Instagram sztoriban fejezte ki véleményét a sztár, aki jelenleg Atlantában forgatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Max Ehrich azt állítja, bulvárlapból tudta meg, hogy ő és Demi Lovato szakított
2020. szeptember 26. 23:59
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Épp most néztem végig a Camp Rock-ot, felnéztem ide és ez az első cikk ami szembe jön.
2020. szeptember 27. 09:13
Undorító amit ez az ember művel, főleg, hogy még ebből is a filmje promózását hozta ki. Demin már napok óta nem volt gyűrű, a szakításukról szóló első cikkek Max oldaláról jöttek, és Max már kb. három nappal ezelőtt kikövette az összes ship oldalukat instán, nyílvánvaló, hogy tudta. Biztos voltam benne, hogy miután szakítottak az első dolga az lesz, hogy Demit megpróbálja majd rossz színben feltüntetni, pedig azok után amit csinált meg kéne húznia magát. Nem elég, hogy klinikai eset, de még szívtelen is. Valakit így átverni és elhitetni vele, hogy szereti és családot akar vele egyszerűen gonoszság. Nagyon remélem, hogy teljesen el fog tűnni és az emberek tudatában legfeljebb úgy marad majd meg, mint egy hírnévhajhász aranyásó, aki mindenkin áttapos, hogy megkapja amit akar, mert ennél többet semmiképp sem érdemel.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. szeptember 27. 09:41
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Amúgy lehet szidni ezt a Maxet, én se ismerem, de tény, hogy Demi instagram oldalán fent az összes korábbi közös képük, egyet sem törölt, ami ugye a szakításai után mindig megesik.
Szóval simán lehet, hogy nem is szakítottak, csak a megbízható informátor kamuzott.
Szóval simán lehet, hogy nem is szakítottak, csak a megbízható informátor kamuzott.
2020. szeptember 27. 11:59
Nem feltétlen az első dolga, hogy mindent egyből töröl, mikor szakítottak Wilmerrel akkor sem ez volt a legelső. Mivel szegény tényleg azt hitte, hogy Max szereti és nagyon boldog volt, talán nem akart mindent rögtön törölni. Viszont mára már semmi sincs fent róluk, az összes képüket levette, sőt még a róla szóló tweetjeit is.
2020. szeptember 27. 13:37
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Nekem ez annyira furcsa. Szerintem ha együtt lennének még akkor tuti posztolna Demi róla vagy legalább egy iluen cukimuki képet amiket eddig csináltak nem hiszem hogy hagyná ezt a spekulációt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.