Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 25. 17:13 #841
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.25. 17:10)
Nem tudom Mattért hisztni fogok-e. Én elfogadtam, hogy Doktor és érte is szorítottam mikor olyan helyzetbe került a Pandorica Opens-ben, amilyen. Vérzett a szívem Chrisért, Davidért krokodilkönnyeket hullajtottamHa valaki hülyét tesznek be utána, akkor azért fogok sírni, mert őt tették be, ha pedig például Rupert Grintet, akkor az öröm miatt  rohog.gif

Nekem Rupert Grint nem épp a szívem csücske, de legalább megvalósulna Dokink álma és végre "ginger" lehetne smileeee.gif
2010. december 25. 23:11 #842
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.25. 17:13)
Nekem Rupert Grint nem épp a szívem csücske, de legalább megvalósulna Dokink álma és végre "ginger" lehetne  smileeee.gif

Nekem a szivem csücske. Múltkor kérdeztem és azt mondta, hogy érdekelt lenne benne biggrin.gif

Látta valaki a karácsonyi epizódot? Ez meg mi volt? Oké, karácsonyi epizód de úgy igazából, szerintem túl sötét lett egy karácsonyi különkaidáshoz. Nem tetszett. Viszont Matt Dokija egyre jobban tetszik. Nem a kinézet, karakter. Mintha látnék az arcán érzelmeket, végre.
Egy valamit nem értettem. Kihez ment hozzá? Nem hallottam rendesen blush.gif
2010. december 25. 23:43 #843
- törölt felhasználó -    
Én épp most nézem a különrészt.

45 perc és beszámolok. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 26. 00:09 #844
- törölt felhasználó -    

Jól látom, a Doktor a Fehér házban és amerikai pasasok fognak rá fegyvert? Utahi részben viselik a kalapot vagy mennek Texasba is esetleg Jockey Ewing mellé is? dry.gif
Nekem még mindig furcsa látni az amerikai jeleneteket. Mintha nem is DW-t néznék, hanem egy spinofffot vagy egy másik sorozatot, a 3 szereplővel. Nagyon nem tetszik ez nekem dry.gif De a szakállas Doki az hatalmas _nevet.gif _nevet.gif

Oké, alaposabban meghallgattam és más is megerősítette amit hallottam, csak nem voltam benne biztos. Marilyn Monroe. Hát behalok. _nevet.gif
2010. december 26. 00:27 #845
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.25. 23:11)
Látta valaki a karácsonyi epizódot? Ez meg mi volt? Oké, karácsonyi epizód de úgy igazából, szerintem túl sötét lett egy karácsonyi különkaidáshoz. Nem tetszett. Viszont Matt Dokija egyre jobban tetszik. Nem a kinézet, karakter. Mintha látnék az arcán érzelmeket, végre. 
Egy valamit nem értettem. Kihez ment hozzá? Nem hallottam rendesen  blush.gif

Nekem nagyon tetszett, és nem is volt olyan sötét a hangulata.
Főleg a lány éneke tetszett a végén. wub.gif

edit: oh a végén lévő előzetes olyan izgalmasnak tűnik! Ami a Lodger végén volt TARDIS-szerű izé, újra feltűnik. Oh de jó lesz. ALIG VÁROM!!!
2010. december 26. 08:40 #846
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.12.26. 00:27)

edit: oh a végén lévő előzetes olyan izgalmasnak tűnik! Ami a Lodger végén volt TARDIS-szerű izé, újra feltűnik. Oh de jó lesz. ALIG VÁROM!!!

Szakállas Doktor FTW _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 26. 15:15 #847
- törölt felhasználó -    
Hát nem semmi ez a trailer. A Doctor az Ovális Irodában, a 66-os úton, Las Vegast miért hagyta ki? biggrin.gif
Mindenesetre érdekesnek tűnik, bár kicsit road movie utánérzésem támadt, de várom már. A bozontos fizimiska tényleg mindent visz smileeee.gif thumbsup.gif
2010. december 26. 16:19 #848
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 00:09)

Na kíváncsi leszek mi ez a szakállas Doktor biggrin.gif huhh River marhára nem hiányzik nekem valahogy :/ helyette igazán visszahozhatnának, olyat, mint pl Jack-kapitány...de hát úgyse fogják sad.gif
Viszont Rory wub.gif ..de miért van olyan érzésem, hogy megint őt fogják bántani?...rajta csattan az ostor, rajta verik el a port.. blink.gif
Ami meg Matt mellett szól az a Cowboy kalap pl. thumbsup.gif ..meg mi az a szakállas leláncolt Doctor?és mi van ha nem is a Doktor, csak hasonlít rá? think.gif laugh.gif ...ááá...na jó erre még úgyis sokat kell várni!
River meg mondjon le!!
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 26. 17:38 #849
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.12.26. 16:19)
huhh River marhára nem hiányzik nekem valahogy :/ helyette igazán visszahozhatnának, olyat, mint pl Jack-kapitány...de hát úgyse fogják sad.gif
River meg mondjon le!!

biggrin.gif

Én mondjuk bírom River asszonyságot, de ő tipikusan az a karakter, akiből a kevesebb több. Bukkanjon fel mondjuk évadonként 2x, adjon választ egy kérdésre, majd merüljön fel két újabb. Úgy, hogy szinte állandó szereplővé teszik pont a misztikum veszik el, ami a figura lényege lenne.

Jack nekem is hiányzik (majd visszajön, ha bebukik az USA-kaland), érdekelne az igazság Face of Boe-val kapcsolatban.
2010. december 26. 18:22 #850
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.26. 17:38)

Jack nekem is hiányzik (majd visszajön, ha bebukik az USA-kaland), érdekelne az igazság Face of Boe-val kapcsolatban.

