Wyomingban táborozott le a rapper, kampánybeszéde nagy port kavart családja körében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West egy bunkerben bujkál felesége elől
2020. július 22. 14:10
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
ez a csalad kajak barmire kepes azert hogy a koztudatban maradjon. a korona sokat elvett a hornevukbol, lehet Kris mami ugy gondolta h talan itt az ido h megint rolunk beszeljenek..
2020. július 22. 15:10
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Ezt nem hiszem el
Nem szabadna szórakozni ezen, mert h tényleg beteg, és segítségre van szüksége akkor nem tehet róla, hogy ilyen nevetségesen viselkedik, mégis pont azért mert elnöki babérokra akar törni van az egészben valami ami miatt muszáj vigyorognom már ezen a famílián. De most komolyan! Bunkerba kell zárkóznia a felesége meg az anyósa elől? Jó az anyósát még megértem, de azért...
Nem gondolhatja komolyan hogy ilyen instabil lelkivilággal valaki rá szavazna...
2020. július 22. 15:19
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 offline
|
Abszolúte nem vagyok szakértője a témának, de ezek alapján a cikkek alapján Kanye téveszmés állapotban van, az elnöki jelölése alapján és az alapján, hogy bipoláris zavarral küzd, azt gondolom, most lehet a mániás szakaszban. De a betegsége miatt nincs teljesen tisztában a tettei súlyával, míg az ilyen szempontból egészséges Kris és Kim igen, ezért próbálnak hozzá orvost bejuttatni. Viszont Kanye nem tekinti őrültségnek azt, amit csinál, csak azt látja, hogy két nő, akiknek az ő álláspontja szerint támogatnia kéne őt, le akarják szedáltatni egy szakemberrel. Persze, hogy elbújik előlük és idegességében paranoid tüneteket produkál.
Azt pedig még hozzátenném, hogy tudtommal sem Kim, sem Kris nem nyilatkoztak a témában, mindig egy "bennfentes" informálja a sajtót: valószínűleg nekik sem öröm ilyen állapotban látni Kanye-t, aki még csak nem is tud róla, hogy most járatja le magát a fél világ előtt. Nem gondolnám, hogy a családból ebből bárki is profitálni akarna, bár lehet, hogy én vagyok naiv...Mindenesetre egy ilyen helyzetben szerintem indokolatlanul rosszindulatú az ellenkezőjét feltételezni.
Azt pedig még hozzátenném, hogy tudtommal sem Kim, sem Kris nem nyilatkoztak a témában, mindig egy "bennfentes" informálja a sajtót: valószínűleg nekik sem öröm ilyen állapotban látni Kanye-t, aki még csak nem is tud róla, hogy most járatja le magát a fél világ előtt. Nem gondolnám, hogy a családból ebből bárki is profitálni akarna, bár lehet, hogy én vagyok naiv...Mindenesetre egy ilyen helyzetben szerintem indokolatlanul rosszindulatú az ellenkezőjét feltételezni.
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2020. július 22. 15:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A barátai helyében minél előbb orvoshoz vinni mielőtt még rosszabb lesz a helyzet és egy új tévképzetekkel teli pillanatában esetleg meggyilkol valakit ez már nem vicc. Hány szülő gyilkolta meg a gyermekét mert azt képzelte megszállta a gonosz és csak így mentheti meg miért kell megvárni míg ő is ilyet tesz
2020. július 22. 21:49
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Mi a F....
Najó, najó, najó. Elegem van már ebből is. Qrvára viccet csinálnak az egész betegségből. Bújkál... és még a médiába is híreszteli... ebből elég. Fogalmuk sincs mi van itt és milyen együtt élni egy igazi ilyen jellegű mentális beteggel.
Najó, najó, najó. Elegem van már ebből is. Qrvára viccet csinálnak az egész betegségből. Bújkál... és még a médiába is híreszteli... ebből elég. Fogalmuk sincs mi van itt és milyen együtt élni egy igazi ilyen jellegű mentális beteggel.
2020. július 23. 01:00
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Hát ennek az embernek mihamarabb orvos kell. Ő már ön és közveszélyes konkrétan.
2020. július 23. 08:05
Ez már nagyon beteges. Napról napra egyre idiótább dolgokat csinál, mostmár komolyan orvos kell neki, tök mindegy, hogy hová bujkál, neki segítség KELL!
2020. július 26. 09:06
|
asdfgh00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline
|
Ahj dehogy bujkál! Csak megjátszák, így akarnak nézettséget szerezni a hányinger show-jukhoz. Fogadjunk, hogy nincs is semmi baja. Egyébként ha ez igaz is, szép egy apuka lehet, ha így lejáratja a feleségét és a gyerekeit is elhagyja. Nincs semmi baja, csak már nem tudnak mit kitalálni, amivel növelhetik a nézettséget.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.