Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 13. 13:31 #781
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 13:25)
Egyetlen epizódot sem néztem végig, csak beletekertem egyikbe, másikba tehát nem tudom. Az I don't want to go mondatot viszont elszúrták, de fájdalmasan  dry.gif

Hát én sem fogok előtte ragadni az biztos. David hangszíne utánozhatatlan, ráadásul hülyét kapok ha egy idegen ürge hangja tönkreteszi a mimikáját (a Casanovát sem bírtam emiatt végignézni).
2010. december 13. 14:24 #782
- törölt felhasználó -    
Nem csak Davidét, senkiét sem. Donna inkább hisztis libának hangzik, nem pedig olyan 'na most megmondom a magamét' karakternek. Martha és a Master hangjára nem mondok semmit, a Master olyan jó pasas, fülbemászó hanggal de ami magyar szinkron van neki az B.O.R.Z.A.S.Z.T.Ó. és nem is 'simmes' ami fáj a füleimnek biggrin.gif
2010. december 13. 14:32 #783
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 14:24)
Nem csak Davidét, senkiét sem. Donna inkább hisztis libának hangzik, nem pedig olyan 'na most megmondom a magamét' karakternek. Martha és a Master hangjára nem mondok semmit, a Master olyan jó pasas, fülbemászó hanggal de ami magyar szinkron van neki az B.O.R.Z.A.S.Z.T.Ó. és nem is 'simmes' ami fáj a füleimnek  biggrin.gif

Chris Ecclestoné még talán jó volt, illett hozzá a szinkronhang, bár én a DW-t magyarul kezdtem nézni még anno a Coolon, csak később néztem meg eredeti nyelven úgyhogy nekem az volt a viszonyítási alap.
Igen, John Simm! Hát azt a pasast imádom! Alapvetően ő vitte a hátán az -egyébként bűnrosszra sikerült - The end of time-ot.
2010. december 13. 14:37 #784
- törölt felhasználó -    
John Simm fan, ugye? Isteni az a pasas és begurulok, ha nem tér vissza Masterként, hanem egy újabb tini valakit tesznek be oda, a helyére, mint Master dry.gif
2010. december 13. 14:41 #785
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 14:37)
John Simm fan, ugye? Isteni az a pasas és begurulok, ha nem tér vissza Masterként, hanem egy újabb tini valakit tesznek be oda, a helyére, mint Master  dry.gif

Csak nem teszik ezt velünk! Elég volt megemésztenem, hogy a Doctor 11. inkarnációja úgy néz ki, mint egy gimis töriszakkör látens emos strébere...
Még szerencse, hogy Matt Smith színészi játéka feledteti ezt velem.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 13. 14:45 #786
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.13. 14:41)
Csak nem teszik ezt velünk! Elég volt megemésztenem, hogy a Doctor 11. inkarnációja úgy néz ki, mint egy gimis töriszakkör látens emos strébere... 
Még szerencse, hogy Matt Smith színészi játéka feledteti ezt velem.

Kedvellek. Már most. biggrin.gif
2010. december 14. 14:14 #787
- törölt felhasználó -    
Kedves Kép, hol voltál eddig az életemből? biggrin.gif
LOL
2010. december 14. 17:43 #788
- törölt felhasználó -    
Olvastuk hogy Mekhi Phifer benne lesz a Torchwoodban? blink.gif ohmy.gif Főbb szereplő lesz blink.gif rolleyes.gif mellow.gif
2010. december 14. 17:49 #789
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 17:43)
Olvastuk hogy Mekhi Phifer benne lesz a Torchwoodban?  blink.gif  ohmy.gif Főbb szereplő lesz  blink.gif  rolleyes.gif  mellow.gif

Jó színész és pasinak sem utolsó, Captain Harkness dörzsölheti a tenyerét biggrin.gif
2010. december 14. 17:52 #790
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.14. 17:49)
Jó színész és pasinak sem utolsó, Captain Harkness dörzsölheti a tenyerét  biggrin.gif

Tegnap olvastam éppen, hogy olyan főbb színészt keresnek, akit nem zavarm hogy vannak Jackkel közös 'félreérthető' jelenetek.
Barrowman Mekhivel fog ...? Erre nem számítottam, hogy ilyen nagy sztárokat tesznek be biggrin.gif
2010. december 14. 17:57 #791
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 17:52)
Tegnap olvastam éppen, hogy olyan főbb színészt keresnek, akit nem zavarm hogy vannak Jackkel közös 'félreérthető' jelenetek.
Barrowman Mekhivel fog ...?  Erre nem számítottam, hogy ilyen nagy sztárokat tesznek be  biggrin.gif

Kedvenc kapitányomnak nem lehet ellenállni biggrin.gif
Richard Hammond nyilatkozta egyszer, hogy ő alapvetően teljesen heteroszexuálisnak vallja magát, de ha mindenképp együtt kellene lennie egy férfival az csakis John Barrowman lehetne laugh.gif
2010. december 14. 18:00 #792
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.14. 17:57)
Kedvenc kapitányomnak nem lehet ellenállni  biggrin.gif 
Richard Hammond nyilatkozta egyszer, hogy ő alapvetően teljesen heteroszexuálisnak vallja magát, de ha mindenképp együtt kellene lennie egy férfival az csakis John Barrowman lehetne  laugh.gif

Ezt én is hallottam. Azért kíváncsi vagyok, hogy Jack mennyire bír magával hiszen csak elvesztette Ianto-t, nemrégen..
2010. december 15. 10:13 #793
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 18:00)
Ezt én is hallottam. Azért kíváncsi vagyok, hogy Jack mennyire bír magával hiszen csak elvesztette Ianto-t, nemrégen..

Hú, én ott még nem tartok, de Jacket ismerve nem kell sok idő ahhoz, hogy túltegye magát rajta.
2010. december 15. 12:43 #794
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.15. 10:13)
Hú, én ott még nem tartok, de Jacket ismerve nem kell sok idő ahhoz, hogy túltegye magát rajta.

Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a jeleneteket hogyan fogják lenyomni az amerikai nézők torkán .. blink.gif
2010. december 15. 14:38 #795
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 12:43)
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a jeleneteket hogyan fogják lenyomni az amerikai nézők torkán ..  blink.gif

Ezen már én is gondolkodtam, ott ahol a limonádé Glee ellen is lázadoznak az erkölcscsőszök. Majd berakják éjszakára és lesz csudajó nézettség... reklamalo.gif
2010. december 15. 15:35 #796
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.15. 14:38)
Ezen már én is gondolkodtam, ott ahol a limonádé Glee ellen is lázadoznak az erkölcscsőszök. Majd berakják éjszakára és lesz csudajó nézettség... reklamalo.gif

Engem nem érdekel a nézettség. A Starz amúgy is fizetős csatorna, nem sok emberhez jut el. Egy sorozat érdembeli sikere nem a nézettségtől függ. Én nem is akarom, hogy nagy népszerű sorozat legyen, mert akkor mégjobban belenyúlkálnának. Így is elég gáz, hogy megengedték az amerikaiaknak hogy hozzá nyúljanak és a saját maguk ízlésére formálják. Felháborító kérem szépen reklamalo.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 15. 15:48 #797
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 15:35)
Engem nem érdekel a nézettség. A Starz amúgy is fizetős csatorna, nem sok emberhez jut el. Egy sorozat érdembeli sikere nem a nézettségtől függ. Én nem is akarom, hogy nagy népszerű sorozat legyen, mert akkor mégjobban belenyúlkálnának. Így is elég gáz, hogy megengedték az amerikaiaknak hogy hozzá nyúljanak és a saját maguk ízlésére formálják. Felháborító kérem szépen  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Csak ha nincs megfelelő nézettség jön a cancel, USA-ban iszonyúan háklisak rá, egyik kedvenc sorozatom, a Cold Case top10-es volt, aztán a legutolsó évad valamivel alacsonyabb mutatókat produkált és máris beszüntették, pedig tényleg csak csekély számokról volt szó. Én sem akarom, hogy Stargate szintű őrület legyen körülötte, mert az magával vonz egy rakás olyan negatív tényezőt amitől kinyílik a bicska a zsebemben, de azt sem szeretném, hogy bukásként könyveljék el.
2010. december 15. 15:59 #798
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.15. 15:48)
Csak ha nincs megfelelő nézettség jön a cancel, USA-ban iszonyúan háklisak rá, egyik kedvenc sorozatom, a Cold Case top10-es volt, aztán a legutolsó évad valamivel alacsonyabb mutatókat produkált és máris beszüntették, pedig tényleg csak csekély számokról volt szó. Én sem akarom, hogy Stargate szintű őrület legyen körülötte, mert az magával vonz egy rakás olyan negatív tényezőt amitől kinyílik a bicska a zsebemben, de azt sem szeretném, hogy bukásként könyveljék el.

Egy amerikai sorozatnál számolni kell a kaszálás lehetséges gondolatával. Ha elkaszálják, vessenek magukra, amiért kiengedték a kezükből. Én is sajnálni fogom, félreértés ne essék. Amúgy szerintem egy évadot sem fog kibírni ha sok OLYAN jelenet lesz benne. A fél cast angol a történet tipikusan amerikai, unalmas nyomozós sorozat lesz, inkább AZOKNÁL A JELENETEKNÉL lesznek majd a gondok.
Erre a színészek is gondolhattak volna mielőtt aláírták a papírt. Ha megbukik, akkor esetleg újraírhatják az UK-ban, kisebb költségvetéssel. De mindez még messze van. Ki tudja, lehet, hogy annyira amerikaiasra sikeredett, hogy tetszeni fog mindenkinek. biggrin.gif
2010. december 15. 16:07 #799
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 15:59)
Egy amerikai sorozatnál számolni kell a kaszálás lehetséges gondolatával. Ha elkaszálják, vessenek magukra, amiért kiengedték a kezükből. Én is sajnálni fogom, félreértés ne essék. Amúgy szerintem egy évadot sem fog kibírni ha sok OLYAN jelenet lesz benne. A fél cast angol a történet tipikusan amerikai, unalmas nyomozós sorozat lesz, inkább AZOKNÁL A JELENETEKNÉL lesznek majd a gondok.
Erre a színészek is gondolhattak volna mielőtt aláírták a papírt. Ha megbukik, akkor esetleg újraírhatják az UK-ban, kisebb költségvetéssel. De mindez még messze van. Ki tudja, lehet, hogy annyira amerikaiasra sikeredett, hogy tetszeni fog mindenkinek.  biggrin.gif

Lehet, hogy valójában meg sem merik majd húzni az ominózus jeleneteket, amikkel -ahogyan te is írtad - borítékolható a bukás, nélkülük viszont nem Torchwood a Torchwood. Nehogy azt hidd, nem vagyok perverz vagy omniszexuális biggrin.gif , de nehezen tudom és nem is akarom elképzelni amint ámerikásan feszít egy íróasztalnál Jack, miközben magánéletéről csak szemérmesen tesz említést ohmy.gif laugh.gif
2010. december 15. 16:12 #800
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.15. 16:07)
Lehet, hogy valójában meg sem merik majd húzni az ominózus jeleneteket, amikkel -ahogyan te is írtad - borítékolható a bukás, nélkülük viszont nem Torchwood a Torchwood. Nehogy azt hidd, nem vagyok perverz vagy omniszexuális  biggrin.gif , de nehezen tudom és nem is akarom elképzelni amint ámerikásan feszít egy íróasztalnál Jack, miközben magánéletéről csak szemérmesen tesz említést  ohmy.gif  laugh.gif

LOL
Én sehogy sem akarom inkább elképzelni. A Torchwoodot a történetért szeretem, nekem a Jack/Ianto párosítás nem gyere be, nem is érdekel. Sem angolosan, sem amerikaiasan. A történet és John miatt nézem csak. biggrin.gif
93 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!