Csak kisfiát találták meg a csónakban, amelyben korábban a színésznő is ült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eltűnt Naya Rivera, félő, hogy vízbe fulladt
2020. július 09. 13:31
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Sajnos élve már nem fogják megtalálni már holtestet keres a hatóság ha csak egy kicsi esély is lenne hogy életben van nem állnak le. Josie azt mondta a rendőrőknek az anyja a vízbe ugrott de nem jott fel,sok haláleset volt már azon a tavon nagyon erős szél hatalmas hullámokat csinál és a víz sodrása olyan erős hogy még egy profi úszónak sincs esélye. Mindenhol írnak már róla és sok idiota kommentelő most elkezdte támadni Ryant hogy biztos ő gyilkolta meg utánuk ment és meggyilkolta szerencsétlennek nem elég a corona vírus amiből most gyógyult ki de még legyengülve volt neje után sunnyog és bedobja a vízbe két különböző városban voltak ha csak Ryan nem tud teleportálni nem tudom hogy csinálhatta volna. Álítólag a csónak amit Naya bérelt nem rendelkezett létrával hogy vissza lehessen mászni rá és mivel csak a 4 éves gyerek volt vele még segítséget sem tudott volna kérni ha fel jött volna a víz alól miután beleugrott. Aki kikölcsönözte a csónakot felelőtlen volt az a tó nagyon veszélyes nem lett volna szabad hagyni hogy egyedül menjen ki
2020. július 09. 16:16
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Reggel mikor olvastam a hírt a hideg is kirázott.
Sajnos én is úgy gondolom, hogy nagyon kicsi annak az esélye, hogy élve megtalálják. Borzalmas. Naya egy rettentő tehetséges színésznő, a Glee egyik legjobbja volt és hihetetlen, hogy már ő lesz a 3. a sorozatból, aki meghal. A kisfiát is borzasztóan sajnálom...
Btw pont most olvasgattam Naya utolsó posztja alatt a tweeteket. Az utolsó posztja egy kép a kisfiával "just the two of us" aláírással, ami teóriák szerint egy utalás Eminem dalára, ami arról szól, hogy az anyuka belefulladt a vízbe. Remélem ez csak egy furcsa véletlen és az emberek látnak bele többet.
Sajnos én is úgy gondolom, hogy nagyon kicsi annak az esélye, hogy élve megtalálják. Borzalmas. Naya egy rettentő tehetséges színésznő, a Glee egyik legjobbja volt és hihetetlen, hogy már ő lesz a 3. a sorozatból, aki meghal. A kisfiát is borzasztóan sajnálom...
Btw pont most olvasgattam Naya utolsó posztja alatt a tweeteket. Az utolsó posztja egy kép a kisfiával "just the two of us" aláírással, ami teóriák szerint egy utalás Eminem dalára, ami arról szól, hogy az anyuka belefulladt a vízbe. Remélem ez csak egy furcsa véletlen és az emberek látnak bele többet.
2020. július 09. 17:38
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Zsóka11 sajnos nagyon gyanús a dolog a tó ahova mentek veszélyes volt ezért volt kötelező a mellény viselése ami Josien rajta volt de Nayaé a hajón anélkül ugrott a vízbe és nem jött fel többet
2020. július 09. 18:19
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Sok a megválaszolatlan kérdés. Én is láttam Instán,sokan azt írták Naya talán öngyilkos lett. Az engem is érdekelne,hogy az hogyan lehet, hogy a fia vissza jutott a csónakba, de Naya már nem. Egy 4 éves nem hiszem, hogy egyedül vissza tudna mászni a csónakba. Én még mindig bízok benne, hogy élve előkerül.
Ez a sorozat kurvára el van átkozva....
Ez a sorozat kurvára el van átkozva....
2020. július 09. 19:08
|
rosa82 |
|
A kisfián volt mentőmellény ő nem tudott volna elsüllyedni ha akart volna sem Naya az ő mellényét nem vette fel a rendőrség már nem mint túlélőt keresi már csak a holtest előkerülésére várnak de mivel a tó tele van fa hordalékkal és sziklákkal így szerintük kb 10 nap kell ahhoz hogy a holtest a felszínre kerüljön magától. Voltak pletykák hogy Naya mostanában nem volt jól lelkileg és alkohol problémáról is beszéltek de szerette a fiát és csak remélni tudom hogy nem lett volna öngyilkos a 4 éves gyereke szeme előtt
2020. július 09. 19:57
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
100% öngyilkosság,a mellényt sem vette fel...de miért csinálta ezt,egy kisgyermeket még fel kellett volna neveljen...jaj Istenem
2020. július 09. 20:58
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Nem rosszindulatból, mert tényleg nagyon sajnálom, - mindig sajnálatos az ilyen eset - de ha valóban az öngyilkosság vezérelte a tettét, akkor hogy tehette ezt a kisgyerekével?
Kivitte magával, hogy szegényke lássa, ahogy az anyukája alámerül a vízben?. Arra nem gondolt, hogy a gyerekét is veszélybe sodorja ezzel?. Bármi baja eshetett volna.
Azonban, mint említettem, nagyon sajnálom és bárcsak máshogy alakultak volna a dolgok!
Kivitte magával, hogy szegényke lássa, ahogy az anyukája alámerül a vízben?. Arra nem gondolt, hogy a gyerekét is veszélybe sodorja ezzel?. Bármi baja eshetett volna.
Azonban, mint említettem, nagyon sajnálom és bárcsak máshogy alakultak volna a dolgok!
2020. július 10. 08:38
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Elara: de hogy nem. Vannak ilyen esetek sőt olyan is hogy magával viszi a gyereket is.
Szerintem nem fogjuk megtudni hogy mi történt. Ha öngyilkosság ha véletlen megfulladt nem fogják tudni úgyse megállapítani ha csak nem verte be a fejét erősen. Twitteren sok helyi írta hogy erős örvények vannak még sok helyen hihetetlen hogy mennyire hideg a víz, volt már egy pár fulladás.
Szerintem nem fogjuk megtudni hogy mi történt. Ha öngyilkosság ha véletlen megfulladt nem fogják tudni úgyse megállapítani ha csak nem verte be a fejét erősen. Twitteren sok helyi írta hogy erős örvények vannak még sok helyen hihetetlen hogy mennyire hideg a víz, volt már egy pár fulladás.
2020. július 10. 21:00
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Angel_Tzuyu, nem volt öngyilkosság. Naya szeretett oda járni és sokat volt már ott a fiával is, jól is tudott úszni. Jó eséllyel elkapta az a tipikus "velem nem történhet meg" vakmerőség, ami rengeteg ilyen halálesetet okozott már. Jött egy örvény, egy erősebb szél, beakadhatott a lába, vagy bármi történhetett vele. Szerette a fiát és azt mondták, most kezdett igazán pozitívan tekinteni a jövőjére.
2020. július 10. 22:57
Álmomban egyszer a menyben jártam és láttam Mark Sallingot ott.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: