Idézet (LaDiabla @ 2010.12.15. 15:48)
Csak ha nincs megfelelő nézettség jön a cancel, USA-ban iszonyúan háklisak rá, egyik kedvenc sorozatom, a Cold Case top10-es volt, aztán a legutolsó évad valamivel alacsonyabb mutatókat produkált és máris beszüntették, pedig tényleg csak csekély számokról volt szó. Én sem akarom, hogy Stargate szintű őrület legyen körülötte, mert az magával vonz egy rakás olyan negatív tényezőt amitől kinyílik a bicska a zsebemben, de azt sem szeretném, hogy bukásként könyveljék el.
Egy amerikai sorozatnál számolni kell a kaszálás lehetséges gondolatával. Ha elkaszálják, vessenek magukra, amiért kiengedték a kezükből. Én is sajnálni fogom, félreértés ne essék. Amúgy szerintem egy évadot sem fog kibírni ha sok OLYAN jelenet lesz benne. A fél cast angol a történet tipikusan amerikai, unalmas nyomozós sorozat lesz, inkább AZOKNÁL A JELENETEKNÉL lesznek majd a gondok.
Erre a színészek is gondolhattak volna mielőtt aláírták a papírt. Ha megbukik, akkor esetleg újraírhatják az UK-ban, kisebb költségvetéssel. De mindez még messze van. Ki tudja, lehet, hogy annyira amerikaiasra sikeredett, hogy tetszeni fog mindenkinek.