Starity

Exe szerint Drake Bell évekig erőszakoskodott vele, a sztár tagadja az egészet

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. augusztus 13. 14:02 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Többek között lökdösés és ütlegelés is szerepel Melissa Lingafelt vádjaiban.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. augusztus 13. 14:15 #2
tyrus94
tyrus94
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 202353
Nem ismerem a színészt, ezért nem tudok véleményt mondani erről, se pozitív,se negatívat, mindössze egyetlen mondatra reagálnék :
''hogy Bell 20 évesen 15 éves lánnyal létesített szexuális kapcsolatot. ''
Komolyan, van emberfia, aki elhiszi, hogy ő az egyetlen?? Egy csomó más híresség él a lehetőséggel. Ilyen dolgokat nem is kéne már említeni. biggrin.gif
2020. augusztus 13. 15:50 #3
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 165
Azonosító: 242652
tyrus94 ! Nagyon is említésre érdemes. Sőt, én azon a véleményen vagyok, hogy minden ember, legyen az ismert vagy sem, bűnhődjön meg azért, hogy gyerekekkel létesített szexuális kapcsolatot! PS: Én minden férfit kasztrálnék aki 15-16 éves gyereklányokon éli ki a beteg hajlamait!
2020. augusztus 13. 17:14 #4
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Igenis kinézem belőle,voltak olyan publikus megnyilvánulásai,amiből simán lehet következtetni,nem hogy még privátban.
2020. augusztus 13. 19:06 #5
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Más esetben elhinném de akkor is vannak kérdések hol voltak a szülei hogy engedhették összeköltözni vele de egyébként is 11 évvel a szakítás után jön elő ezzel közvetlenül azután hogy anyagi támogatásért kuncsorgot az exénél.A korkülönbségre meg annyit hogy a 15-16 évesek nagy része már több szexuális partneren túl van ennyi idősen sőt sokszor még fiatalabban csak meg kell nézni a tini mamik egy részét elég tanulságos. Bár elítélem a bántalmazás minden formáját de azt is ha valaki pénzszerzés céljából mocskol be valakit mert manapság hiába nincs bizonyíték a bűnösségre vagy kiderül ártatlan de az életét tönkre vágja egy hamis vád ami arra szolgál hogy 5 perc hírnevet és pénzt szerezzen valakinek
2020. augusztus 17. 14:15 #6
- törölt felhasználó -    
van egy pár gyanúm ebbe az egészbe:
1. ha valaki egy bántalmazó kapcsolatban van, én a rendőrségre mennék, nem pedig 11 évig titkolni és egy TIKTOK videóban beszélni erről. (ez így olyan mint ha szándékosan be akarná mocskolni)
2. azt mondta vannak képei, tehát bizonyítékok, de azt persze nem mutatta meg a tiktok videóban, pedig akkor azzal kéne kezdeni.
3. ha azt pedofíl tettnek gondolja, hogy egy 15 éves lánnyal létesít szexuális kapcsolatot, akkor már azt is annak kéne mondani, hogy ő akkor 16 éves volt, mikor összeköltöztek.
4. ha a lány barátai mind végig eről tudtak, akkor miért nem tettek semmit, és miért nem beszéltek róla miután a pár szakított? miért csak 11 évvel később derül ki a semmiből.
5. és ha már a barátainak mert erről beszélni, akkor a rendőrségnek miért nem?
2020. augusztus 19. 10:02 #7
anonime15
anonime15
visszatérő vendég

StátuszHumor = Fájdalom + idő
Hozzászólás: 155
Azonosító: 242908
Nem tudom, nekem is több helyen bűzlik ez az egész. Nem ítélkezni akarok így ismeretlenül felettük, a lány felett sem, mert van az a trauma ami után évekig nem mersz még a szüleidnek sem beszélni dolgokról, de azért... furcsák ezek a hirtelen bejelentett x tizenévvel korábbi dolgok. De ha igaz, akkor szívből sajnálom, hogy anno a sorozatukon nőttem fel (tudom, ennek semmi köze egymáshoz, de pont az ilyenek miatt csúnyul meg egy jó emlék) Ha pedig nem igaz, akkor azt sajnálom, hogy ennyi beteg, mindenre képes ember rohangál a világban, az alaptalan vádaskodás is elég rossz, az is meg tudja keseríteni az ember életét, meg az ha nem hisznek neked. De általában a nők szoktak igazat mondani az ilyen szituációkban...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok