A felirat hasonlósága okozott gondot, máris intézkedett az énekesnő csapata.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lopással vádolták Taylor Swiftet új termékei miatt
2020. július 31. 06:49
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Én nem látok nagy hasonlóság. Nehéz kreatívak lenni amikor már minden van, néha akaratlanul is inspirál valami amit futoban látunk. Azért szép volt hogy foglalkoznak vele
2020. július 31. 09:37
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nincs levédetve a folklore szó az egész arról szólt hogy nem ment a biznisz a nőnek és kellett a reklám Taylor lopással vádolni ingyen reklám neki és sok hülye mellé áll most aki le meri írni azt hogy the folklore kérjen bocsánatot tőle?
2020. július 31. 16:25
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát, eléggé légből kapott a tűnik az egész. Más a betűtípus a két feliratnál, éppen csak a 'the' szócska került ugyanarra a helyre. Nem hinném hogy Taylornak szándékában állt lemásolni egy márka logóját, ő ennél azért sokkal kreatívabb
. Másrészről ma már tényleg elég nehéz eredetinek lenni, sőt szerintem a kis hasonlóság a logók meg a dizájnok között majdhogynem elekerülhetetlen, egyszerűen csak nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
2020. augusztus 01. 09:04
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A nő anyagi kártérítést kapott meg ingyen reklámot csupán azért mert Taylor nem akarta hogy rasszista tolvajnak tartsák mivel a nő első megmozdulása hogy bevonja a fekete vagyok kártyát. Alapjáraton minden folklore nevü üzletnek nekimehetne de ő Taylor vádolja pedig még ilyen nevű kávézó is van
2020. augusztus 03. 12:04
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Egyedül a "the" szó miatt tűnhet hasonlónak, de azért ez a fajta elrendezés sem ismeretlen a reklámszakmában, a betűtípusok meg eleve köszönő viszonyban sincsenek egymással. Persze azt fontos volt megemlítenie a hölgyikének, hogy ő fekete, így biztos kétszer olyan fontos kell, hogy legyen ez az ügy, mintha nem hívta volna fel rá a figyelmet, vagy uram bocsá', fehér lenne...
2020. augusztus 10. 04:35
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Ötleteket nehéz meríteni. Már szinte mindent kitaláltak. Nekem a rajzóra jut az eszembe, hogy általános iskolában ugyan nekem volt egy jó ötletem, de a padtársam lemásolta. Mégis az övé klasszisokkal jobban nézett ki. Úgyhogy ez már csak ilyen! :-)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: