Egy kis segítséget szeretnék kérni Tõletek! Akadt egy nagy problémám a PS CS3-as verziójával, amit én az átlagos "júzer" tudásommal már nem tudok orvosolni
Ezért indítottam ezt a topicot, hátha valamelyik számítástechnikai szakember tud nekem segíteni, ha jól tudom van a kedves fórumtagok közt néhány
Szóval a problémám a következõ:
Van egy magyar nyelvû PS CS3-am ami kiválóan mûködött egészen a múlt hét szombatjáig
Ezt egy barátomtól kaptam, nem teljesen originál, de neki semmi baja nincs vele....
(nem tudom segít e a probláma megoldásban de leírom a telepítését is: bemásolom egy virtuális meghajtóba, majd kibontom egy mappába, onnan indítom a setup-ot, majd ha végzett felülírom a megfelelõ fáljt a megfelelõvel)
Minden rendben mûködött, de egyszer csak a múlt héten, amikor menteni akartam a munkám nem mentette el
Az elmúlt egy hétben megpróbáltam mindent, amit az én szegényes számítástechnikai tudásommal gondoltam:
-elõsször simán újratettem, de nem lett jobb. Továbbra is megnyilt, megcsináltam a munkámat, minden mûködött, kivéve a mentést
-ezután letöltöttem egy XP SP2-es frissítést, mert nem tudtam eredetileg feltelepítették e a gépemre, még az eredeti op. rendszer van rajta. Szóval SP2, de ez sem változtatott semmit
-ezután megpróbáltam egy másik partícióra telepíteni, de nem változott.
-végül pedig egy teljesen másik winchester-re telepítettem, de ez sem oldotta meg a problémát
Mi lehet vajon a gond? Hogy lehetne kijavítani?
Egetrengetõen (micsoda szó
Elõre is köszönöm a segítségeteket!

0 felhasználónak tetszik: