A Chromatica képében jelent meg az énekesnő nagy várakozás megelőzte hatodik stúdióalbuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Lady Gaga új albuma – Hallgasd meg nálunk a Chromaticát!
2020. május 29. 08:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 29. 12:21
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Idejét múlt. Lady gaga is elvesztette a varázsát. Ha jól emlékszem azt nyilatkozta,hogy soha nem fog már vissza menni a régi stílusához,mint zenében,mint divatba,amivel amúgy probléma nincs,csak semmi újat nem mutat,bár a rádiók úgyis fülvérzésig nyomatni fogják,mert ő Lady Gaga
2020. május 29. 14:55
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Hűha, szóhoz sem jutok.
A kora reggeli másfélórás vonatozásom fénypontja volt ez az album, kb 2-3x meghallgattam. Egy csodálatos világba vitt el a Chromatica, szerintem eleve ennek az albumnak a koncepciója brutál jó. A dalok üzenete és hangzásvilága teljesen levett a lábamról. A dalok nagy része mély jelentéssel bír, csak éppen többnyire dance pop köntösbe öltöztette őket. Az interlude-ok is nagyon tetszenek, olyan jól átvezetnek minket a dalokba.
Személy szerint nekem a Born This Way a kedvenc albumom tőle, és ezután sem az Artpop, sem a Joanne nem nyerte el annyira a tetszésemet, de ez az album felülmúlta minden elvárásomat.
Sokkal könnyebb arra válaszolnom, hogy melyik dal nem tetszik az albumról, de ha ki kellene emelnem pár kedvencet, akkor azok a Fun Tonight, Plastic Doll, 1000 Doves, Free Woman, Alice meg természetesen a Rain On Me Ari-val. A Sine From Above is nagyon tetszik, de én úgy érzem Elton nélkül jobb lett volna, ettől függetlenül nagyon jól szólnak együtt. De egyébként mindegyik dal a maga nemében különleges és csodálatos.
Gaga ismét nagyot alkotott ezzel a mesterművel és hiába ez egy teljesen új stílus és hangzásvilág én még mindig felismerem benne a régi Gagát.
A kora reggeli másfélórás vonatozásom fénypontja volt ez az album, kb 2-3x meghallgattam. Egy csodálatos világba vitt el a Chromatica, szerintem eleve ennek az albumnak a koncepciója brutál jó. A dalok üzenete és hangzásvilága teljesen levett a lábamról. A dalok nagy része mély jelentéssel bír, csak éppen többnyire dance pop köntösbe öltöztette őket. Az interlude-ok is nagyon tetszenek, olyan jól átvezetnek minket a dalokba.
Személy szerint nekem a Born This Way a kedvenc albumom tőle, és ezután sem az Artpop, sem a Joanne nem nyerte el annyira a tetszésemet, de ez az album felülmúlta minden elvárásomat.
Sokkal könnyebb arra válaszolnom, hogy melyik dal nem tetszik az albumról, de ha ki kellene emelnem pár kedvencet, akkor azok a Fun Tonight, Plastic Doll, 1000 Doves, Free Woman, Alice meg természetesen a Rain On Me Ari-val. A Sine From Above is nagyon tetszik, de én úgy érzem Elton nélkül jobb lett volna, ettől függetlenül nagyon jól szólnak együtt. De egyébként mindegyik dal a maga nemében különleges és csodálatos.
Gaga ismét nagyot alkotott ezzel a mesterművel és hiába ez egy teljesen új stílus és hangzásvilág én még mindig felismerem benne a régi Gagát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: