Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 07. 22:44 #481
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 22:42)
ahh, végre valaki, aki anti-dalekes... elsőre még olyan viccesek voltak, de most már, pestiesen szólva agyf*szt kapok tőlük kábé.

Nagyon unom már őket. Én a Classicot is láttam és ott is állandóan visszatértek. Nem akarom elhinni hogy muszáj őket mindig visszahozni dry.gif
A Dokinak 13 élete van, de 1!!! mondattal ki lehet kerülni a biztos halált, ahogyan Russel T Davies mondta anno, tehát a sorozat 13 Doki után nem ér véget smileeee.gif
2010. szeptember 07. 22:45 #482
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 22:42)
ahh, végre valaki, aki anti-dalekes... elsőre még olyan viccesek voltak, de most már, pestiesen szólva agyf*szt kapok tőlük kábé.

a robothangot csak a Transformers-be viselem el...a kiborgtól meg a dalektől már a frász kerülget...kimondottan ujjongtam mikor az ember-dalek a 3. évadba megjelent biggrin.gif
2010. szeptember 07. 22:46 #483
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 22:44)
Nagyon unom már őket. Én a Classicot is láttam és ott is állandóan visszatértek. Nem akarom elhinni hogy muszáj őket mindig visszahozni  dry.gif 
A Dokinak 13 élete van, de 1!!! mondattal ki lehet kerülni a biztos halált, ahogyan Russel T Davies mondta anno, tehát a sorozat 13 Doki után nem ér véget  smileeee.gif

fogadjunk hogy az az 1 mondat: Regenerálódj! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 07. 22:48 #484
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2010.09.07. 22:46)
fogadjunk hogy az az 1 mondat: Regenerálódj!  rohog.gif

Nem tudom, erre még nem derült fény. unsure.gif
Így még több éven keresztül mehet a sorozat. Milyen jó lesz ha a jövőben azt látod a tv-ben hogy a 23-ik Doki kilép a TARDIS-ból és azt mondja: I'm the Doctor. rohog.gif
2010. szeptember 07. 22:50 #485
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 22:44)
Nagyon unom már őket. Én a Classicot is láttam és ott is állandóan visszatértek. Nem akarom elhinni hogy muszáj őket mindig visszahozni  dry.gif 
A Dokinak 13 élete van, de 1!!! mondattal ki lehet kerülni a biztos halált, ahogyan Russel T Davies mondta anno, tehát a sorozat 13 Doki után nem ér véget  smileeee.gif

a Classic-ban elmondta vkinek a Doki, h csak annyiszor tud, vagy valaki más mondta, vagy...?
Jaj, a cybermanekről jutott eszembe, hogy másodszorra kellett megnézzem az Age of Steel c. epizódot, h leessen, hogy az őket alkotó gonosz bácsi meg az idősebb Barty Kupor a HP-ből xD együtt a család xD
2010. szeptember 07. 22:51 #486
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 22:48)
Nem tudom, erre még nem derült fény.  unsure.gif 
Így még több éven keresztül mehet a sorozat. Milyen jó lesz ha a jövőben azt látod a tv-ben hogy a 23-ik Doki kilép a TARDIS-ból és azt mondja: I'm the Doctor.  rohog.gif

akkor valszeg kikapcsolom a hallókészüléket és a protkóm kidobom az ablakon örömömben _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. szeptember 07. 22:58 #487
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 22:50)
a Classic-ban elmondta vkinek a Doki, h csak annyiszor tud, vagy valaki más mondta, vagy...?
Jaj, a cybermanekről jutott eszembe, hogy másodszorra kellett megnézzem az Age of Steel c. epizódot, h leessen, hogy az őket alkotó gonosz bácsi meg az idősebb Barty Kupor a HP-ből xD együtt a család xD

Nekem nem rémlik hogy elmondta volna bárkinek is bár elképzelhető hogy nem emlékszem tisztán 28 évad minden részére biggrin.gif
Én nem is tudom tulajdonképpen hogy honnan is tudjuk hogy 13 élete van, de mindenhol ezt írják és Russel T Daviestől megkérdezték hogy mi lesz ha meghal a 13-ik Doki mire az volt a válasz, hogy a biztos halált náluk egy mondattal ki lehet kerülni. Így van a köztudatban. De miért pont 13? blink.gif
2010. szeptember 07. 23:15 #488
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 22:58)
De miért pont 13?  blink.gif

hülye babonás szám xD
egyébként,. abba belegondoltatok már, hogy a Doki ugye, ha jól emlékszem, 903-904 éves, ugye, és 1963 óta megy a sorozat, azóta átváltozott összesen 10-szer, ez eddig oké, de... akkor mielőtt a Földre jött volna tovább kibírta egy testben? nem tudom, érthető-e, hogy mit vartyogok... szóval, szerintem azért hülyeség megszabni, h hányszor regenerálódhat, mert időben nem egyenletesen beosztható, és akkor a 13-as elmélet szerint az első testben több évszázadig kellett bírnia...
2010. szeptember 07. 23:22 #489
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 23:15)
hülye babonás szám xD
egyébként,. abba belegondoltatok már, hogy a Doki ugye, ha jól emlékszem, 903-904 éves, ugye, és 1963 óta megy a sorozat, azóta átváltozott összesen 10-szer, ez eddig oké, de... akkor mielőtt a Földre jött volna tovább kibírta egy testben? nem tudom, érthető-e, hogy mit vartyogok... szóval, szerintem azért hülyeség megszabni, h hányszor regenerálódhat, mert időben nem egyenletesen beosztható, és akkor a 13-as elmélet szerint az első testben több évszázadig kellett bírnia...

Én értem amit mondasz és elgondolkodtató. A Doktornak gyerekei is vannak akik gondolom hasonlóan 'működnek' bár erről sem tudunk sokat. unsure.gif
Azt olvastad hogy a regeneráció ötlete hogyan jött az akkori íróknak? rolleyes.gif
2010. szeptember 07. 23:24 #490
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 23:22)
Én értem amit mondasz és elgondolkodtató. A Doktornak gyerekei is vannak akik gondolom hasonlóan 'működnek' bár erről sem tudunk sokat.  unsure.gif 
Azt olvastad hogy a regeneráció ötlete hogyan jött az akkori íróknak?  rolleyes.gif

a wikipédián azt olvastam hogy egyes források szerint 12 élete más források szerint végtelenszer regenerálódhat...na most a mezei DW rajongó döntse el hogy melyik biggrin.gif
2010. szeptember 07. 23:30 #491
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 23:22)
Én értem amit mondasz és elgondolkodtató. A Doktornak gyerekei is vannak akik gondolom hasonlóan 'működnek' bár erről sem tudunk sokat.  unsure.gif 
Azt olvastad hogy a regeneráció ötlete hogyan jött az akkori íróknak?  rolleyes.gif

a gyerekei dolog hogy is van? mert észrevettem, hogy temérdek utalás volt már rá, pl az Empty Child-ban is, illetve már találkozhattunk Jenny-vel a Doctor's Daughter-ben, de erről kiderül valamivel több a régi epizódokban?
Az Empty Childban vhogy úgy volt az a párbeszéd, hogy
Öreg Doki: A háború előtt apa és nagyapa voltam, most már csak doktor vagyok.
Doki: Igen, ismerem az érzést.

Tehát akkor a Doki gyermekei is odavesztek az Idő háborúban? És apropó Időháború, mikor a 4. évad utáni special-ben (SPOILER ez még valakinek? :$) visszatérnek a Time Lord-ok, van egy nő a Time Lord-ok főmuftija mellett, aki nagyon furán néz a Dokira... az csak nekem tűnt fel? ohmy.gif az első reakcióm az volt, hogy tuti a rokona, vagy ilyesmi.
2010. szeptember 07. 23:32 #492
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 23:30)
a gyerekei dolog hogy is van? mert észrevettem, hogy temérdek utalás volt már rá, pl az Empty Child-ban is, illetve már találkozhattunk Jenny-vel a Doctor's Daughter-ben, de erről kiderül valamivel több a régi epizódokban? 
Tehát akkor a Doki gyermekei is odavesztek az Idő háborúban? És apropó Időháború, mikor a 4. évad utáni special-ben (SPOILER ez még valakinek? :$) visszatérnek a Time Lord-ok, van egy nő a Time Lord-ok főmuftija mellett, aki nagyon furán néz a Dokira... az csak nekem tűnt fel? ohmy.gif az első reakcióm az volt, hogy tuti a rokona, vagy ilyesmi.

nem akarom lelőni a poént de az a nő ha jól tom akkor az anyja...hoppá mi? biggrin.gif
2010. szeptember 07. 23:36 #493
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (Macaroth @ 2010.09.07. 23:32)
nem akarom lelőni a poént de az a nő ha jól tom akkor az anyja...hoppá mi? biggrin.gif

ez ki is derül valahol, és azért vagyok ilyen okos, mert mondták is, vagy csak ilyen jól beletippeltem? tongue.gif
2010. szeptember 07. 23:40 #494
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 23:36)
ez ki is derül valahol, és azért vagyok ilyen okos, mert mondták is, vagy csak ilyen jól beletippeltem? tongue.gif

azt nem tudom hogy kiderül-e a sorozatba...szal vagy a 2. vagy a 3.

nekem úgy rémlik hogy ezen témán belül olvastam valamelyik oldalon (van egy pár rohog.gif )

vagy wikipédián? unsure.gif
2010. szeptember 07. 23:42 #495
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 23:30)

A gyerekek elvesztek az Időharcban de a Doctor's daughter-ben is úgy beszél róluk mintha még élnének, szóval valahol biztosan élnek. Gyakran emlegeti hogy 'timewar is time locked' valaki pedig ki tudja 'nyitni' valószínűleg a gyerekei is ott vannak. De most hogy Jenny is van ... ő csak el van valahol a világűrben ... Kíváncsi lennék hány gyereke van és az jobban érdekelne hogy kitől van rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 07. 23:46 #496
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.09.07. 23:36)

Passz. Mindenki arra gyanakszik hogy az anyja de szerintem nem az. Az túl egyszerű lenne. biggrin.gif Azt mondogatja hogy egyedül van ami persze nem zárja ki hogy a családja ne élne, de szerintem ez a nő akkor sem az anyja. A Master felesége talán? wink.gif
2010. szeptember 08. 00:01 #497
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
nekem How I Met Your Mother introja az SMS hangom tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 08. 08:50 #498
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Üdv néked is, rheuska. biggrin.gif Mindig öröm számomra, ha felbukkan egy DWM. rohog.gif Legalább kevéssé érzem magam pl. itt is deviánsnak. (Csakmer' én nem rajongok se dzsásztínbíberért, se májliszájröszért, se patiszonért, stb. biggrin.gif )

Az én No.1 Dokim Chris... heart.gif blush.gif Aztán jön Dave. Őt is nagyon szeretem, de gondolom ezt nem kell külön bemutatnom. tongue.gif Matt Smitht viszont nagyon nem "csippantom". (bocsi, de ezt a szót muszáj volt felvenni a listámra, annyira tetszik biggrin.gif ) Az még hagyján, hogy nagyon kis csúnya szegény, de még a színészi teljesítményével sem tud lenyűgözni. Valahogy mindig bealszom rajta, vagy nem tudok nevetni azokon a dolgokon sokszor, amiket amúgy poénnak szántak... Az új szériában jobban kedvelem Karent, viszont mint magánember, nem túl szimpatikus a csaj. smileeee.gif

Én Chrissel láttam az első DW epizódjaimat, nekem Ő volt az első. Éppen ezért eleinte Daveyt csem csippantottam, viszont Ő legalább meggyőzött és változott a véleményem. Mattről meg nem. smileeee.gif

Kedvenc companion: BILLIE !!! smileeee.gif Aztán pedig Catherine természetesen. biggrin.gif

Én Dalek fan vagyok, én sosem unom őket. biggrin.gif (a human dalek viszont nemszeretős részemről) A másik kedvenc még az Ood. Illetve a síró angyalkák is. De csak rá kell pillantani az adatlapomra és DW ügyben felvilágosult leszel rólam. biggrin.gif

Nagyon egyetértek, hogy a Blink zseniális volt, de az 5. évadban kár volt így túlcsavarni a sztorit és még nyújtani rajta, mint a rétesen... blink.gif

Az 5. évad nagyrészt nekem nagy csalódás volt. A vége pedig különösen szörnyű lett. Életemben nem untam egy évadzárót sem, de ezt nagyon. Félpercenként néztem az órát, hogy mikorleszmárvégemikorleszmárvége.?! blink.gif
2010. szeptember 08. 09:21 #499
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.08. 08:50)
Csakmer' én nem rajongok se dzsásztínbíberért, se májliszájröszért, se patiszonért, stb. biggrin.gif

üdv a klubban xD a fent említettektől már komolyan a falra tudok mászni időnként. Ezért is nem a kezőlappal mentettem el az oldalt a könyvjelzőkhöz, így kevesebb trauma ér xD

Idézet
Az 5. évad nagyrészt nekem nagy csalódás volt. A vége pedig különösen szörnyű lett. Életemben nem untam egy évadzárót sem, de ezt nagyon. Félpercenként néztem az órát, hogy mikorleszmárvégemikorleszmárvége.?!  blink.gif

én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy míg az első négy évadnak minden része után alig vártam, hogy nézhessem a következőt, addig ez az ötödiknél már nem volt meg. Az első részben ütöttek még a poénok, különösen az almás-mit-együnkös-főzz-valamit jeleneten derültem jókat, illetve a Star Whale-es rész azért tetszett mert... hát, nem tudom, jókat pityeregtem rajta. Egyébként Karen nekem is szimpatikus, Matt viszont hát annyira túlzottan nem bejövős, túl fiatal és túl nagy a homloka és túl.. nem David xD

A kedvenc részeim egyébként:
1. évad: The Empty Child (annyira hátborzongató, hogy az vmi hihetetlen) Dalek (hát, ezen sírtam, biztos csak azért am, mert hajnali négykor többre már nem futotta) The Doctor Dances
2. évad: A SPECIAL xD (Barcelona sosem hangzott még ilyen édesen xD) New Earth, Girl in the fireplace (ezt akárhányszor képes vagyok megnézni) Impossible Planet-Satan's pit, Doomsday
3. évad: Smith and Jones (did i mention rhinos? xD), The Shakespeare Code, Blink <3 és a hármas finálé valami eszméletlen, soha, egy sorozat fináléja alatt nem izgultam ennyire, egyszerűen zseniális volt.
4. évad: Fires of Pompei, Silence in the Library-Forest ot the dead. A Midnight is olyan hátborzongató, imádom <3 és hát a finálé megint csak.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. szeptember 08. 09:39 #500
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (rheuska @ 2010.09.08. 09:21)
2. évad: A SPECIAL xD (Barcelona sosem hangzott még ilyen édesen xD)

Akkor ez neked itt egy kis ajándék. biggrin.gif
93 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!