Starity

Justin Bieber bekeményített: milliós pert indított két őt vádoló nő ellen

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. június 26. 12:50 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Korábban szexuális erőszakkal vádolták az énekest, de bizonyította, hogy nem tett ilyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. június 26. 13:17 #2
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy összefüggésben van az üggyel ez és ez. Undorító, hogy emberek ilyet képesek tenni, ez egyrészt megalázó és tiszteletlen a szexuális bűncselekmények valódi áldozataira nézve, akik tényleg rettegnek kiállni, vagy bárkinek elmondani, hogy mi történt velük. Másrészt azért elfogadni pénzt, hogy a vakvilágba megvádolj bárkit...
2020. június 26. 14:37 #3
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Jól teszi! Annyi ilyen volt mostanában, nem szabad hagyni hogy az ilyenek megússzák mert rossz nevet adnak a tényleges áldozatoknak, ez már nem trollkodás.
2020. június 26. 15:06 #4
- törölt felhasználó -    
Engem sokkal jobban kiakaszt a rajongás határtalansága, mondjuk pontosan ez vezetett idáig, szóval most kiemeltem a cikk egyik lényegét. Bevallom, én is sok sztárt szeretek, de én arra sem vagyok képes, hogy egyáltalán szivecskéket kommenteljek a sztárom képe alá, arra meg végképp nem, hogy olyat írkáljak, hogy "hé, itt vagyok, erőszakolj már meg!". (ezek után a kommentszekcióba biggyesztett szivecske a legkevesebb probléma, mondjuk az tényleg nem olyan kiakasztó, mint ez...). Megértem Justint-t, én láttam, hogy ez lesz, mert gyakorlatilag ezt KELL tenni, ha ilyenekkel vádolnak. Hát szép kis generáció lakói vagyunk, és bele se merek gondolni, hogy utódjaink mibe fognak felnőni... *utólag megjegyzés, sajnálom, ha itt-ott értelmetlenséget találtok a kommentemben, csak egy kicsit szánalmasnak tartom ezt, emiatt pedig leírni sem tudom normálisan a véleményem*
2020. június 26. 15:35 #5
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 255071
Lol. Hát Kadi tweetje után csodálkozom, hogy - ha igaz lett volna a kis sztorija - most miért vádolná azért, amiért tulajdonképpen Justin teljesítette a kérését.biggrin.gif
Egyébként megértem, amiért busás összegért indít pert, hogy példát statuáljon, hogy: Na így merjetek alaptalanul vádolni (bárkit is)...de azért remélem, hogy ha megnyeri a pert, akkor jó helyre kerül az a pénz.
2020. június 26. 15:46 #6
- törölt felhasználó -    
Nagyon helyes. Ez legalább egy figyelmeztetés azok számára is, akik a jövőben hasonló vádakat találtak volna ki alaptalanul.
2020. június 26. 18:05 #7
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Ő már keresztül ment hasonló vádaskodásokon különböző nők miatt. A karrierje kezdetén amikor tini volt egy Maria nevű személy is megvádolta,illetve hogy a gyereke is Justintól van. Ha már alaptalanul rágalmaznak valakit legalább nem ilyen világsztárokat kéne akikről mindennap készül fotó és egyből be tudja bizonyítani a tartózkodási helyüket,ártatlanságukat.
2020. június 27. 13:02 #8
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Nagyon helyes!! A kilétüket pedig nyilvánosságra hozni, hadd kapják meg ami jár nekik, hogy egy életre megemlegessék ezek a dologtalan bárgyú k..vák, hogy ilyenekkel alaptalanul kegvádolni bárkit, undorító, gyomorforgató. Szemétládák.
2020. június 27. 14:09 #9
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Sose fogom megérteni az ilyen beteges rajongást hogy olyanokat irogatnak hogy erőszakolt meg stb és sok ilyet látni. Még kamaszként se jutott volna eszembe hogy ilyeneket írjak a kedvencemnek. Mindig azzal jönnek hogy fiatal volt de szerintem ez semmilyen korban sem egészséges és nagyon nagy probléma hogy annyival el vannak könyvelve hogy áá fiatal majd kinövi.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok