Idézet (Sixy @ 2010.11.20. 15:15)
Miért kell mindennek Amerikában történnie, miért?

Én ezt nem fogom fel ésszel, mintha az amcsik pottyantották volna ki a spanyol viaszt..na de kérem...
sárga taxi..chö..a végén sárga taxi lesz az időgép, affajta "Vissza a jövőbe után szabadon"

Én igazából nem is értem hogy ki találta ki ezt a baromságot. Feltételezem nagy fejek odafent, még több lé érdekében. Csakis ezt tudom elképzelni. Nem is tudom, ennél már csak az lenne rosszabb ha kijelentenék, készül spin-of is a sorozatból. Doctor Who in America! Főszerepben Robert Pattinson és Catherine Zeta Jones, új designos dalekokkal, szürke színben, aranyból, no fülke, hanem pl a Szabadságszobor fáklyájában utaznak, Manhattanben, a sárga taxik között kergetik a dalekokat.
Amerikában egyébként készült anno egy amerikai filmverzió de annyira nem érdekelt senkit (kb 20 éve) hogy mínuszba mentek a gyártók, kifizették a sok pénzt a filmre és alig nézte meg valaki. Most már más a helyzet.
Idézet (Macaroth @ 2010.11.20. 15:31)
most végeztem az End of Time 2. részével...hát a végén könny szökött a szemembe...már csak azért is megnézem az 5. évadot hogy megtudjam milyet alakít az új Doki

Én szeretem a 11-ik Dokit. Elsőre furcsa lesz hogy fiatalka, de majd beleszoksz. Kedvencnek nem nevezném, így egy évad után. Én csak a 9ik/10ik Doki féle érzelemkimutatást hiányolom a karakterben de elképzelhető hogy így kell alakítani neki a karaktert bár én Matt színészi játékában is kételkedem. Vannak jó filmjei, de úgy tudom kb 10 éve színészkedik szóval ... nem túl sok tapasztalat van a háta mögött ..