Hát igen, éppen, hogy Boe Arca miatt (is) kéne visszahozniuk, azért nem ártana elmagyarázniuk, hogy mi?hogy?miért? unsure.gif
2010. december 26. 20:40 #851
- törölt felhasználó -    
Itt senki sem szereti Rivert, csak én? biggrin.gif blink.gif
2010. december 26. 22:02 #852
- törölt felhasználó -    
Stetsons are cool
2010. december 27. 14:31 #853
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 20:40)
Itt senki sem szereti Rivert, csak én?  biggrin.gif  blink.gif

Én is kedvelem. Visszahozza azokat az emlékeimet, amikor megszállottan néztem a Vészhelyzetet biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. december 27. 23:18 #854
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.12.27. 14:31)
Én is kedvelem. Visszahozza azokat az emlékeimet, amikor megszállottan néztem a Vészhelyzetet biggrin.gif

Én soha nem néztem a Vészhelyzetet. Ki nem állhatom a kórházas sorozatokat.
Imádom River Song karakterét. Szerintem az egyik lehető legjobb dolog volt őt behozni a képbe és visszatérnie. Szeretnék még többet látni a kapcsolatukból csak attól tartok a hatodik évad után kifújt, mivel Moff azt mondta, a hatodik évadban megtudjuk az igazságot a Doktor és River kapcsolatáról, viszont talán az sem lenne jó, ha tovább húznák az idegeimet biggrin.gif
2010. december 28. 12:49 #855
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.27. 23:18)
Én soha nem néztem a Vészhelyzetet. Ki nem állhatom a kórházas sorozatokat. 
Imádom River Song karakterét. Szerintem az egyik lehető legjobb dolog volt őt behozni a képbe és visszatérnie. Szeretnék még többet látni a kapcsolatukból csak attól tartok a hatodik évad után kifújt, mivel Moff azt mondta, a hatodik évadban megtudjuk az igazságot a Doktor és River kapcsolatáról, viszont talán az sem lenne jó, ha tovább húznák az idegeimet  biggrin.gif

Azért az nem lenne jó, ha egy csapásra minden rejtély megoldódna, az olyan brazil szappanoperás lenne. Adjanak választ pár dologra, de ne húzzák le a leplet mindenről.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 28. 13:18 #856
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.28. 12:49)
Azért az nem lenne jó, ha egy csapásra minden rejtély megoldódna, az olyan brazil szappanoperás lenne. Adjanak választ pár dologra, de ne húzzák le a leplet mindenről.

Pedig Moff azt mondta, hogy a hatodik évad választ ad minden Doctor-River kérdésre, és mint tudjuk, a hatodik évad akkor most 6 epizód lesz vagy mi a szösz blink.gif
2010. december 28. 13:23 #857
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 13:18)
Pedig Moff azt mondta, hogy a hatodik évad választ ad minden Doctor-River kérdésre, és mint tudjuk, a hatodik évad akkor most 6 epizód lesz vagy mi a szösz  blink.gif

Mi? ohmy.gif Akkor ezek szerint valahol lemaradtam, de nagyon. Hat epizód? Hat dupla rész, vagy hat szimpla?
2010. december 28. 13:46 #858
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.28. 13:23)
Mi?  ohmy.gif  Akkor ezek szerint valahol lemaradtam, de nagyon. Hat epizód? Hat dupla rész, vagy hat szimpla?

Nem hallottál róla? blink.gif 2011-ben két részben lesz a DW, a történet szempontjából -Moff szerint- jobb, ha kettévágja a történetet. Egy digitalspy interjúban Moff azt mondta, hogy a Doki életében történik valami borzasztóan nagy, ami miatt érdemes a történetet 2 részre szedni, így a 6-ik évad 6 rész lesz, és állítólag Márciustól lesz, míg a maradék 7 rész a 7-ik évad lesz, talán Szeptembertől. Mondjárt keresek valami official linket hozzá.
Valaki meghal vagy valami hasonló történik benne, de mint kiderült, nem Amy fog eltűnni a sorozatból dry.gif

Szerintem pedig azért van, hogy az évadokat kiadják DVD-n és több lé jöjjön be nekik. Dupla DVD, dupla Extrák, dupla press night és hasonló baromságok mellow.gif dry.gif

ETA: BBC Press Office közlemény

Az évad számlálás nem biztos, de akkor is két részben lesz. Ezt terjesztették egy időben, hogy két különböző évad lesz, nem tudhatjuk, majd meglátjuk mellow.gif
2010. december 28. 14:24 #859
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 13:46)
Nem hallottál róla?  blink.gif 2011-ben két részben lesz a DW..

Köszi szépen smileeee.gif

Ó Istenem, hát ennek mi értelme van?? Mármint annak, hogy két miniévadot csinálnak? Ha már a feszültségkeltés miatt szünetet akarnak tartani, akkor azt meg lehetett volna oldani a midseasonben. Legközelebb a DVD eladások miatt már 3-4 részes évadokat csinálnak? Elhiszem, hogy a profitra mennek, de ez akkor is hülyeség.
2010. december 28. 14:29 #860
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.28. 14:24)
Köszi szépen  smileeee.gif 
Ó Istenem, hát ennek mi értelme van?? Mármint annak, hogy két miniévadot csinálnak? Ha már a feszültségkeltés miatt szünetet akarnak tartani, akkor azt meg lehetett volna oldani a midseasonben. Legközelebb a DVD eladások miatt már 3-4 részes évadokat csinálnak? Elhiszem, hogy a profitra mennek, de ez akkor is hülyeség.

Csak is a profit. Vagy pedig az, hogy húzzák az idegeinket de én a profitot tartom elképzelhetőnek. Akár két külön évad lesz, akár nem, így úgymond kevesebbet kell rá várni -szerintük-
93 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!