Hobbik, inspiráció és még a színész legkevésbé kedvelt étele is szerepel a listán.
A teljes cikkhez kattints ide!
11 érdekesség Jacob Elordiról
2020. május 28. 09:47
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Oké, de ki ez az ember?
2020. május 28. 13:03
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Sose értettem, hogy akik nem ismernek egy adott hírességet, akiről cikk íródott mégis miért kommentelnek alá? Lehet csak én vagyok így vele, de ha én nem ismerem xy-t, akkor el sem olvasom a róla szóló cikket, nemhogy aláírjak még egy "értelmes" kommentet is.
Chill, sokan ismerik és egyre népszerűbb színész az Euphoria és a The Kissing Booth miatt.
Chill, sokan ismerik és egyre népszerűbb színész az Euphoria és a The Kissing Booth miatt.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2020. május 28. 16:11
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Pont azért olvastam el, hogy megtudjam, ki ez, de nem nagyon sikerült.
Mellesleg normális helyeken a negatív feedback is érték, minden tartalomszolgáltatónak érdeke, hogy olyan kontentekkel jöjjön elő, ami érdekli is a fogyasztóit, tehát nem, nem felesleges jelezni, ha nem tudod, kiről van szó, vagy nem érdekel, vagy éppen valamiért nem tetszik egy cikk.
Örülök, ha sikerült oszlatnom a homályodat, Zsókatizenegy, szívesen bármikor.
Mellesleg normális helyeken a negatív feedback is érték, minden tartalomszolgáltatónak érdeke, hogy olyan kontentekkel jöjjön elő, ami érdekli is a fogyasztóit, tehát nem, nem felesleges jelezni, ha nem tudod, kiről van szó, vagy nem érdekel, vagy éppen valamiért nem tetszik egy cikk.
2020. május 28. 20:39
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (VadAlma @ 2020.05.28. 16:11)
Pont azért olvastam el, hogy megtudjam, ki ez, de nem nagyon sikerült.
Ez a cikk azért íródott, hogy akik szeretik a színészt megtudjanak érdekességeket róla, nem azért, hogy felvilágosítson bárkit is arról, hogy ki ő, erre vannak kitalálva a sztáradatlapok. A cikk mellett ott van kapcsolódó sztárként feltüntetve, csak rákattintasz és beleolvasol az életrajzába vagy Google a barátod. Ugyanannyi idő utánanézni egy általad nem ismert celebnek, mint bepötyögni egy teljesen felesleges kommentet. Wow, érdekes nem? Ja, és ez nem az a hely, ahol lekezelő lehetsz egy olyan illetővel, aki téged meg sem említett a kommentjében, hanem csak általánosítva megfogalmazott valamit, kedves VadAlma. Szívesen, bármikor.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.