Bár napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a Riverdale, a színész számára ez a tény mégsem elég meggyőző, hogy maradásra bírja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elunta magát, így kilép a Riverdale-ből Skeet Ulrich
2020. május 21. 11:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 21. 13:20
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Na ők teszik jól. Lehet már realizálták mennyire béna lett a sorozat az 1-2. évadhoz képest. Hihetetlen, hogy még mindig tudják tovább nyújtani és még több baromság van a tarsolyukban, azt hittem már a gargoyle king-től és a farmtól nincs lejjebb, hát van...
Kár érte.
Kár érte.
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2020. május 21. 15:15
A Riverdale már egy lázálomnál is kaotikusabb, az 'írók' teljesen elveszítették a józan eszüket. Megértem Skeetet és Marisolt, ehhez a már kevés a színészi játék, ha a 'forgatókönyv' egy borzalom.
2020. május 21. 16:01
A negyedik évad nagyon fura. Azok a részek amiket az írók izgalmasnak szántak, inkább voltak unalmasak. Pedig az első-második évad egészen jó volt, élvezhető, és sokszor a hideg borzongatott, annak ellenére, hogy nem ijesztő rész volt, mégis amit láttam fantasztikus volt. A harmadik évad elég irritáló volt, az első pár rész belőle kritikán aluli volt, és untatott, a Vízköpő királyos dologban pedig csak néha volt logika, amúgy pedig kaotikus összevisszaság volt az egész, nevetséges, és valahogyan nem jött át az egész. Értem én, hogy a sorozat arról szól, hogy tinik nyomoznak, de senki, tényleg senki sem tett az ellen, például a seriff meg a rendőrök, hogy nyomozzanak egy picit. Ide-oda mászkáltak, ahová rángatták őket, de komolyan semmit se tettek, és ez valamiért idegesített, nem tudom miért. A negyedik évad nagyon összevisszaság, ugye mindenki kapta azt a videófelvételt a házáról, és egy másodpercig az emberek meghökkentek, megijedtek, meg erre összpontosítottak. Aztán minden lett a régi.
2020. május 21. 18:11
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szoktam nézni ezt a sorozatot, mert elképesztő, hogy miket bírnak beleírni, mindig meglepnek egy újabb hülyeséggel. xd
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2020. május 21. 18:34
|
|
Alexiiisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 5 Azonosító: 271406 offline
|
Igazából engem nem lepett meg. Amennyire oda voltam a sorozatért és az első, valamint a második évadért, most annyira nem érdekel az egésznek a folytatása. Egyre jobban fogy el a történet és az izgalom a sorozatból. Sajnálom, pedig az elején én imádtam.
2020. május 21. 22:06
|
|
KittyHoederúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 271464 offline
|
Őszinzén az első évadot végig szenvedtem, azóta nem néztem.
2020. május 22. 20:05
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egyáltalán nem vagyok rajta meglepődve. Ahogyan előttem is említették, kb. a 3. évadig volt igazán jó és értelmes a sorozat. Aztán átment egyfajta musical féle drámába. Annyi felesleges szál van benne, hogy én is a negyedik évad közepén eluntam az egészet és inkább abbahagytam.
2020. május 25. 14:32
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Az egyetlen értelmes ember. Úristen, komolyan ezt mondtam volna?
2020. május 26. 13:12
Nem tudom, ezek a színészek hogyan bírják még most is. A forgatókönyv nagyon gáz. Mindig cringe-elek, amikor a youtube-on megnézek egy videót a Riverdale-ről. Az első évadot sem bírtam végig nézni. Ne erőltessék már. Azt hiszik a forgatókönyv írók meg rendezők, hogy velük nevetünk, de igazándiból rajtuk. Nem csodálom, hogy elunta magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.