Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )
2010. szeptember 28. 19:07
Csak én nem tudom megnézni a második részt? Az AXN oldalán az AXN Player alatt minden epizódot bead de a másodikat nem
2010. szeptember 30. 23:04
Ki fog rajtam kívül Október 10-én megemlékezni valamilyen formában a 10-ik Doktorra?
2010. október 01. 10:07
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Miért nem látom a többiek hozzászólását?
az utolsó amit látok a sajátom, a szavazásos
Amúgy azon röhögtem, hogy "kilógok" a sorból, itt majdnem mindenkinek David-es avatar-ja van, csak az vigasztal, hogy Bessie is velem együtt "különcködik"
DW maraton..huhh..hát maratonoznék én, de egyelőre mások vannak a listán.Múltkor elkezdtem nézni, csak leszedték onnan ahol néztem, aztán kezdtem bele másba és ott ragadtam
októrber 10 = Tenth's Day? OK
szerk.: na tudtam, hogy csak hozzá kell szólnom again és látom is a hozzászólásokat
Amúgy azon röhögtem, hogy "kilógok" a sorból, itt majdnem mindenkinek David-es avatar-ja van, csak az vigasztal, hogy Bessie is velem együtt "különcködik"
DW maraton..huhh..hát maratonoznék én, de egyelőre mások vannak a listán.Múltkor elkezdtem nézni, csak leszedték onnan ahol néztem, aztán kezdtem bele másba és ott ragadtam
szerk.: na tudtam, hogy csak hozzá kell szólnom again és látom is a hozzászólásokat
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 01. 12:34
Idézet (Sixy @ 2010.10.01. 10:07)
Miért nem látom a többiek hozzászólását?
az utolsó amit látok a sajátom, a szavazásos
Én tegnap este azt hittem rosszul látok. Tudom hogy feltettem egy kérdést, és láttam hogy rheuska válaszolt rá, de mikor el akartam olvasni, nem láttam a hozzászólásunkat, hanem a te linkes hozzászólásodat
2010. október 01. 14:46
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.01. 12:34)
Tudom hogy feltettem egy kérdést
hát, még az lett vna a vicces, ha nem tudtad vna
utál minket a starity :$
2010. október 01. 15:04
Idézet (rheuska @ 2010.10.01. 14:46)
hát, még az lett vna a vicces, ha nem tudtad vna
Más topiknál is előfordult már ez? Én mindig csak a DW topiknál tapasztalom ...
2010. október 02. 00:00
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.01. 15:04)
Más topiknál is előfordult már ez? Én mindig csak a DW topiknál tapasztalom ... 
én már a TVD topicban is belefutottam ebbe
2010. október 02. 00:12
Idézet (Sixy @ 2010.10.02. 00:00)
én már a TVD topicban is belefutottam ebbe
ez új volt , hogy már itt is cseszekedik 
Ne is mond. De ez miért lehet? Elképzelésem sincs
Hogy topiknál is maradjunk már egy kicsit, ki mit szól a Doki hangjához? Szerintem sokkal jobb mint a második évados szinkron
2010. október 02. 00:43
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.02. 00:12)
Hogy topiknál is maradjunk már egy kicsit, ki mit szól a Doki hangjához? Szerintem sokkal jobb mint a második évados szinkron
sztem a Kolovratnik Krisztián hangja pont hozzáillett ehhez a nagyon laza stílushoz amit a 10-eskére jellemző...a 3. évados és 4. évados hang (szorri nem tom a nevet) is nagyon jó de az már kicsit komolyabb nekem
2010. október 02. 11:02
Idézet (Macaroth @ 2010.10.02. 00:43)
sztem a Kolovratnik Krisztián hangja pont hozzáillett ehhez a nagyon laza stílushoz amit a 10-eskére jellemző...a 3. évados és 4. évados hang (szorri nem tom a nevet) is nagyon jó de az már kicsit komolyabb nekem 
Szerintem Rajkai Zoli jobb. Jobb az artikulációja is. Valamiért az az Allons-y nem akar olyan allons-y-sra sikerülni de nem baj.
2010. október 02. 14:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.02. 00:12)
én nem hallottam még az új szinkront, de nekem Kolovratnik Krisztián pont jó volt. hozta azt a cseppnyi őrültséget, ami kellett, és ettől volt olyan fantasztikus xD imádom azt mikor mondja, hogy "Boldog karácsonyt" xD
2010. október 02. 15:02
Idézet (rheuska @ 2010.10.02. 14:10)
én nem hallottam még az új szinkront, de nekem Kolovratnik Krisztián pont jó volt. hozta azt a cseppnyi őrültséget, ami kellett, és ettől volt olyan fantasztikus xD imádom azt mikor mondja, hogy "Boldog karácsonyt" xD
Az még csak hagyján. Mit szólsz a 'láttam ám hogy fixíroztál' (vagy valami hasonlót mondott) jelenethez? muhahaha
2010. október 02. 16:48
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.02. 15:02)
Az még csak hagyján. Mit szólsz a 'láttam ám hogy fixíroztál' (vagy valami hasonlót mondott) jelenethez? muhahaha
az melyik részbe volt?
2010. október 02. 16:54
Idézet (Macaroth @ 2010.10.02. 16:48)
az melyik részbe volt? 
Nem a New Earthben volt mikor Cassandra beleszállt a Dokiba? Lehet hogy nem jól emlékszem, lehet nem is azt mondta hogy 'fixíroztál' de nekem úgy rémlik.
2010. október 02. 19:23
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.02. 16:54)
Nem a New Earthben volt mikor Cassandra beleszállt a Dokiba? Lehet hogy nem jól emlékszem, lehet nem is azt mondta hogy 'fixíroztál' de nekem úgy rémlik. 
*gyorsan betette a részt, mire nem jó a double audio, így megvan magyarul is*
tehát, szó szerint:
Doki: Ez tényleg más! Te jó ég!
Rose: Cassandra?
Doki: Jó ég, férfi lettem! Mennyi testrész! Alig használt! Ahh-oaah! Két szív?! Hű a mindenit, ezzel már lehet dobogni!
Rose: Takarodj belőle!
Doki: Nahát, kissé slank is, bár egy kicsit fickós. Te is így gondoltad? Jártam a te fejedben is. Fixíroztál ám!
2010. október 02. 19:27
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én nem tudok dönteni a hangok között. Krisztián és Zoli is jó a maga módján, de David Tennant hangjával az igazi... Hiába jól sikerült a szinkron, én már annyira megszoktam az eredetit, hogy a jó szinkron is zavaró... Dave 4 eva!
2010. október 03. 22:26
|
|
|
jól van, most itt az idő, hogy lesokkoljak mindnekit xD
Kate ötlete volt, hogy próbálkozzak fanfic-kel, de... valami érzelmi roncs izé lett belőle, de vegyétek úgy, hogy ez csak... egy áttekintés, jó? egyébként sem hosszú, szóval prológusnak megteszi xD szóval igyekszem a kövit nem túl depisre írni, de ennek most ilyennek kellett lennie. Ja, hogy minek?
ennek az izének itt.
Kate ötlete volt, hogy próbálkozzak fanfic-kel, de... valami érzelmi roncs izé lett belőle, de vegyétek úgy, hogy ez csak... egy áttekintés, jó? egyébként sem hosszú, szóval prológusnak megteszi xD szóval igyekszem a kövit nem túl depisre írni, de ennek most ilyennek kellett lennie. Ja, hogy minek?
ennek az izének itt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.