Üdv néked is, rheuska.

Mindig öröm számomra, ha felbukkan egy DWM.

Legalább kevéssé érzem magam pl. itt is deviánsnak. (Csakmer' én nem rajongok se dzsásztínbíberért, se májliszájröszért, se patiszonért, stb.

)
Az én No.1 Dokim Chris...

Aztán jön Dave. Őt is nagyon szeretem, de gondolom ezt nem kell külön bemutatnom.

Matt Smitht viszont nagyon nem "csippantom". (bocsi, de ezt a szót muszáj volt felvenni a listámra, annyira tetszik

) Az még hagyján, hogy nagyon kis csúnya szegény, de még a színészi teljesítményével sem tud lenyűgözni. Valahogy mindig bealszom rajta, vagy nem tudok nevetni azokon a dolgokon sokszor, amiket amúgy poénnak szántak... Az új szériában jobban kedvelem Karent, viszont mint magánember, nem túl szimpatikus a csaj.
Én Chrissel láttam az első DW epizódjaimat, nekem Ő volt az első. Éppen ezért eleinte Daveyt csem csippantottam, viszont Ő legalább meggyőzött és változott a véleményem. Mattről meg nem.
Kedvenc companion: BILLIE !!!

Aztán pedig Catherine természetesen.
Én Dalek fan vagyok, én sosem unom őket.

(a human dalek viszont nemszeretős részemről) A másik kedvenc még az Ood. Illetve a síró angyalkák is. De csak rá kell pillantani az adatlapomra és DW ügyben felvilágosult leszel rólam.
Nagyon egyetértek, hogy a Blink zseniális volt, de az 5. évadban kár volt így túlcsavarni a sztorit és még nyújtani rajta, mint a rétesen...
Az 5. évad nagyrészt nekem nagy csalódás volt. A vége pedig különösen szörnyű lett. Életemben nem untam egy évadzárót sem, de ezt nagyon. Félpercenként néztem az órát, hogy mikorleszmárvégemikorleszmárvége.?!