Visszaemlékezett egy közös filmjükre, és elárult pár igen kellemetlen részletet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thandie Newton szerint rémálom volt Tom Cruise-zal együtt dolgozni
2020. július 09. 17:10
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Megértem, hogy rosszulesett neki, de őszintén szólva..szerinte csak Tom Cruisenak van olyan személyisége, hogy mindenkinél mindent jobban tud?. Gyanítom, hogy még a filmiparban sem ő az egyetlen. Szóval nem igazán értem, hogy ez miért akkora hír, hogy ennek hangot kellett adni.
Higgye el, hogy a valóvilágban, "hétköznapi" emberként még ettől százszor jobban is meg tudják alázni a másikat.
Higgye el, hogy a valóvilágban, "hétköznapi" emberként még ettől százszor jobban is meg tudják alázni a másikat.
2020. július 09. 18:53
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Henry Cavill és Simon Pegg teljesen másképp beszéltek Tomról, mikor a legutóbbi Mission Impossible filmen együtt dolgoztak. Ők azt mondták, hogy mindig profin végezte a dolgát, de közben figyelmes volt és segítőkész, és úgy viselkedett, mint egy aggodalmaskodó anya.
Ettől függetlenül lehet, hogy személyfüggő, hogy Tom kivel hogyan viselkedik. Viszont ahogy előttem is írták, biztos nem ő az egyetlen színész a szakmában, aki úgy gondolja, hogy mindent jobban tud a másiknál, feltéve, hogy Tom tényleg ilyen, sőt, ilyen emberek szinte minden munkahelyen előfordulnak. Egyáltalán nem egyedi eset, hogy valaki nem jön ki a kollégájával.
Ettől függetlenül lehet, hogy személyfüggő, hogy Tom kivel hogyan viselkedik. Viszont ahogy előttem is írták, biztos nem ő az egyetlen színész a szakmában, aki úgy gondolja, hogy mindent jobban tud a másiknál, feltéve, hogy Tom tényleg ilyen, sőt, ilyen emberek szinte minden munkahelyen előfordulnak. Egyáltalán nem egyedi eset, hogy valaki nem jön ki a kollégájával.
2021. január 07. 17:29
|
|
atis123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.19. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 25943 offline
|
Idézet (Cintia99 @ 2020.07.09. 18:53)
Henry Cavill és Simon Pegg teljesen másképp beszéltek Tomról, mikor a legutóbbi Mission Impossible filmen együtt dolgoztak. Ők azt mondták, hogy mindig profin végezte a dolgát, de közben figyelmes volt és segítőkész, és úgy viselkedett, mint egy aggodalmaskodó anya.
A kettő közt eltelt 21 év. Simán lehet hogy mindkettő igaz, az emberek változnak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: