Renee Zellweger -Vonulni is tudni kell
2008. március 02. 18:25
A Mézengúz címû rajzfilm egyik fõszereplõje Vanessa, a világboltos lány. Az õ hangját Renee Zellweger adta, aki új, rövid frizurájával és igen csinosan igyekezett a film ünnepélyes, londoni bemutatójára. Ám ha tudta volna, hogyan alakul a parti, bizonyára inkább otthon maradt volna teázni. Mivel egész este zuhogott az esõ, a sztároknak elõkészített vörös szõnyeg teljesen elázott, és Renee, a kedvenc szerepéhez, Bridget Joneshoz méltóan elügyetlenkedte a bevonulást. A mozi elõtt várakozó rajongók szeme láttára esett.- Bõrig áztam- panaszkodott.- Úgy éreztem magam, mint egy szivacs, a ruhám pedig vagy 40 kilót nyomott.
2008. március 02. 18:33
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Nem akarlak megsérteni, de nem kell minden kósza hírt felpakolni, szerintem. Ami nem túl lényeges infó, azt felesleges ide feltenni, mivel ez a fórum elsõsorban a HQ képekre specializálódott, és ilyen csip-csup híreknek, pletykáknak nem hiszem, hogy itt a helyük.
Ha valakinek nem tetszett a bejegyzésem, moderátor urak, hölgyek, várom a lehordást...
Ha valakinek nem tetszett a bejegyzésem, moderátor urak, hölgyek, várom a lehordást...
2008. március 03. 16:13
Idézet(Mia @ 2008. March 2. - 18:33)
Nem akarlak megsérteni, de nem kell minden kósza hírt felpakolni, szerintem. Ami nem túl lényeges infó, azt felesleges ide feltenni, mivel ez a fórum elsõsorban a HQ képekre specializálódott, és ilyen csip-csup híreknek, pletykáknak nem hiszem, hogy itt a helyük.
Egyetértek.
Világ bulvárgyûlölõi, egyesüljetek.
Viccen kívül: itt már leírtam a véleményemet. Szerintem mindenki felpakolhatja az õt érdeklõ híreket, de tessék megtalálni az egyensúlyt a kétsoros értelmetlen baromságok és a nagyobb horderejû bejelentések*, a teljes hírzárlat és a korlátlan flood között.
* (pl. Paris Hilton bulizni ment - wow, ilyen még nem volt a világtörténelemben - kontra X.Y. hivatalosan is babát vár)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: