Starity

Bizonyítani tudja ártatlanságát a szexuális zaklatással vádolt Justin Bieber

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. június 22. 18:27 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Több ismert kollégája után most a Love Yourself előadóját is megvádolták...
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. június 22. 19:26 #2
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Wow, nem tudom mi van most, hogy egymás után Anselt, Lilit, Cole-t és még Justin-t is vádolják.
Szerintem Justin jól tette, hogy közzétette a bizonyítékokat, bár ahogy láttam leginkább a Selena fanok gyülekeztek oda hőbörögni, hogy ne merje Selenát említeni és a szájára venni. Úgy gondolom, hogy más is tisztára mosná magát az összes bizonyítékkal együtt, amit talál, hogy bizonyítsa ártatlanságát egy nyilvánvalóan kitalált ügyben.
Undorító, hogy így akarnak manapság bemocskolni híres embereket, az ilyenek miatt nem fognak hinni a valódi áldozatoknak.
2020. június 22. 21:57 #3
- törölt felhasználó -    
Nem tudom kinek áll érdekében ezt tenni hírességekkel, de sajnos kezdenek egyre sűrűbbek lenni ezek az esetek. Egy percig sem vitatom azt, hogy vannak olyanok, akik valóban elkövettek ilyen és ehhez hasonló dolgokat, de lassan mindenkit bevádolnak ezzel. Sajnos csak azt fogják elérni, hogy a ténylegesen szexuális bántalmazást elszenvedetteknek az emberek lassan nem fognak hinni. Örülök neki, hogy Justin tisztázni tudta magát, és a lehetőségekhez képest jól jött ki a dologból.
Zsóka11, nem lep meg amit csináltak, hozták a szokásos formát. Nem is számítottam kevésbé gyerekes és primitív viselkedésre tőlük. Nekik nem számít, ha valaki becsületéről van szó, a lényeg, hogy mindig legyen kire köpködni.
2020. június 23. 17:03 #4
Maiko
Maiko
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Ezért gyűlölöm a twittert. Nemcsak a nyomorult "trendjei" meg az idióta celebek agymenései miatt megy az agyamra, hanem mert az ilyen és ehhez hasonló komoly ügyek kiteregetésére is használják, illetve, hogy embereket lejárassanak. Bizonyítékokat mutatott be, mintha egy tweet felérne egy rendőri feljelentéssel, mert ezek miatt úgy elítélnek másokat, mintha kész tény lenne, hogy megtörtént a dolog. Jól tette, de szomorú, hogy itt tartunk.
2020. június 24. 11:19 #5
- törölt felhasználó -    
Twitter. Twitter. Ha ezt az oldalt ma már képes bárki is komolyan venni, nem szívesen mondom ezt, de azokkal valami probléma lehet. Szerintem már az overparty-zás is rohadt kínos, de az, hogy szexuális zaklatással vádolnak sztárokat... ez rágalmazás, ami bíróság elé is kerülhet, így most annak a valakinek, aki Justint vádolta, hatalmas szerencséje van, hogy Bieber nem tett semmi komolyabb l~pést ezügyben.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok