Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 20. 18:19 #821
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 17:32)
Te örülnél, ha Jenny visszajönne? Az lenne egy jó beszélgetés apja és lánya között. Úgy tudom Matt is 26, nem?  rohog.gif

Nem 26, annál öregebb, van már 28 is! biggrin.gif laugh.gif
Inkább úgy mondanám, kíváncsi lennék Jennyre is. Tetszett a kis action-girl G.I. Jane stílusa.
2010. december 20. 18:27 #822
- törölt felhasználó -    
^ Akkor is érdekes egy beszélgetés lenne apja lánya között. 11 mellé Jenny jobban passzol, 11 erőszakosabb és indulatosabb, mint 10. Még Jenny is jobb lenne útitársnak mint Amy unsure.gif
2010. december 20. 18:35 #823
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 18:27)
^ Akkor is érdekes egy beszélgetés lenne apja lánya között. 11 mellé Jenny jobban passzol, 11 erőszakosabb és indulatosabb, mint 10. Még Jenny is jobb lenne útitársnak mint Amy  unsure.gif

Te aztán nagyon anti-Amy vagy smileeee.gif Nem hinném, hogy Jenny valaha is companion lenne, bár hogy őszinte legyek annak örülnék a legjobban. Volt már a félig-meddig beteljesületlen szerelmes "igazi", a plátói érzelmeket tápláló, a karakán és most a jégkirálynő. Jól jönne egy igazán tökös csaj. Georgiát amúgy is csípem, és cicababa külseje ellenére szerintem hiteles volt Jennyiként.
2010. december 20. 18:49 #824
- törölt felhasználó -    
Nagyon nem szeretem Amyt. Irritáló. Én csak egy Donna utánzatot látok benne mellow.gif
Én nem bánnám, ha companion lenne bár olyan szerintem úgy sem lesz. Nekem akkor is csak egy klón marad attól függetlenül mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 20. 20:25 #825
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 18:49)
Nagyon nem szeretem Amyt. Irritáló. Én csak egy Donna utánzatot látok benne  mellow.gif 
Én nem bánnám, ha companion lenne bár olyan szerintem úgy sem lesz. Nekem akkor is csak egy klón marad attól függetlenül  mellow.gif

Aminek még örülnék Jenny mellett az egy jó kis Torchwood crossover, amire most az eddigieknél kevesebb (gyakorlatilag mínusz 1%) esély van. Na majd ha bebukik az USA-ban és szépen visszakerül a BBC-re akkor, esetleg cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 20. 20:28 #826
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.20. 20:25)
Aminek még örülnék Jenny mellett az egy jó kis Torchwood crossover, amire most az eddigieknél kevesebb (gyakorlatilag mínusz 1%) esély van. Na majd ha bebukik az USA-ban és szépen visszakerül a BBC-re akkor, esetleg  cool.gif

Ez a hozzáállás _nevet.gif Azt hittem, hogy csak én vélekedem így a sorozat jövőjével kapcsolatban biggrin.gif
Moff tervezi visszahozni Jacket, már kért is engedélyt RTD-től. Azt nem tudom, hogy csak Jack vagy a többiek is, de nagyon megfontolandó mostanság egész TW-ot visszahozni a showba. Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de nem akarom majd Mekhit és/vagy Pullmant látni a DW-ban dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. december 20. 20:51 #827
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 20:28)
Ez a hozzáállás  _nevet.gif Azt hittem, hogy csak én vélekedem így a sorozat jövőjével kapcsolatban  biggrin.gif 
Moff tervezi visszahozni Jacket, már kért is engedélyt RTD-től. Azt nem tudom, hogy csak Jack vagy a többiek is, de nagyon megfontolandó mostanság egész TW-ot visszahozni a showba. Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de nem akarom majd Mekhit és/vagy Pullmant látni a DW-ban  dry.gif

Én sem, valahogy Hollywood-i csávók nem illenek bele a DW Universe-be. Annyi fiatal és tehetséges színész van, akik jelenleg fillérekbe kerülnek és óriási lehetőség lenne ez számukra. Az pedig hülye felfogás, hogy azt hiszik az dobja fel a nézettséget, ha sztárokkal tömködik tele. USA-ban sincs erre feltétlenül szükség, a No.1 CSI is szinte no name színészekkel indult, aztán mi lett belőle. Ha van jó sztori és tehetséges szereplők akkor az fennmarad és siker lesz, ha pocsék a dolog akkor játszhat benne az atyaúristen is akkor is bukta.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. december 22. 07:34 #828
- törölt felhasználó -    
Látta már valaki Karen Gillian Shortlist nevű újságos képeit? Ezzel hivatott reklámozni a showt és van benne egy 'értelmes' interjú is. No komment. 110.gif
2010. december 24. 11:36 #829
- törölt felhasználó -    
Mit találtam? biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: LaDiabla, Sixy, Bessie, Sally Sparrow
2010. december 24. 11:39 #830
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.24. 11:36)
Mit találtam?  biggrin.gif

Hát ez mekkora már! meghajolo.gif biggrin.gif

By the way, Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek a WHOniverzumban! smileeee.gif
2010. december 24. 11:42 #831
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.24. 11:39)
Hát ez mekkora már!  meghajolo.gif  biggrin.gif 
By the way, Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek a WHOniverzumban!  smileeee.gif

Nekem is nagyon tetszik. Kár, hogy nincs wallpaper méretben sad.gif

Merry Whomas Everyone and a Happy New Year smileeee.gif
2010. december 24. 20:00 #832
benyaw93
benyaw93
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Egyébként tudja vki h ma v hnap lesz a karácsonyi rész? biggrin.gif
2010. december 25. 13:56 #833
- törölt felhasználó -    
Ma, UK time 18pm-19pm smileeee.gif
2010. december 25. 15:49 #834
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.12.25. 13:56)
Ma, UK time 18pm-19pm  smileeee.gif

huhh, de fura lesz. hogy nem David lesz benne, már annyira egybeolvadt a fejemben David és a christmas special blush.gif
nembaj, azért Matt-el is várom beer.gif
2010. december 25. 15:59 #835
- törölt felhasználó -    
Nem leszek itthon a francba mad.gif Jöhet az alternatív megoldás, de az nem ugyanaz (ellenben kényelmesebb, ez viszont mellette szól).

Más: ma leragadtam az AXN előtt, s ismét megállapítottam, hogy ez a Chris egy isten thumbsup.gif Jesszus, annyira hiányzik az a pali a soriból! Davidet is imádom és Mattet is nagyon megkedveltem, de Chris az Chris rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie, Sally Sparrow
2010. december 25. 16:04 #836
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.25. 15:59)
Nem leszek itthon a francba  mad.gif  Jöhet az alternatív megoldás, de az nem ugyanaz (ellenben kényelmesebb, ez viszont mellette szól).
Más: ma leragadtam az AXN előtt, s ismét megállapítottam, hogy ez a Chris egy isten  thumbsup.gif  Jesszus, annyira hiányzik az a pali a soriból! Davidet is imádom és Mattet is nagyon megkedveltem, de Chris az Chris  rolleyes.gif

Chris nagyon jó! Nála kedveltem meg a sorozatot, ő szeretette meg velem. Nagyon jó Doki volt, a kedvenceim egyike. Chrisnek több évad kellett volna, ez az egy olyan kevés volt és olyan sok mindent kihozhatatott volna még a figurából ..
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 25. 16:51 #837
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.25. 16:04)
Chris nagyon jó! Nála kedveltem meg a sorozatot, ő szeretette meg velem. Nagyon jó Doki volt, a kedvenceim egyike. Chrisnek több évad kellett volna, ez az egy olyan kevés volt és olyan sok mindent kihozhatatott volna még a figurából ..

Valahol megértem, hogy nem akarta beskatulyázzák, de annyira jó színész, annyira bele tudja élni magát a különböző karakterekbe, hogy el tudja feledtetni az emberrel a többi szerepet amit megformált. Tegnap megnéztem a G.I. Joe-t, s mindössze az első jeleneténél jutott eszembe, hogy ő volt a Doctor is, utána már csak McCullenként tudtam rátekinteni. Ritka az ilyen.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 25. 16:55 #838
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.25. 16:51)
Valahol megértem, hogy nem akarta beskatulyázzák, de annyira jó színész, annyira bele tudja élni magát a különböző karakterekbe, hogy el tudja feledtetni az emberrel a többi szerepet amit megformált. Tegnap megnéztem a G.I. Joe-t, s mindössze az első jeleneténél jutott eszembe, hogy ő volt a Doctor is, utána már csak McCullenként tudtam rátekinteni. Ritka az ilyen.

A beskatulyázás nagyon gyakori manapság. Legalább mág egy évadot maradhatott volna sad.gif
Kár, hogy soha többé nem jön vissza, így jobban fáj sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 25. 17:00 #839
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.25. 16:55)
A beskatulyázás nagyon gyakori manapság. Legalább mág egy évadot maradhatott volna  sad.gif 
Kár, hogy soha többé nem jön vissza, így jobban fáj  sad.gif

Mikor Chris kilépett hisztiztem, mikor David regenerálódott Matté hisztiztem, lehet Matt után is hisztizni fogok? unsure.gif biggrin.gif Francba, hogy ennyire az ember szívéhez tudnak nőni ezek a Doctorok mad.gif biggrin.gif

Vagyis annak az egynek az inkarnációi smileeee.gif
2010. december 25. 17:10 #840
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.25. 17:00)
Mikor Chris kilépett hisztiztem, mikor David regenerálódott Matté hisztiztem, lehet Matt után is hisztizni fogok?  unsure.gif  biggrin.gif  Francba, hogy ennyire az ember szívéhez tudnak nőni ezek a Doctorok  mad.gif  biggrin.gif
Vagyis annak az egynek az inkarnációi smileeee.gif

Nem tudom Mattért hisztni fogok-e. Én elfogadtam, hogy Doktor és érte is szorítottam mikor olyan helyzetbe került a Pandorica Opens-ben, amilyen. Vérzett a szívem Chrisért, Davidért krokodilkönnyeket hullajtottamHa valaki hülyét tesznek be utána, akkor azért fogok sírni, mert őt tették be, ha pedig például Rupert Grintet, akkor az öröm miatt rohog.gif
93 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!