Bár napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a Riverdale, a színész számára ez a tény mégsem elég meggyőző, hogy maradásra bírja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elunta magát, így kilép a Riverdale-ből Skeet Ulrich
2020. május 21. 11:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 21. 13:20
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Na ők teszik jól. Lehet már realizálták mennyire béna lett a sorozat az 1-2. évadhoz képest. Hihetetlen, hogy még mindig tudják tovább nyújtani és még több baromság van a tarsolyukban, azt hittem már a gargoyle king-től és a farmtól nincs lejjebb, hát van...
Kár érte.
Kár érte.
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2020. május 21. 15:15
A Riverdale már egy lázálomnál is kaotikusabb, az 'írók' teljesen elveszítették a józan eszüket. Megértem Skeetet és Marisolt, ehhez a már kevés a színészi játék, ha a 'forgatókönyv' egy borzalom.
2020. május 21. 16:01
A negyedik évad nagyon fura. Azok a részek amiket az írók izgalmasnak szántak, inkább voltak unalmasak. Pedig az első-második évad egészen jó volt, élvezhető, és sokszor a hideg borzongatott, annak ellenére, hogy nem ijesztő rész volt, mégis amit láttam fantasztikus volt. A harmadik évad elég irritáló volt, az első pár rész belőle kritikán aluli volt, és untatott, a Vízköpő királyos dologban pedig csak néha volt logika, amúgy pedig kaotikus összevisszaság volt az egész, nevetséges, és valahogyan nem jött át az egész. Értem én, hogy a sorozat arról szól, hogy tinik nyomoznak, de senki, tényleg senki sem tett az ellen, például a seriff meg a rendőrök, hogy nyomozzanak egy picit. Ide-oda mászkáltak, ahová rángatták őket, de komolyan semmit se tettek, és ez valamiért idegesített, nem tudom miért. A negyedik évad nagyon összevisszaság, ugye mindenki kapta azt a videófelvételt a házáról, és egy másodpercig az emberek meghökkentek, megijedtek, meg erre összpontosítottak. Aztán minden lett a régi.
2020. május 21. 18:11
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szoktam nézni ezt a sorozatot, mert elképesztő, hogy miket bírnak beleírni, mindig meglepnek egy újabb hülyeséggel. xd
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2020. május 21. 18:34
|
|
Alexiiisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 5 Azonosító: 271406 offline
|
Igazából engem nem lepett meg. Amennyire oda voltam a sorozatért és az első, valamint a második évadért, most annyira nem érdekel az egésznek a folytatása. Egyre jobban fogy el a történet és az izgalom a sorozatból. Sajnálom, pedig az elején én imádtam.
2020. május 21. 22:06
|
|
KittyHoederúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 271464 offline
|
Őszinzén az első évadot végig szenvedtem, azóta nem néztem.
2020. május 22. 20:05
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egyáltalán nem vagyok rajta meglepődve. Ahogyan előttem is említették, kb. a 3. évadig volt igazán jó és értelmes a sorozat. Aztán átment egyfajta musical féle drámába. Annyi felesleges szál van benne, hogy én is a negyedik évad közepén eluntam az egészet és inkább abbahagytam.
2020. május 25. 14:32
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Az egyetlen értelmes ember. Úristen, komolyan ezt mondtam volna?
2020. május 26. 13:12
Nem tudom, ezek a színészek hogyan bírják még most is. A forgatókönyv nagyon gáz. Mindig cringe-elek, amikor a youtube-on megnézek egy videót a Riverdale-ről. Az első évadot sem bírtam végig nézni. Ne erőltessék már. Azt hiszik a forgatókönyv írók meg rendezők, hogy velük nevetünk, de igazándiból rajtuk. Nem csodálom, hogy elunta magát.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.