Eddig se rejtette véka alá, mennyire nem kedveli kolléganőjét - most még többet mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatódik a botrány: Samantha Ware hosszú interjúban tálalt ki Lea Michele-ről
2020. június 12. 20:14
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Tisztán le van írva,nem rasszista megnyilvánulásai voltak,szimplán bunkó,nagyképű volt. Nem értem mit akar ezzel elérni,eddig nem tudott róla beszélni? Vagy ennyire kell a pénz esetleg egy szerep?
2020. június 12. 20:22
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Az igaz hogy tiszteletlenség hülyéskedni miközben a másik próbál sírós vagy érzelmes jelenetet lejátszani, szerintem ez még egy jobb színészt is kiborítana. Lea viselkedése is csúnya de még mindig nem értem hogy miért kell 10 éves eseteket felhozni amikor se rasszistának nem tünnek ezek a kijelentések szimplán csak nagyképű ráadásul terhes is. Miért nem lehetett ezt egy pár évvel ezelőtt? Ja hogy akkor nem kapták volna így föl mint most.
2020. június 12. 22:02
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Ebben az egész történetben egy dolog zavart. Az, hogy rasszistának állították be Leat mikor egyértelmű, hogy nem az. Ez csak arról szólt, hogy revansot vegyenek a sérelmeiken. Egyáltalán nem is értettem hogy jött elő nála a rasszizmus.
2020. június 12. 22:13
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Én megértem, hogy sérelmezi ezeket a dolgokat, de hatalmas szemétség, hogy most indított bosszúhadjáratot Lea ellen, aki terhes és ez a sok támadás bizonyára stresszel jár, ami árthat a babának. Ezzel most ő is magát minősítette, egy fokkal sem jobb ember Lea-nál. Talán ha kicsit hamarabb tálalt volna ki róla nem lenne ennyire gáz.
2020. június 12. 22:13
|
|
halfmoonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.22. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 275873 offline
|
Lea olyan, mint a Glee-s karaktere, Rachel. Szeret ő lenni a középpontban és túl komolyan veszi a munkát, engem is zavarna, ha jelenetet vennék fel, más meg nevetgélne a háttérben, úgy, hogy amúgy ő is a jelenet része, csak nem épp őt veszi a kamera... nem tudom ennek a másik színésznőnek miért kellett elvennie a figyelmet egy ilyen fontos mozgalomról ezzel és beállítani Leat annak, ami nem is.
2020. június 13. 13:57
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Felfordul a gyomrom ettől a nőtől. Nem elég, hogy a rasszizmus kapcsán veszi elő Leát, amikor nyilvánvalóan nem volt rasszista, de éppen akkor, amikor áldott állapotban van. Ráadásul a BLM mozgalmat pont nem arra kéne felhasználni, hogy egy szimplán elkényeztetett kiscsajt leoltson ezer éves ügyek miatt.
2020. június 13. 15:54
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Mondjuk engem is zavarna, ha épp próbálnám eljátszani hogy szomorú vagyok, sírni tudnék, és valaki direkt hangosan röhögcsél, nevettet...ez szerintem sem egy kedves dolog. De azért nem hiszem h az a megoldás, hogy megfenyegeti (ha tényleg így történt) az illetőt, meg sértegeti. De amúgy meg mért most jutott eszébe? Ha ez fordítva történt volna akkor Samantha nem lenne rasszistának kikiáltva...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: