Starity

Kanye West szerint Kim Kardashian be akarta zárni a házba egy orvossal

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. július 21. 10:21 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A rapper Twitteren borította ki ismét a bilit, Krist sem engedi közel a gyerekekhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. július 21. 11:12 #2
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Nem lehet egyszerű a helyzet nehéz egy olyan embernek segíteni aki nem áll még készen erre és sajnos minden a rendelkezésére áll
2020. július 21. 11:20 #3
- törölt felhasználó -    
Én már nem tudom hol, de régen elvesztettem a fonalat. Kanye-nak komolyan segítségre van szüksége, azonban úgy gondolom hogy nem Kim-től. Persze, én csak nyilván külső szemlélője vagyok az ügynek, így csak azt látom amit a média megír, viszont az alapján úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat mindkettejüknek mérgező. Igen, ott vannak a gyerekek, de ha már különköltöztek... bármennyire sem szeretem őket, remélem mindkettőnek az élete rendbe jön.
2020. július 21. 15:06 #4
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Sok mindent lehet mondani Kimre,de azt hogy nem áll ki a férje mellett,azt nem. Én már rég elhagytam volna ezt a balféket,megvan mindene,háza,vagyona,de mégis marad,mert szeretné ha működne a házassága. A kérdés már csak az,hogy meddig tűri el ezt az egészet a gyerekekkel.
2020. július 21. 17:50 #5
- törölt felhasználó -    
Akármennyire nem tudom elviselni egyikőjüket sem, Kanye-nek komoly segítségre van szüksége, és remélem, hogy ezt megkapja minél hamarabb.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok