Idézet (kateblock @ 2010.09.07. 21:47)
Nagyon aranyosak együtt, az biztos
bár az én kedvenc útitársam Donna volt
Igen, nem valami jó epizód lett szerintem. Hallgasd meg az én történetem. Én a Rose című epizódot láttam először, sikerült elkapni az utolsó 1 percet az epizódból úgyhogy annyit láttam hogy valaki szőke hajú nő szalad plusz a Confidential és akkor zúgtam bele a soriba még évekkel ezelőtt
Igen, nem valami jó epizód lett szerintem. Hallgasd meg az én történetem. Én a Rose című epizódot láttam először, sikerült elkapni az utolsó 1 percet az epizódból úgyhogy annyit láttam hogy valaki szőke hajú nő szalad plusz a Confidential és akkor zúgtam bele a soriba még évekkel ezelőtt
barátnőmnél voltam nyáron, egy Chris Evans filmet akartunk nézni, a címe ha minden igaz Losers, de nem jött be. Ő viszont hatalmas DW fan, én pedig említettem neki, mikor megláttam a könyvespolcát tele DW könyvekkel, meg DW posztert a falon, h jaj, ezt én is akarom nézni majd egyszer. A majd egyszer pedig új értelmet nyert, még hozzá a "most azonnal"-t, és kapásból megnéztünk három részt, de mivel ő is David párti, így a Christmas Invasionnel nyitottunk, így nekem David az első dokim.
Eddig a Vampires in Venice-ig láttam a sorozatot ^^

0 felhasználónak tetszik: