Sok hírességgel találkozott egy hostess, aki TikTokon mesélte el élményeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hailey Bieber udvariatlan, Kylie Jenner spórolós egy éttermi dolgozó állítása szerint
2020. július 16. 15:00
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ki az a Cameron Dallas, hogy ekkora mellénnyel jár? De most komolyan...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2020. július 16. 17:05
A Jennereken meg sem lepődöm, akkor okoztak volna igazán nagy meglepetést, ha kedvesek lettek volna. Őszintén szólva az előttem kommentelő kérdését én is feltenném. Ha nem létezne a Wattpad, akkor gyakorlatilag azt sem tudnám, hogy létezik egy ilyen névvel ellátott fiúcska, a dalai nem igazán nyűgöztek le, ráadásul én kérem ki magamnak, hogy "hírnévre hivatkozva" így viselkedjen, mert a számai aligha érik el az egymilliót. De ez csak az én véleményem. Szörnyű lehet ilyen sztárokkal dolgozni, kiszolgálni is alig akarnám őket,nem értem mit meg nem engednek maguknak.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2020. július 16. 19:39
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Az ilyen megnyilvánulásaikból derül ki milyenek is valójában
2020. július 19. 15:26
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Beyoncè-ról gondoltam, hogy rendes volt.
2020. július 19. 21:40
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Nem akarom védeni Kylie-t, de őszintén, mennyi borravalót várt a pincér? Eleve kap fizetést, plusz tőle kapott húsz dollárt mindössze azért, hogy felvegye a rendelést, és kivigye a kész ételeket.
2020. július 19. 22:57
|
|
Hina707visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.21. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 270160 offline
|
Milyen gáz, hogy egy akkora világsztár, mint Beyoncé képes udvariasan viselkedni, de azok a sztárocskák meg ott fellengzősködnek, akiket csak pár éve kapott fel a média
2020. július 19. 23:25
|
kenzopoker1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.07.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 279283 offline
|
i feel refreshed while watching it
lol
lol
2020. július 20. 09:06
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Gurs az alapján amit hallottam Amerikába főleg a borra valóból jön össze egy normális fizetés. Nem olyan mint Európában ott szinte elvárt legalább 10% borra való. Szerintem is hülyeség de ilyen
2020. július 20. 21:33
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Kylie és Kendall sokszor kerül ilyen helyzetekbe...
De egyszer majd tanulnak belőle!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.