő legjobb, legszebb, legszexisebb  110.gif  biggrin.gif  rohog.gif  tongue.gif

Nem rossz pasi ott Matt, de magam részéről inkább maradok a cinikus mosolyú macho kilencesnél és a szívtipró szomszédsrác tízesnél cool.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. január 06. 21:01 #900
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.06. 20:48)
Nem rossz pasi ott Matt, de magam részéről inkább maradok a cinikus mosolyú macho kilencesnél és a szívtipró szomszédsrác tízesnél  cool.gif  biggrin.gif

Szinte tudtam, hogy te is így gondolkodsz. Jó ízlésünk van wink.gif
93 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!