Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 18. 16:41 #701
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.11.10. 17:43)

Nem hinném hogy Moff visszahozná, tekintettel arra hogy a nő már halott, persze valahogy talán vissza lehetne hozni de Moff azt mondta hogy az előző évadokból SENKIT nem hoz vissza  mellow.gif

Ezt azért elég vérlázítónak tartom!!!44 reklamalo.gif
A minimum lenne, hogy visszahoz egy-két szereplőt, de legalább egyet, legalább egy rész erejéig unsure.gif Ennyire azért nem kéne újhullámosnak lennie, meg átreformálni a sorozatot blink.gif jó hogy nem változtatja meg a Tardis-t is! ohmy.gif
2010. november 18. 16:44 #702
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Egyetértek Sixy. Bár ki tudja, lehet, hogy az amcsiknak nem jön be a kék telefonfülke és majd csinálnak belőle valami amcsi nevezetességet... Bár nekik nem igazán van olyanjuk ilyen szempontból... mellow.gif
2010. november 18. 17:21 #703
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Na most először az ugrott be, hogy repül az űrben egy Szabadság szobor _nevet.gif Nem tudom , igazából nekem se jut eszembe semmi, ami amerikai nevezetesség és helytakarékos.. unsure.gif mini McDonald's étterem? 110.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 18. 17:35 #704
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

LOL rofl.gif

Végülis... rohog.gif

Amúgy tényleg nincs az amcsiknak helytakarékos nevezetességük. Nekem sem jut eszembe semmi... rolleyes.gif
2010. november 19. 23:04 #705
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Megjelent a karácsonyi epizód előzetese! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2010. november 20. 13:02 #706
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.11.18. 16:41)
Ezt azért elég vérlázítónak tartom!!!44  reklamalo.gif 
A minimum lenne, hogy visszahoz egy-két szereplőt, de legalább egyet, legalább egy rész erejéig  unsure.gif Ennyire azért nem kéne újhullámosnak lennie, meg átreformálni a sorozatot  blink.gif jó hogy nem változtatja meg a Tardis-t is!  ohmy.gif

Azt hiszem ezzel már elkéstünk ha engem kérdezel mellow.gif
Olvastam Moff-fal interjút és azt mondta hogy a következő évadok Amerika centrikusak lesznek, többet látunk majd Amerikából. Moff megmondta, nem lesz több Tower Bridge, London. Utah, Manhattan, sárga taxik lesznek.. Ez vár ránk a következő évadban dry.gif Tehát annak is örülhetünk ha a következő évadban kék színű lesz a fülke vagy fülke lesz egyáltalán ...
2010. november 20. 15:15 #707
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Miért kell mindennek Amerikában történnie, miért? blink.gif Én ezt nem fogom fel ésszel, mintha az amcsik pottyantották volna ki a spanyol viaszt..na de kérem... dry.gif
sárga taxi..chö..a végén sárga taxi lesz az időgép, affajta "Vissza a jövőbe után szabadon" box2.gif
2010. november 20. 15:31 #708
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
most végeztem az End of Time 2. részével...hát a végén könny szökött a szemembe...már csak azért is megnézem az 5. évadot hogy megtudjam milyet alakít az új Doki dry.gif
2010. november 20. 15:49 #709
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.11.20. 15:15)
Miért kell mindennek Amerikában történnie, miért? blink.gif Én ezt nem fogom fel ésszel, mintha az amcsik pottyantották volna ki a spanyol viaszt..na de kérem... dry.gif 
sárga taxi..chö..a végén sárga taxi lesz az időgép, affajta "Vissza a jövőbe után szabadon" box2.gif

Én igazából nem is értem hogy ki találta ki ezt a baromságot. Feltételezem nagy fejek odafent, még több lé érdekében. Csakis ezt tudom elképzelni. Nem is tudom, ennél már csak az lenne rosszabb ha kijelentenék, készül spin-of is a sorozatból. Doctor Who in America! Főszerepben Robert Pattinson és Catherine Zeta Jones, új designos dalekokkal, szürke színben, aranyból, no fülke, hanem pl a Szabadságszobor fáklyájában utaznak, Manhattanben, a sárga taxik között kergetik a dalekokat.
Amerikában egyébként készült anno egy amerikai filmverzió de annyira nem érdekelt senkit (kb 20 éve) hogy mínuszba mentek a gyártók, kifizették a sok pénzt a filmre és alig nézte meg valaki. Most már más a helyzet.

Idézet (Macaroth @ 2010.11.20. 15:31)
most végeztem az End of Time 2. részével...hát a végén könny szökött a szemembe...már csak azért is megnézem az 5. évadot hogy megtudjam milyet alakít az új Doki  dry.gif

Én szeretem a 11-ik Dokit. Elsőre furcsa lesz hogy fiatalka, de majd beleszoksz. Kedvencnek nem nevezném, így egy évad után. Én csak a 9ik/10ik Doki féle érzelemkimutatást hiányolom a karakterben de elképzelhető hogy így kell alakítani neki a karaktert bár én Matt színészi játékában is kételkedem. Vannak jó filmjei, de úgy tudom kb 10 éve színészkedik szóval ... nem túl sok tapasztalat van a háta mögött ..
2010. november 22. 09:38 #710
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.20. 13:02)
Azt hiszem ezzel már elkéstünk ha engem kérdezel  mellow.gif 
Olvastam Moff-fal interjút és azt mondta hogy a következő évadok Amerika centrikusak lesznek, többet látunk majd Amerikából. Moff megmondta, nem lesz több Tower Bridge, London. Utah, Manhattan, sárga taxik lesznek.. Ez vár ránk a következő évadban  dry.gif Tehát annak is örülhetünk ha a következő évadban kék színű lesz a fülke vagy fülke lesz egyáltalán ...

Akkor azt hiszem, én befejezem a sorozatot a 6. évaddal. A Doki csak ne mászkáljon Amerikába, vagy akkor én nem nézem. A karácsonyi különrészt még megtekintem, esetleg a 6. évadot is, de ezek után a 7-esre és az ezek után következőkre már nem vagyok kíváncsi. RTD-t akarom, Moff meg mennyen ki Amerikába, aztán csináljon, amit akar, de a DW-t ne csessze el... De úgyis megteszi, hogyhogy 'mindegy'. mad.gif
2010. november 22. 09:58 #711
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Ja, lehet én is leírom a sorit akkor.Nem szeretem az ilyen nagy horderejű változtatásokat és helyszíncseréket (mint pl. Nip/tuck-nál is dry.gif ) egy pillanat alatt kedvencből, "egy percet se vagyok képes megnézni" sorozattá válik.
2010. november 22. 10:04 #712
- törölt felhasználó -    
Én nagyon mérges vagyok rájuk, de nem hinném hogy képes lennék leállni a sorozattal. Whovian vagyok, aki látta a Classicot is, imádom a sorit és akármennyire és fájna a szívem, nem hinném hogy abba tudnám hagyni, a kíváncsiság miatt biztosan nem mellow.gif
2010. november 22. 10:12 #713
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.22. 10:04)
Én nagyon mérges vagyok rájuk, de nem hinném hogy képes lennék leállni a sorozattal. Whovian vagyok, aki látta a Classicot is, imádom a sorit és akármennyire és fájna a szívem, nem hinném hogy abba tudnám hagyni, a kíváncsiság miatt biztosan nem  mellow.gif

Én is szeretem, de nekem a Doktor Nagy-Britanniában utazgat és nem Amerikában. Amerikát szinte úgy ahogy van, nem szeretem, Britanniát viszont pont ellenkezőleg. 11-et se bírom, nem fog hiányozni. Majd ha 12 lesz, lehet, hogy visszatérek a sorozathoz, attól függ, ki lesz... rohog.gif Ha valami amcsi műmájer, akkor kihagyom. blink.gif
2010. november 22. 10:21 #714
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.22. 10:12)
Én is szeretem, de nekem a Doktor Nagy-Britanniában utazgat és nem Amerikában. Amerikát szinte úgy ahogy van, nem szeretem, Britanniát viszont pont ellenkezőleg. 11-et se bírom, nem fog hiányozni. Majd ha 12 lesz, lehet, hogy visszatérek a sorozathoz, attól függ, ki lesz...  rohog.gif Ha valami amcsi műmájer, akkor kihagyom.  blink.gif

Rupert Grint? Ő szeretne Doki lenni rohog.gif biggrin.gif
Ha van valaki aki nem szereti Amerikát az én (is) vagyok. Egyszerűen nem szeretem és nem örülnék neki ha amerikai filmet/sorozatot csinálnának belőle mert akkor azt úgy is nézném, ami ellent mond az érveimnek. Van egy jó oka annak hogy miért nem igazán nézek amerikai filmeket/sorozatokat és ha benyomják Robert Pattinsont Dokinak meg Amy Winehouse-t útitársnak nagyon begurulok és talán Moff-nak is írok twitteren hogy megosszam vele a véleményemet mad.gif
2010. november 22. 16:09 #715
- törölt felhasználó -    
Spoiler!!! Aki még nem látta az ötödik évadot, annak spoiler, aki látta, annak már nem biggrin.gif

_nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sixy
2010. november 23. 13:18 #716
- törölt felhasználó -    
Ma 47 éves a műsor. Hivatalosan is 47 éves lett a sorozat. thumbsup.gif WOW, belegondolni is sok, 47 év .. blink.gif Én a legelső részt még fekete fehérben láttam, (Classic) nagyon sok időmbe telt megszerezni de megérte a hosszú szenvedést. Még a szüleim sem éltek mikor elkezdődött a sorozat az UK-ban, én pedig csak 2010-ben jutottam el odáig hogy végig tudjam nézni. Happy Birthday DW, kár hogy a sorozat el lett/el lesz rontva sad.gif mad.gif
2010. november 23. 22:54 #717
- törölt felhasználó -    
Megváltozik a helyszín, és ti otthagynátok a szeretett sorozatotokat?

Hadd ne fejtsem ki a véleményem, mert az bizony nem lenne szép.
2010. november 24. 00:04 #718
- törölt felhasználó -    
Idézet (Solarian @ 2010.11.23. 22:54)

Én nem fogom biggrin.gif Csak sajnálom hogy nem olyan mint régen. Több hónapomba telt megszerezni az évadokat 1962-ig visszamenőleg, ha elszenvedtem a rossz minőségű, fekete fehér, néhol bevágásokkal benne maradt epizódokat, most már nem adom fel, akár mennyire is elcseszik/vagy nem. biggrin.gif
2010. november 24. 13:05 #719
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én ott, de nem csak a helyszín miatt, az csak hab a tortán. MS irritáló számomra, a sztorik egyre rosszabbak, egyre "amerikaiasabb", amit szerettem eddig benne, szinte minden eltűnt/tűnik és ezt nem tudom tolerálni. Már csak a címke lesz ugyanaz, az űrtartalom nem! Ennyi. mellow.gif

(Egy kis hasonlat: Ez olyan, mintha eddig rendszeresen vettem volna egy "Finom gyümölcslé" nevű dobozos italt, 100%-os gyümölcstartalommal. Később aztán marad ez a név, de megváltozik a csomagolás (modernebb, "csilivilibb") és a belső tartalom is: már nem 100%, csak 25%... Miért fogyasszak valamit, amit nem szeretek már és ami már nem is éri meg?! Én nem márkahű vagyok, hanem csak addig tartok ki valami mellett, amíg ugyanazt a minőséget megkapom... Sz*r cukros, egészségtelen löttyöt nem veszek, csak mert az a neve, hogy "Finom gyümölcslé"...)
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sixy
2010. november 24. 16:25 #720
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....

Nem csak egyszerűen egy helyszínről van szó, hanem arról, hogy a sorozat alapjait változtatják meg, a hangulatát, a cselekménylevezetéseket, szóval egyszóval, mindazt amitől a DW DW, nincs meg ugyan az a feeling, olyan, mint ha egy másik sorozatot, egy spin-off-ot néznél!

Na , hogy valami jót is mondjak, ill mutassak, ha még nem találkoztatok volna vele, van ilyen is, kis ajándék karácsonyra. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
93 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!