Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 15. 22:35 #801
- törölt felhasználó -    
Jön Bill Pulman is a sorozatba rolleyes.gif
2010. december 16. 08:26 #802
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Igazán nem akarok gonosz lenni, de ha TW-t tárgyaltok, van ám TW topik is... blush.gif biggrin.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 16. 10:04 #803
- törölt felhasználó -    
Akkor OFF volt, bocs. biggrin.gif
Térjünk vissza DW témába. A The Sun-on van fent egy cikk azzal az operaénekesnővel, aki szerepelni fog a karácsonyi részben és azt mondta hogy egy bizonyos jelenetet nehezebb volt felvenni, mint énekelni a Pápának. Szegény nő, tényleg nem irigylem biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 16. 11:51 #804
- törölt felhasználó -    
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 17. 12:36 #805
- törölt felhasználó -    
Tegnap szadiztam magam és megnéztem az EOT I-II-t. A legjobb jelenet benne még mindig -John Simm összest leszámítva- a fenékcsipkedős nénis biggrin.gif Ma ha lesz időm nekiugrok az első évadnak tongue.gif Karácsonykor pedig karácsonyi különkiadások természetesen rolleyes.gif
2010. december 19. 14:42 #806
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.17. 12:36)
Tegnap szadiztam magam és megnéztem az EOT I-II-t. A legjobb jelenet benne még mindig -John Simm összest leszámítva- a fenékcsipkedős nénis  biggrin.gif  Ma ha lesz időm nekiugrok az első évadnak  tongue.gif  Karácsonykor pedig karácsonyi különkiadások természetesen  rolleyes.gif

Megnézel minden karácsonyi különkiadást?
2010. december 19. 14:54 #807
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 14:42)
Megnézel minden karácsonyi különkiadást?

Nem volt olyan sok, úgyhogy lehet smileeee.gif Amúgy is szeretem ha készülődés közben brünnyög valami a tévében, akkor már legyen valami értelmes smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. december 19. 14:55 #808
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.19. 14:54)
Nem volt olyan sok, úgyhogy lehet smileeee.gif Amúgy is szeretem ha készülődés közben brünnyög valami a tévében, akkor már legyen valami értelmes smileeee.gif

Melyik a kedvenced? smileeee.gif
2010. december 19. 14:57 #809
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 14:55)
Melyik a kedvenced?  smileeee.gif

The Runaway Bride, Catherine Tate valami fergeteges benne biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 19. 14:59 #810
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.19. 14:57)
The Runaway Bride, Catherine Tate valami fergeteges benne  biggrin.gif

Neked is? biggrin.gif Imádom azt a részt, abszolút kedvenc wub.gif
2010. december 19. 15:04 #811
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 14:59)
Neked is?  biggrin.gif Imádom azt a részt, abszolút kedvenc  wub.gif

Második helyen áll a Blink mögött a DW toplistámon :)Annyit röhögtem rajta biggrin.gif "God, you're skinny. This wouldn't fit a rat." laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. december 19. 15:32 #812
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.19. 15:04)
Második helyen áll a Blink mögött a DW toplistámon :)Annyit röhögtem rajta  biggrin.gif "God, you're skinny. This wouldn't fit a rat."  laugh.gif

Van TOP10-ed vagy tudsz mondani 10 kiemelkedően jó epizódot? Nekem van 10 kedvenc epizódom de nem tudom őket rangsorolni _nevet.gif
Nálam a Rose, Doctor Dances, The Girl in the fireplace, Runaway Bride, Blink, Human Nature, Last of the Time lords, Silence in the Library, Forest of the Dead és End of time part 2. biggrin.gif (Tudom, 10 regenerálódik, de attól még jó epizód rohog.gif )
2010. december 19. 16:05 #813
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 15:32)
Van TOP10-ed vagy tudsz mondani 10 kiemelkedően jó epizódot? Nekem van 10 kedvenc epizódom de nem tudom őket rangsorolni  _nevet.gif 
Nálam a Rose, Doctor Dances, The Girl in the fireplace, Runaway Bride, Blink, Human Nature, Last of the Time lords, Silence in the Library, Forest of the Dead és End of time part 2.  biggrin.gif (Tudom, 10 regenerálódik, de attól még jó epizód  rohog.gif )

10 kedvencet tudok mondani: 1. Blink, 2. The Runaway Bride, 3. The Empty Child, 4. The Idiot's Lantern, 5. Silence in the Library, 6. Forest of the Dead, 7. 42, 8. Smith and Jones, 9. The Girl in the Fireplace, 10. The Long Game
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 19. 16:12 #814
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.19. 16:05)
10 kedvencet tudok mondani: 1. Blink, 2. The Runaway Bride, 3. The Empty Child, 4. The Idiot's Lantern, 5. Silence in the Library, 6. Forest of the Dead, 7. 42, 8. Smith and Jones, 9. The Girl in the Fireplace, 10. The Long Game

Ötödik évadot láttad már? unsure.gif Nekem abból csak az Amy's choice és a Flesh & Stone (talán ez volt a címe) jött be blush.gif
2010. december 19. 16:21 #815
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 16:12)
Ötödik évadot láttad már?  unsure.gif Nekem abból csak az Amy's choice és a Flesh & Stone (talán ez volt a címe) jött be  blush.gif

Láttam, de nem vagyok lenyűgözve. Talán velem van a baj, hogy túl sokat vártam miután kiderült Moffat lesz a showrunner. Rendben, aláírom, nem lehet folyamatosan Blink-szerű epizódokat írni, de így is alulteljesítette a várakozásaimat.
A The Eleventh Hour tetszett (de az is csak második nekifutásra) és talán még az Amy's choice.
2010. december 19. 16:38 #816
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.19. 16:21)
Láttam, de nem vagyok lenyűgözve. Talán velem van a baj, hogy túl sokat vártam miután kiderült Moffat lesz a showrunner. Rendben, aláírom, nem lehet folyamatosan Blink-szerű epizódokat írni, de így is alulteljesítette a várakozásaimat.
A The Eleventh Hour tetszett (de az is csak második nekifutásra) és talán még az Amy's choice.

A történet teljesen helyén van, sőt, egész jó. Én nagy reményeket fűztem az évadhoz, még azután is hogy megtudtam, Matt lesz a Doktor. Én már láttam a Classicot és nem böki a csőröm, hogy ennyire a múltra hajaz a sorozat, igazából nem is tudom, hogy ebből a szempontból miért is nem tetszik annyira. Az RTD évek olyan vagányan, coolosan kezdődtek, valami új, valami friss, ropogós, de Moff epizódja után nem éreztem ezt. Mintha 11 eltévedt volna valahol a múltban, és próbál felkapaszkodni.. Nem tudom mennyire érthető ez .. unsure.gif Moff jól láthatóan arra hajaz, hogy semmi sem emlékeztesse a nézőt az előző Doktorokra és ebben jól halad, egy bajom van a 11-ik Dokival. Nem mutat semmilyen érzelmet vagy csak haloványan. 9-nél láthattad a szemében a dühöt, 10-nél a bosszút, 11 meg mintha csak el lenne mint hering a heringes dobozban. Lehet, hogy Moff akarta így, lehet, hogy Matt nem tud elég kifejező lenni. Én már megértettem és elhiszem, hogy nem Marilyn Manson dobosa, hanem a Doktor de valami még mindig hiányzik, attól függetlenül viszont jó Doctor. Engem Amy idegesít nagyon. Picsákolós, hormontúltengéses Donna utánzat az ő szemében sem sok mindent látok. Rose és Donna szemében volt valami, Amy szemeiben nem látok semmit. Talán majd jövőre megszabadulunk tőle végre dry.gif
2010. december 19. 18:02 #817
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 16:38)
A történet teljesen helyén van, sőt, egész jó. Én nagy reményeket fűztem az évadhoz, még azután is hogy megtudtam, Matt lesz a Doktor. Én már láttam a Classicot és nem böki a csőröm, hogy ennyire a múltra hajaz a sorozat, igazából nem is tudom, hogy ebből a szempontból miért is nem tetszik annyira. Az RTD évek olyan vagányan, coolosan kezdődtek, valami új, valami friss, ropogós, de Moff epizódja után nem éreztem ezt. Mintha 11 eltévedt volna valahol a múltban, és próbál felkapaszkodni.. Nem tudom mennyire érthető ez ..  unsure.gif Moff jól láthatóan arra hajaz, hogy semmi sem emlékeztesse a nézőt az előző Doktorokra és ebben jól halad, egy bajom van a 11-ik Dokival. Nem mutat semmilyen érzelmet vagy csak haloványan. 9-nél láthattad a szemében a dühöt, 10-nél a bosszút, 11 meg mintha csak el lenne mint hering a heringes dobozban. Lehet, hogy Moff akarta így, lehet, hogy Matt nem tud elég kifejező lenni. Én már megértettem és elhiszem, hogy nem Marilyn Manson dobosa, hanem a Doktor de valami még mindig hiányzik, attól függetlenül viszont jó Doctor. Engem Amy idegesít nagyon. Picsákolós, hormontúltengéses Donna utánzat az ő szemében sem sok mindent látok. Rose és Donna szemében volt valami, Amy szemeiben nem látok semmit. Talán majd jövőre megszabadulunk tőle végre  dry.gif

Én még nem láttam a régi részeket, így nem tudom összehasonlítani Matt dokiját a klasszikusokkal, de nem is akarnám. Értem mire gondolsz, 11 első látásra nekem is egy mísz palinak tűnt, de sokkal ellentétben én örültem neki. Féltem ugyanis, hogy valakit - legyen az 9 v. 10 - utánozni fog, de szerencsére a kezdeti hibák gyorsan ki lettek küszöbölve és 11-et már ha akarnám sem tudnám se Chris, se David dokijához hasonlítani.
Amy nekem semleges, olyan, mint Martha volt, ő is idegesített néha, de többségében elviseltem.
Most arra vagyok kíváncsi, hogy David tényleg visszatér-e epizódszereplőként. Annak örülnék, ha Rose dokijaként jelenne meg, kíváncsi vagyok hogyan éldegélnek a Földön biggrin.gif
2010. december 19. 18:12 #818
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.19. 18:02)
Én még nem láttam a régi részeket, így nem tudom összehasonlítani Matt dokiját a klasszikusokkal, de nem is akarnám. Értem mire gondolsz, 11 első látásra nekem is egy mísz palinak tűnt, de sokkal ellentétben én örültem neki. Féltem ugyanis, hogy valakit - legyen az 9 v. 10 - utánozni fog, de szerencsére a kezdeti hibák gyorsan ki lettek küszöbölve és 11-et már ha akarnám sem tudnám se Chris, se David dokijához hasonlítani. 
Amy nekem semleges, olyan, mint Martha volt, ő is idegesített néha, de többségében elviseltem. 
Most arra vagyok kíváncsi, hogy David tényleg visszatér-e epizódszereplőként. Annak örülnék, ha Rose dokijaként jelenne meg, kíváncsi vagyok hogyan éldegélnek a Földön  biggrin.gif

Szerintem nem tér vissza. Moff szemszögéből sem lenne ésszerű. Szerintem David is látja merre tart a sorozat és mivel azt sem akarja, hogy beskatulyázzák, el tudom képzelni, hogy egyhamar nem akar visszajönni és ha lehetek kegyetlen, szerintem az lenne a legjobb. Akármennyire is jó lenne látni benne, inkább ne adja a nevét ahhoz ami most megy a DW-ban. Majd később, most még ne jöjjön vissza mellow.gif Különben is, Moff megmondta, hogy senkit nem hoz vissza a régi epizódokból, egyedül Jenny volt az, akit az ő kérésére menekítettek meg, gondolom vele még tervei vannak és ha lehet hinni a pletykáknak, tervezi is visszahozni de hogy minek? Nekem akárki akármit mond, Jenny csak egy klón, a Doctor tudott élni nélküle is, töltelékepizód, nem tudom mire volt jó. A Doctornak vannak gyerekei és unokái is, felesleges még egy gyerek, bár az én szemembern Jenny klón és kész. mellow.gif
2010. december 20. 12:17 #819
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 18:12)
Szerintem nem tér vissza. Moff szemszögéből sem lenne ésszerű. Szerintem David is látja merre tart a sorozat és mivel azt sem akarja, hogy beskatulyázzák, el tudom képzelni, hogy egyhamar nem akar visszajönni és ha lehetek kegyetlen, szerintem az lenne a legjobb. Akármennyire is jó lenne látni benne, inkább ne adja a nevét ahhoz ami most megy a DW-ban. Majd később, most még ne jöjjön vissza  mellow.gif Különben is, Moff megmondta, hogy senkit nem hoz vissza a régi epizódokból, egyedül Jenny volt az, akit az ő kérésére menekítettek meg, gondolom vele még tervei vannak és ha lehet hinni a pletykáknak, tervezi is visszahozni de hogy minek? Nekem akárki akármit mond, Jenny csak egy klón, a Doctor tudott élni nélküle is, töltelékepizód, nem tudom mire volt jó. A Doctornak vannak gyerekei és unokái is, felesleges még egy gyerek, bár az én szemembern Jenny klón és kész.  mellow.gif

Személyes önzőségem által vezérelve írtam, hogy történetileg nem bánnám ha Doki No.II és Rose karaktere visszaköszönne a jövőben, ha már David és Billie nem jönnek vissza akkor el tudnám képzelni mondjuk, hogy pusztán megemlítik őket vagy feltűnnek valami apropóból egy újságban stb. Érdekes fordulatot lehetne kialakítani belőle.
Jennyt én sem tudom hová tenni. Nem a Doctor lánya ez egyértelmű, nem is értem miért nevezik így. Ugyanakkor klónnak sem tekintem, mert a klón az ugye egy személy/állat/más élőlény tökéletes genetikai reprodukciója, mely a "donor" fizikai jegyeit is magán hordozza, így ez sem illik rá. Inkább egy mesterségesen létrehozott létforma, egy hibrid a doki DNS-ének valamilyen szintű és arányú felhasználásával.
2010. december 20. 17:32 #820
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.20. 12:17)

Jennyt én sem tudom hová tenni. Nem a Doctor lánya ez egyértelmű, nem is értem miért nevezik így. Ugyanakkor klónnak sem tekintem, mert a klón az ugye egy személy/állat/más élőlény tökéletes genetikai reprodukciója, mely a "donor" fizikai jegyeit is magán hordozza, így ez sem illik rá. Inkább egy mesterségesen létrehozott létforma, egy hibrid a doki DNS-ének valamilyen szintű és arányú felhasználásával.

Te örülnél, ha Jenny visszajönne? Az lenne egy jó beszélgetés apja és lánya között. Úgy tudom Matt is 26, nem? rohog.gif
93 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!