Lea korábbi beugrója is megosztotta a maga tapasztalatait a színésznővel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egykori beugrója szerint Lea Michele már gyerekkorában is durván bánt a kollégáival
2020. június 05. 12:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. június 05. 12:59
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Már jó pár napja nem értem, hogy mi köze van a rasszizmusnak ehhez a témához? Mert szerintem már régen nem ez a lényeg, talán sosem az is volt a lényeg, csak mindenki a saját sérelmein akart revansot venni.
2020. június 05. 14:36
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Nem értem hogy ezt miért ennyi év után kellett felhozni pont amikor úgy látszik hogy megtalálta az igazit és terhes.. Amúgy is szerintem most már látszik hogy az utóbbi években jobb viszonya volt a kollégákkal, könnyen a fejébe megy egy fiatalnak hogy ha sztárolják.
2020. június 06. 11:00
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Abba nem gondoltok bele, hogy talán azért nem nyilatkoztak akkoriban a kollégái erről, mert az állásukba került volna? Lea a készítő kedvence volt, a karakterét is teljesen róla mintázták. Egyébként ezek nem újdonságok, csak anno nem volt annyira felkapva ez a hír, de már a Broadway kollégái is említették, hogy kibírhatatlan illetve Naya is, még évekkel ezelőtt.
2020. június 06. 12:53
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Egek. Meddig fog még ez szóban lenni?.
Nem volt szimpatikus a leányzó, viszont azokat se mondanám sokkal kedvesebbnek, akik jelen helyzetben a saját sértődöttségükért akarnak revánsot venni, holott most pont nem magukért kellene, hogy kampányoljanak. Arról már nem is beszélve, hogy egy terhes nőnek nyugalomra lenne szüksége, erre nem tudom hányan ugranak neki.
Nem volt szimpatikus a leányzó, viszont azokat se mondanám sokkal kedvesebbnek, akik jelen helyzetben a saját sértődöttségükért akarnak revánsot venni, holott most pont nem magukért kellene, hogy kampányoljanak. Arról már nem is beszélve, hogy egy terhes nőnek nyugalomra lenne szüksége, erre nem tudom hányan ugranak neki.
2020. június 10. 13:03
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Jajj, istenem, túléle, nem? Álomba sírta magát, ez most komoly? Ha ennyit tett a dologért, akkor meg is érdemelte!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: