Jessica Biel és Justin Timberlake 2012-ben kötötték össze életüket. Idén év elején azonban kapcsolatuk egy kisebb válságon ment keresztül, amikor is Justinról és kolléganőjéről, Alisha Wainwrightról félreérthető fotók kerültek nyilvánosságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszületett Justin Timberlake és Jessica Biel második gyermeke
2020. július 19. 12:34
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Egy gyerek nem oldja meg a gondokat, nem törli el a megcsalást és hozza helyre a házassági problémákat csak tetézi őket. A beszélgetés helyet gyerekeket csinálnak majd miattuk rendbe jön az elcs.. kapcsolat az már mindegy hogy szerencsétlen gyerek ott ragad két szülő közt akik ki nem állhatják egymást
2020. július 19. 13:14
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Akkor terhesen csalta meg a feleségét? Szép.
2020. július 19. 13:16
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Amikor a megcsalasos incidens volt az év elején.. akkor már Jessica terhes volt ezek szerint .. szomorú mert az ilyen férfiak akik más nőkön lógnak amíg a terhes feleségük otthon várja őket, azok egy újabb gyermek születésétől nm fognak megjavulni
2020. július 19. 17:04
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nem volt megcsalásról szó! Legalábbis Justin ezt állítja, és nincs okunk mást feltételezni főleg, hogy Jessica se teszi azt. Ha minden igaz csak annyit ismert el, és kért bocsánatot, hogy félreérthető helyzetbe került mert nem volt beszámítható állapotban. Utólag úgy érezte ezzel kínos helyzetbe hozta feleségét és ezért kért elnézést. Persze ilyen helyzetbe kerülni egy nyilvános helyen ittasan szintén nem szép dolog, de azért megcsalásról nincs szó.
2020. július 19. 18:58
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Hát ezt mindneki máshogy gondolja. Nálam egy szájra puszi,ölelkezés is megcsalásnak számít. Nyilván volt oka,amiért bocsánatot kért,és az emberek sem alaptalanul értették félre azokat a képeket.
2020. július 20. 09:04
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Igaz, mindenkinek más a meg csalás. Ha az én partneremről ilyen képek kerülnének elő és még szinte be is ismerné hogy volt mit félre értelmezni én megcsalásnak venném. Nekem nem kell aktus vagy csók ahhoz hogy megcsalva érezzem magam elég lenne hogy a párom másra néz így és mást fogdos/engedi hogy más fogdossa. Ha vissza nézitek a képeket a combja belső részét meg a térdét fogdossa a csaj meg fogják egymás kezét.
2020. július 20. 13:23
|
ezanevem2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 276716 offline
|
Vicces, hogy mindenki úgy osztja az észt, hogy nem volt ott. Nem tudhatja senki sem, hogy mi történt ott. Ha a feleség együtt maradt azután is Justinnal, akkor csak van valami amiről mi nem tudunk! Nem szabad elfelejteni, hogy mi csak azt látjuk amit a média elénk rak!
2020. július 20. 21:40
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Gyarapodik a család! Jól van!
2020. július 21. 14:30
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
ezanevem2000, senki nem osztotta az észt, hanem elmondták a véleményüket - ami szerintem érthető, tekintve, hogy ez egy "Szólj hozzá! szekció.
Igen, nyilván azt látjuk, amit a média elénk rak, viszont azok a képek szerintem is elég beszédesek. Én is megcsalásnak venném, ha a párom hagyná, hogy egy másik nő fogdossa a combja belső felén, ami hát..elég intim, - hiszen mind tudjuk, hogy merre halad a dolog, az már beindít valamit - valamint fognák egymás kezét.
Egyébként arra a mondatodra reagálva, hogy csak van valami, amiről nem tudunk és azért nem szakítottak, az lehet mondjuk az 5 éves, vagy az elméletileg most megszületett gyerekük miatt is, nem feltétlen azért, mert nem történt "szó szerinti" megcsalás. Sokszor lenyelik a nők a megcsalást (vagy akár a férfiak is), annak érdekében, hogy együtt maradjon a család a gyerek/gyerekek érdekében.
Igen, nyilván azt látjuk, amit a média elénk rak, viszont azok a képek szerintem is elég beszédesek. Én is megcsalásnak venném, ha a párom hagyná, hogy egy másik nő fogdossa a combja belső felén, ami hát..elég intim, - hiszen mind tudjuk, hogy merre halad a dolog, az már beindít valamit - valamint fognák egymás kezét.
Egyébként arra a mondatodra reagálva, hogy csak van valami, amiről nem tudunk és azért nem szakítottak, az lehet mondjuk az 5 éves, vagy az elméletileg most megszületett gyerekük miatt is, nem feltétlen azért, mert nem történt "szó szerinti" megcsalás. Sokszor lenyelik a nők a megcsalást (vagy akár a férfiak is), annak érdekében, hogy együtt maradjon a család a gyerek/gyerekek érdekében.
2020. július 21. 22:20
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Hát én még mindig nem értek egyet veletek, de persze ez mindenkinek a maga saját döntése, de azt se felejtsük el Jessica is lehet másképpen értelmezi az intimitást.
Nekem az ég világon semmi problémám se lenne azzal ha a párom egy barátja a combjára helyezi a kezét. Például ha egymás mellett ülünk egy bárban és kacagunk valamin én is érintem meg barátaim vállát, hátát, combját mindenféle hátsószándék nélkül.
Az összes amit elvárnék, az hogy állítsa le az ilyen viselkedést a kedvesem, ha úgy érzi ez túl sok neki vagy nekem vagy már "beindítaná".
Nekem az ég világon semmi problémám se lenne azzal ha a párom egy barátja a combjára helyezi a kezét. Például ha egymás mellett ülünk egy bárban és kacagunk valamin én is érintem meg barátaim vállát, hátát, combját mindenféle hátsószándék nélkül.
Az összes amit elvárnék, az hogy állítsa le az ilyen viselkedést a kedvesem, ha úgy érzi ez túl sok neki vagy nekem vagy már "beindítaná".
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: