Úgy tűnik, nem félnek már a koronavírustól és mindketten utazgatni kezdtek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Hadid és Hailey Bieber már Olaszországban sütteti magát
2020. június 24. 19:20
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
És ezt teljesen normálnak veszik nyugaton,miközben példaul a dél-koreai hírességeket felfalja a nép mert elmentek egy étterembe,nem mintha az jobb ötlet lenne. Nem kell sztárnak lenni ehez amúgy,láttam pár facebook posztot Olaszországból teljesen hétköznapi ismerősöktől is a napokban.
2020. június 25. 06:50
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Most gyorsan megindult mindenki, megint egyre több fertőzés van lehet hogy nem sokáig lehet majd utazni ki tudja. Na igen a klíma védelmet én is bírom amikor az átlag ember 100szor jobban áll ezzel mint akik reklámozzák
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
2020. június 26. 15:12
Mi a vicc? Egy, szerintem nem most kéne így utazgatni, főleg, hogy korábban Olaszország is gócpont volt. *igen tudom, hogy akiken nem mutatkozik a koronavírus tünetei, azok mehetnek, de akkor is*. Gratulálok mindkettőnek, akik csak osztani tudják az észt az értelmetlen hülyeségeken, de reálisan látni dolgokat nem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.