Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 02. 15:18 #741
- törölt felhasználó -    
Nézzetek 'állítólag' a jogok miatt be nem mutatott, de 'véletlenül' kiszivárgott Craig Ferguson féle DW open themet, ala Matt Smith ismételten égeti a sorozatot és magát is az amerikaiak előtt. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

LOL Szánalmas vagy nem egy kicsit vicces biggrin.gif
2010. december 02. 17:38 #742
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ójaj... Ezen nevetnem kellett volna? ohmy.gif
Ez inkább szánalom egyébként... Ez Amerika... Gratulálok. dry.gif Sikerül egyre jobban kiábrándulnom ebből az egészből. unsure.gif
2010. december 02. 18:12 #743
- törölt felhasználó -    
0:34-ig egész jó volt de utána dry.gif
2010. december 02. 19:12 #744
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát kb... blink.gif dry.gif
2010. december 02. 19:21 #745
- törölt felhasználó -    
És az a legfurcsább, hogy azt írták az amerikai lapok, hogy jogi cécó miatt nem ment le a tévében, de a youtube oldalon, a nagy amerikai csatorna, CBS csatornáján látható, mint 'kiszivárgott' felvétel.
Craig Ferguson egyébként azt írta twitteren még régebben, hogy akart egy McDonalds-os daleket is de nem engedték neki dry.gif
Még szép hogy nem!!
2010. december 02. 19:41 #746
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 19:21)
És az a legfurcsább, hogy azt írták az amerikai lapok, hogy jogi cécó miatt nem ment le a tévében, de a youtube oldalon, a nagy amerikai csatorna, CBS csatornáján látható, mint 'kiszivárgott' felvétel.
Craig Ferguson egyébként azt írta twitteren még régebben, hogy akart egy McDonalds-os daleket is de nem engedték neki  dry.gif 
Még szép hogy nem!!

ohmy.gif 110.gif
2010. december 02. 19:46 #747
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.02. 19:41)
ohmy.gif  110.gif

És tudod mi bosszant engem és másokat is? Hogy Craig Skóciából jött és gyerekkorában is csak DW-t nézett. Keni vágja a történetet, a második Doki a kedvence, és ilyen hülyeségeket csinál dry.gif
2010. december 02. 21:39 #748
- törölt felhasználó -    
Craig Ferguson jó arc, és tényleg szereti a Doctor Who-t!

Nézzétek meg ezt!

rohog.gif rohog.gif

(Mellesleg ez a sorozat is jó, ajánlom mindenkinek smileeee.gif )
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 02. 21:52 #749
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.12.02. 21:39)
Craig Ferguson jó arc, és tényleg szereti a Doctor Who-t!
Nézzétek meg ezt!

rohog.gif  rohog.gif 
(Mellesleg ez a sorozat is jó, ajánlom mindenkinek smileeee.gif )

Én a pasimmal nézem a TBBT-t és szeretem thumbsup.gif
Craig lehet hogy jó arc, de nekem akkor sem tetszik, amit csinál ezzel a szegény sorozattal. Az jó hogy ő nem úgy áll hozzá, mint más, hogy meg sem nézi és úgy alkot véleményt, ő legalább megnézi. Talán 2 hete volt egy celeb a műsorában, aki a DW-t obszcén, arrogáns sorozatnak hívta. Most őszintén, az az ember nézett belőle valamit?
Az új évadban, ötödikben igen sajnos vannak dolgok, amiknek nem úgy kellene lennie, és néha tényleg túlzásba is viszik Amy semmit nem takaró ruhájával meg a viselkedésével de minden hülye amcsi sorozatban így van, azt miért nem mondja? dry.gif
2010. december 02. 21:58 #750
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 21:52)
Talán 2 hete volt egy celeb a műsorában, aki a DW-t obszcén, arrogáns sorozatnak hívta. Most őszintén, az az ember nézett belőle valamit? 

Magasról tojd le, hogy mások mit gondolnak a DW-ról. Ha neked tetszik és szereted, az a lényeg. Nem mások hülye kis véleménye. smileeee.gif
2010. december 03. 08:00 #751
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.12.02. 21:58)
Magasról tojd le, hogy mások mit gondolnak a DW-ról. Ha neked tetszik és szereted, az a lényeg. Nem mások hülye kis véleménye. smileeee.gif

Szeretném, de itt már többről van szó annál, hogy ki mit gondol. Ez nem holmi hülye sorozat, ha szeretnék ismerté tenni odakint, legalább arra ügyeltek volna, hogy ne így promótálják. Ez volt a DW első hivatalos amerikai bemutatkozása, az első benyomás fontos, ennek alapján csak egy daleket láttak, meg a magas, magas homlokú, fekete hajú színészt, aki Las Vegasba megy csajozni és a Playboy Házban is jól érzi magát. Oké, hogy Craig műsora alapból vicces, de ilyen bemutatkozás után sok ember nem fogja komolyan venni az egészet. Az új évadban igen is vannak dolgok, amiknek nem úgy kellene lennie, Amy ruhái és viselkedése néha borzasztó, ha az ember bekapcsolja a tévét, csak annyit lát, hogy a magas, vékony csaj alig visel ruhát, barátja van és másra mászik rá. Ráadásul mind ez egy gyerekműsorban. Az obszcén talán erős kifejezés volt, de egy szinten igaza van a krapeknak.
Itt most nem arról van szó, hogy az amerikaiak mit fongnak hozzá szólni, félreértés ne essen, mert engem az nem érdekel, teszek arra magasról, hogy ők mit gondolnak, a gond csak ott van, hogy amerikai befolyásoltság van a sorozatban, és kapják a lét onnan, de ha nem fognak nekik ez tetszeni, vagy még szélesebb körben akarják vetíteni a műsort, akkor már nagyon el kell majd térni az alaptól, mert odakint az ember nem fog nézni egy olyan sorozatot, ami egy öreg időutazóról szól, egy középkorú útitárssal. Ha mindketten nem fiatalok és nem viselkednek néha felháborító módon, mint más amerikai filmben, akkor elkapcsolnak, de mivel nyomatják az emberek torkán a sorozatot, csak még rá fognak tenni egy lapáttal.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 05. 10:27 #752
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Tegnap egész délelőtt Doctor Who-t néztem a BBC-n. A Cassandrás részen mindig röhögök... Az annyira jó... Főleg mikor ide-oda költözik... _nevet.gif

Azon gondolkoztam el, hogy Rose annyi mindenen átesett, úgy értem, hogy mindenféle "megszállta már" és maradhatott is nyomuk, már ami a tapasztalatot és "galaktikus műveltségét" illeti. Meg annyira látszik tényleg, hogy van köztük valami (Doki+Rose), és nem bírom felfogni, amikor a sok okos azzal jön a fórumokon, hogy sosem voltak szerelmesek, csak a 4. évad végére alakították így... Szerintem meg simán látszik már itt is, de mindegy. unsure.gif biggrin.gif

Kérdés. Van olyan DW szereplő, aki később is feltűnik a sorozatban, csak egy teljesen más szerepben? (Azért kérdezem, mert elbizonytalanodtam, hogy én vagyok a hülye, vagy tényleg láttam valakit, aki később feltűnik, de mást alakít benne...)
2010. december 05. 13:24 #753
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.05. 10:27)
Tegnap egész délelőtt Doctor Who-t néztem a BBC-n. A Cassandrás részen mindig röhögök... Az annyira jó... Főleg mikor ide-oda költözik...  _nevet.gif
Azon gondolkoztam el, hogy Rose annyi mindenen átesett, úgy értem, hogy mindenféle "megszállta már" és maradhatott is nyomuk, már ami a tapasztalatot és "galaktikus műveltségét" illeti. Meg annyira látszik tényleg, hogy van köztük valami (Doki+Rose), és nem bírom felfogni, amikor a sok okos azzal jön a fórumokon, hogy sosem voltak szerelmesek, csak a 4. évad végére alakították így... Szerintem meg simán látszik már itt is, de mindegy.  unsure.gif  biggrin.gif 
Kérdés. Van olyan DW szereplő, aki később is feltűnik a sorozatban, csak egy teljesen más szerepben? (Azért kérdezem, mert elbizonytalanodtam, hogy én vagyok a hülye, vagy tényleg láttam valakit, aki később feltűnik, de mást alakít benne...)

Én személy szerint nem tudok arról, hogy valaki kétszer felbukkant volna a sorozatban, másként, kivétel Freema Agyemant. Ha jól emlékszem Moffat akart visszahozni egy, a Classicból ismert emberkét a harmadik évadban, de sem RTD-nek, sem Davidnek nem tetszett az ötlet. Az illető már meghalt, és David szerint nem lett volna szép dolog egy fontos, Classic emberkét valaki más által eljátszva, visszahozni a sorozatba. RTD is egyet értett vele.

Sokan olyan okosnak képzelik magukat Doctor/Rose téren. A 8-ik Doki regenerációja után 9 először Rose-ra lett figyelmes és gyengéd érzelmeket is táplált iránta, ez az új évad sajátossága, A Classicban nem volt rá jellemző hogy szerelmes legyen. A Doki élete nem arról szól, hogy szerelmes, pedig a 2-ik évadon ez jött át, mintha egy romantikus sci-fit néztél volna. Vannak, akik pont ezért nem akarják, nem hajlandóak beismerni beismerni hogy köztük volt valami. Egyetértek azokkal, akik tudtak volna élni anélkül is, hogy a Doktor beleesett volna Rose-ba, elvégre ez annyira nem Doktoros. A Doktor elszökött a hazájából, és mindig egyedül van, ez olyan mintha átok sújtaná, neki egyedül kell lennie, mert az élet ilyen és neki ilyen sors adatott meg. Ő is tudta, hogy ez vár rá, régebben utaltak is már arra, hogy az engedetlen idő lordok is megkapják, ami jár nekik. Rose nem volt a kedvenc útitársam, de azért énis beismerem, hogy ez valami mély érzés, kettejük között. Romantikus sci-fi vagy nem, elnézem, én azt nem értem, hogy az emberek miért nem értik meg, hogy Rose nem 10-ért volt oda, hanem magáért a Doktorért. Nem tudom ésszel felfogni, hogy miért nem lehet megérteni, hogy Donna a Dokival smárolt a nagyedik évadban, nem pedig 10-el. Engem ez idegesít, egy személyről van szó. Rose '9-et is' szerette, csak egy évad kevés volt ennek kifejezésére.
2010. december 05. 16:06 #754
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 13:24)
Én személy szerint nem tudok arról, hogy valaki kétszer felbukkant volna a sorozatban, másként, kivétel Freema Agyemant. Ha jól emlékszem Moffat akart visszahozni egy, a Classicból ismert emberkét a harmadik évadban, de sem RTD-nek, sem Davidnek nem tetszett az ötlet. Az illető már meghalt, és David szerint nem lett volna szép dolog egy fontos, Classic emberkét valaki más által eljátszva, visszahozni a sorozatba. RTD is egyet értett vele.
Sokan olyan okosnak képzelik magukat Doctor/Rose téren. A 8-ik Doki regenerációja után 9 először Rose-ra lett figyelmes és gyengéd érzelmeket is táplált iránta, ez az új évad sajátossága, A Classicban nem volt rá jellemző hogy szerelmes legyen. A Doki élete nem arról szól, hogy szerelmes, pedig a 2-ik évadon ez jött át, mintha egy romantikus sci-fit néztél volna. Vannak, akik pont ezért nem akarják, nem hajlandóak beismerni beismerni hogy köztük volt valami. Egyetértek azokkal, akik tudtak volna élni anélkül is, hogy a Doktor beleesett volna Rose-ba, elvégre ez annyira nem Doktoros. A Doktor elszökött a hazájából, és mindig egyedül van, ez olyan mintha átok sújtaná, neki egyedül kell lennie, mert az élet ilyen és neki ilyen sors adatott meg. Ő is tudta, hogy ez vár rá, régebben utaltak is már arra, hogy az engedetlen idő lordok is megkapják, ami jár nekik. Rose nem volt a kedvenc útitársam, de azért énis beismerem, hogy ez valami mély érzés, kettejük között. Romantikus sci-fi vagy nem, elnézem, én azt nem értem, hogy az emberek miért nem értik meg, hogy Rose nem 10-ért volt oda, hanem magáért a Doktorért. Nem tudom ésszel felfogni, hogy miért nem lehet megérteni, hogy Donna a Dokival smárolt a nagyedik évadban, nem pedig 10-el. Engem ez idegesít, egy személyről van szó. Rose '9-et is' szerette, csak egy évad kevés volt ennek kifejezésére.

Értem. Akkor lehet, hogy elnéztem. Egyébként az Adipose "anyukát" véltem felfedezni a Cassandrás részben, csak barna hajjal, szintén szemüvegben... unsure.gif

Igen, azt én is tudom, hogy az "eredeti Doki" nem volt szerelmes. És ez rendjén is van, de szerintem azért alakították így a történetet, mert 1. manapság szerelmi szál nélkül nem olyan sikeres valami 2. a Doki a regenerációk által fiatalodik testben, viszont ahogy fiatalodik a teste, ő maga egyre inkább öregszik és egyre inkább vágyik arra, hogy társa legyen... A School Reunionban nagyon tetszik az a dialógus, amit 10 Rose-zal folytat. Miután megjelent Sarah Jane. És Rose számon kéri a Dokit, hogy majd rá is ez a sors vár, hogy egyszer csak magára hagyja és később még csak meg sem említi soha, ahogy Sarah Jane-t sem..? És akkor 10 meg mondja neki a szokásos szöveget, de (!) hozzáteszi Rosenak, hogy ő kivételesen vele maradhat örökké, de addig örökké, ami Rosenak tart örökké, hiszen a Doki Rose-t is túléli. És itt kezdett el kattogni az agyam, hogy igen, mi is pontosan a szitu, meg minden. Vagyis hogy a Doki szereti Rose-t. Különben miért mondta volna ezt neki? Senkinek nem mondott ilyet, legalábbis én nem emlékszem ilyenre. A classicban nem tudom, mi a helyzet, azt sajnos nem láttam. sad.gif

Azzal meg teljesen egyetértek, hogy Rose a Dokiba szeretett bele és nem 10-be... dry.gif Már tényleg 9 idején is látszódott a vonzalom. Mindkét fél részéről. Csak igen, 1 évad... Oly kevés volt... cray.gif
2010. december 05. 16:40 #755
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.05. 16:06)
Értem. Akkor lehet, hogy elnéztem. Egyébként az Adipose "anyukát" véltem felfedezni a Cassandrás részben, csak barna hajjal, szintén szemüvegben...  unsure.gif 
Igen, azt én is tudom, hogy az "eredeti Doki" nem volt szerelmes. És ez rendjén is van, de szerintem azért alakították így a történetet, mert 1. manapság szerelmi szál nélkül nem olyan sikeres valami 2. a Doki a regenerációk által fiatalodik testben, viszont ahogy fiatalodik a teste, ő maga egyre inkább öregszik és egyre inkább vágyik arra, hogy társa legyen... A School Reunionban nagyon tetszik az a dialógus, amit 10 Rose-zal folytat. Miután megjelent Sarah Jane. És Rose számon kéri a Dokit, hogy majd rá is ez a sors vár, hogy egyszer csak magára hagyja és később még csak meg sem említi soha, ahogy Sarah Jane-t sem..? És akkor 10 meg mondja neki a szokásos szöveget, de (!) hozzáteszi Rosenak, hogy ő kivételesen vele maradhat örökké, de addig örökké, ami Rosenak tart örökké, hiszen a Doki Rose-t is túléli. És itt kezdett el kattogni az agyam, hogy igen, mi is pontosan a szitu, meg minden. Vagyis hogy a Doki szereti Rose-t. Különben miért mondta volna ezt neki? Senkinek nem mondott ilyet, legalábbis én nem emlékszem ilyenre. A classicban nem tudom, mi a helyzet, azt sajnos nem láttam. sad.gif
Azzal meg teljesen egyetértek, hogy Rose a Dokiba szeretett bele és nem 10-be...  dry.gif Már tényleg 9 idején is látszódott a vonzalom. Mindkét fél részéről. Csak igen, 1 évad... Oly kevés volt... cray.gif

Sarah Lancashire volt az Adipose anyuka, a szőke hajú, morcos nő, ha arra gondolsz. Az IMDB lapja szerint 1 részben szerepelt az pedig a PIC. (Éppen tegnap néztem a Heart & Soul miatt. Kösz a tippet Sally, jó műsor beer.gif

Nem is értem, hogy az emberek miért nem képesek megérteni, hogy a Doki egy és ugyanaz a személy. dry.gif

A szerelemről csak annyit, hogy ebben az utolsó évadban is jelen van, de én valamiért nem érzékeltem hogy Amy sokat érezne Rory iránt. Nekem úgy tűnik, hogy járnak meg minden, de valami van Amy és a Doki között, amit nem értek biggrin.gif Ezerszer választanám inkább Roryt mint 11-et rolleyes.gif (Vagy inkább 10.2-t rohog.gif )
2010. december 05. 16:51 #756
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Igen, igen. Ő. Csináltam pár képet, Sarah Lancashire lenne a lényeg (Utolsó kép, de akkor ki az az utolsó előttin? w00t.gif ), de mivel jófej vagyok, kaptok 10-et is. Mindjárt 4-et, pár megilletődött fejjel... wub.gif

http://forum.rtlbulvar.hu/pictures/forum/2010/12/05/10745565.picture
2010. december 05. 16:55 #757
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 16:40)
A szerelemről csak annyit, hogy ebben az utolsó évadban is jelen van, de én valamiért nem érzékeltem hogy Amy sokat érezne Rory iránt. Nekem úgy tűnik, hogy járnak meg minden, de valami van Amy és a Doki között, amit nem értek  biggrin.gif Ezerszer választanám inkább Roryt mint 11-et  rolleyes.gif (Vagy inkább 10.2-t  rohog.gif )

_nevet.gif Én is. Ezerszer inkább Rory, mint 11... rohog.gif

Én sem nagyon értem a szerelmi szála(ka)t az 5. évadban. 11 szerintem annyira nincs beleesve Amybe, Amy viszont érez valamit a Doki irányába. Roryt is szereti, de valahogy a kettőjük viszonya szerintem inkább mély barátság, esetleg testvéri szeretet. Amy részéről legalábbis. Hát nem tudom. unsure.gif
2010. december 05. 16:56 #758
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.05. 16:51)
Igen, igen. Ő. Csináltam pár képet, Sarah Lancashire lenne a lényeg (Utolsó kép, de akkor ki az az utolsó előttin?  w00t.gif ), de mivel jófej vagyok, kaptok 10-et is. Mindjárt 4-et, pár megilletődött fejjel...  wub.gif 
http://forum.rtlbulvar.hu/pictures/forum/2010/12/05/10745565.picture

Nem tudom hogy ki van az utolsó előtti képen, de biztosíthatlak arról, hogy az nem Sarah smileeee.gif
Ezekről a képekről jut eszembe, hogy valaki csinált egy kis picsspam-et néhány New Earth képpel, és igen viccesre sikeredett. rohog.gif Egyeseknek nagyon sok ideje van biggrin.gif
2010. december 06. 14:50 #759
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jé, Elisabeth Sladen is fent van a Starityn. biggrin.gif
2010. december 06. 14:52 #760
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 14:50)
Jé, Elisabeth Sladen is fent van a Starityn. biggrin.gif

Akkor 1-el több kedvencem van smileeee.gif
93 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!