Starity

Kanye West indulni akar az amerikai elnökválasztáson, Elon Musk mindenben támogatja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. július 05. 20:46 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A rapper a közösségi médiát felhasználva jelentette be, mik a jövőbeli tervei.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. július 05. 21:37 #2
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193109
Azonosító: 270554
Kabaré. rohog.gif Egyébként kizártnak tartom, hogy a két bites agyteljesítménnyel rendelkező Kanye ezt egy pillanatig is komolyan gondolta. Valahol azt olvastam, hogy csak a közelgő (vagy a már kiadott, nem tudom, nem is érdekel) albumát akarja promózni, és kell neki a felhajtás. Ez még mindig reálisabbnak tűnik, mint az, hogy ő, vagy bárki más egy pillanatig is komolyan gondolja ezt az elnökösdit.
2020. július 05. 22:01 #3
Skywalkerr
Skywalkerr
visszatérő vendég

StátuszAdjatok hozza snapen: mkataa666
Hozzászólás: 199
Azonosító: 254059
A jelenlegi elnök buta, homofób, transzfób, szexista, rasszista, pedofil, nemi erőszakoló, és még sorolhatnám. Kétlem, hogy Kanye ettől rosszabb lenne, szóval GO KANYE 2020. biggrin.gif
2020. július 05. 22:02 #4
Skywalkerr
Skywalkerr
visszatérő vendég

StátuszAdjatok hozza snapen: mkataa666
Hozzászólás: 199
Azonosító: 254059
Kanye for president, Kim for first lady. Akkor lehet, hogy sokkal kevesebb mindenét tenné ki a friss milliárdos nagyasszony. smileeee.gif
2020. július 05. 22:15 #5
- törölt felhasználó -    
Olyan ember ne legyen elnök, aki olyat mondott, hogy a rabszolgaság egy döntés volt az afrikaiak számára, és főleg ne olyan, aki nem politikus. Aki pedig "viccből" erre az emberre szavaz novemberben, az ugyanúgy része a problémának, mint akire szavaz és aki a jelenlegi elnök.

Tessék, ha valakinek kéne egy kis emlékeztető, milyen ember is Kanye West.
1 felhasználónak tetszik: thundercloud
2020. július 05. 22:39 #6
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Az ilyen viccek miatt kapták meg Trumpot is,de kit érdekelnek nem a mi országunk,nem a mi problémánk.
2020. július 05. 23:50 #7
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
azok után, hogy Trumpot elnökké választották, én már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Kanye elnök lesz.
2020. július 05. 23:58 #8
yonghee.
yonghee.
choi beomgyu

Státuszmake kindness your daily ritual, practice everyday.
Hozzászólás: 3890
Csatolások: 3228
Azonosító: 269660
bárkit, csak ne trumpot vagy bident/hasonló felfogású embert szavazzanak meg beer.gif
2020. július 06. 00:37 #9
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193109
Azonosító: 270554
Idézet (Skywalkerr @ 2020.07.05. 22:01)
A jelenlegi elnök buta, homofób, transzfób, szexista, rasszista, pedofil, nemi erőszakoló, és még sorolhatnám. Kétlem, hogy Kanye ettől rosszabb lenne, szóval GO KANYE 2020. biggrin.gif

Hát én nem tudom...Trumpnál rosszabbat is el tudok képzelni: egy olyan miniszterelnököt, akinek négy év alatt nem sikerült állást foglalnia abban a kérdésben, hogy mit gondol az aktuális vezetésről (azaz nincsenek szilárd meggyőződései és elvei), akinek semmiféle egyetemi végzettsége nincs (és nem, nem azért, mert a művész lelke nem bírta az egyetem rabigáit, ezért magától távozott, vagy el se kezdte felsőoktatási tanulmányait, hanem mert a rossz jegyei és magaviselete miatt kirúgták), nincs érzéke a tárgyalásokhoz, nincsenek politikai ismeretei, labilis és túl impulzív, a megnyilvánulásai fontos közéleti kérdésekben több, mint botrányosak, vallásgyalázó, nincs benne tisztelet olyan dolgok és emberek iránt, amikkel vagy akikkel nem ért egyet, azaz az alázat legkisebb szikráját sem mutatja, makacs, és még sorolhatnám. Tudom, hogy ennél Trump sem volt sokkal jobb, de épp ezért, ennek nem lenne szabad megismétlődnie. Kanye a maga műfajában tehetséges előadóművész, ezt senki nem vitatja, de nem az eszével keresi a kenyerét, tudatlansága és a talpraesettség teljes hiánya miatt pedig valószínűleg rosszabb vezetője lenne egy olyan szuperhatalomnak, mint az Amerikai Egyesült Államok, mint a jelenlegi, a politikai fiókban szintén nem kifejezetten éles késnek számító Trump. Egyszerűen fel kéne tudnia mérni, mi az, ami még az ő kompetenciái közé tartozik, és mi az, amibe már jobb, ha nem folyik bele. pardon.gif
(Habár nem is értem, miért idegesít fel engem ennyire a jelöltsége: független jelöltként indul a két nagy párt harcában - finoman szólva is, esélytelen a küzdelme. Bár ki tudja...Trumpot se vette sok mindenki komolyan, amíg a sok röhögő ember azon nem kapta magát, hogy az a pojáca esküt tesz a választások végén. Ő is olyan volt, mint egy vicc, aztán mégis valósággá vált.)
3 felhasználónak tetszik: thundercloud, Zsóka11, the banshee
2020. július 06. 06:11 #10
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Az amerikaiakból sajnos kinézem, hogy megválasztják, és akkor megint komolytalan vezetője lesz az országuknak.
2020. július 06. 08:38 #11
- törölt felhasználó -    
Amikor már az hiszed nincsen lejjebb... Amerika: fogd meg a söröm. Én már nem sok jót tudok kinézni ebből az egészből. A probléma meg az, hogy sokan jót nevetnek most, pedig ha már Trump "hatalomra került"... Istenem, mikor lesznek már végre normális politikusaink a világ minden pontján? Most két kezem összeteszem azért, hogy ne Kanye-n múljon az amerikai állampolgárok sorsa, mert Donald jó sok konfliktust fog ráhagyni (Irán, meg hadd ne soroljam), és azt hiszem egy rapper ezekkel nem biztos, hogy szembetud nézni (főleg, hogy csak a médiában is egyfolytában hisztizik ahelyett, hogy egy pillanatra is logikusan gondolkodna).
2020. július 06. 12:43 #12
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
ne feledkezzünk meg arról, hogy Kanye komoly mentális betegséggel, bipoláris zavarral él. minden tiszteletem az övé, hogy küzd ezzel szemben, de nem hiszem (nem csak ez az egy ok miatt persze), hogy jó elnök lenne belőle.
3 felhasználónak tetszik: thundercloud, yonghee., Harlow
2020. július 06. 13:43 #13
- törölt felhasználó -    
Azoknak akik azt hajtogatják, hogy "a jelenlegi elnök amúgy is buta/rasszista/szexista stb.": ugye tudjátok, hogy Kanye támogatja Trumpot? Valamint, már Kanye egyrészt elkésett, ha komolyan indulni akarna, előbb jelenti be, másrészt nem nyerni akar. Azt csinálja mint anno pár ember a 'Deez nuts' és 'Harambe' meme-el. Elég hülye poénból beírta őket Trump és Hillary helyett, és a Trump fan boomerek megválasztották azt a sétáló narancsot. Most is erre hajt Kanye. Tudja, hogy mivel egy rapper, ráadásul fekete, lesz elég naív millenial/liberális szavazó aki majd inkább az ő nevét írja be, míg az összes Trump supporter boomer megint megválasztja Trumpot. Smh
2020. július 06. 14:51 #14
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Ezzel csak a demokrata jelölttől fog szavazatokat elszedni, de így se lesz esélye sem, Trump meg örül, hogy Kanye gyengíti az ellenfelét.
2020. július 07. 06:42 #15
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Kanye ha jól tudom hasonló nézeteket vall mint Trump sőt támogatta is már. Ez egy rossz vicc
2020. július 07. 09:05 #16
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Kanye maga egy vicc kategoria biggrin.gif Kim nem vágom mit látt benne mert ez az ember minden csak nem normális biggrin.gif
2020. július 12. 19:16 #17
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Arra jók az ilyen jelöltek hogy mondjuk mint Kanye is rámegy majd a fekete meg a fiatal szavazatokra és sokan majd fognak is rá szavazni. Viszont annyian nem hogy sokat elérjen vele, viszont arra pont elég hogy elszórják a szavazatot tehát aki Trump ellenes az Kanyera szavaz akinek tényleg nincs esélye elfog venni egy pár szavazatot attól aki Trump ellen esélyes. Ezzel is Trumpot támogatva. Legalábbis ezt írják és van is értelme
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok