Sokan talán túlzásnak tartják, de a szakemberek már csak tudják, mi kell ahhoz, hogy egy előadó olyan slágert kreáljon, ami alapjaiban rengeti meg a zenei piacot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezt a szerzeményt választották minden idők legnagyszerűbb bemutatkozó kislemezének!
2020. május 20. 20:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 20. 20:57
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Sohasem a tehetségéről volt híres,hanem az imázsról,amit kitaláltak neki,aminek végül meg is lett az eredménye,mert teljesen kikattant. Nem biztos,hogy olyan híres dal lett volna,ha más adja elő,bár előben is el tudná énekelni
2020. május 20. 22:52
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Lehet szeretni vagy nem szeretni, az énekesi tehetsége is megosztó, de azt megkérdőjelezhetetlen, hogy Britney és a Baby One More Time mennyire ikonikusak mai napig.
Talán élőben nem tudja úgy előadni a dalait, ahogyan azok a stúdiófelvételen vannak, de az köztudott, hogy nem az eredeti hangján énekelte a dalokat, hanem elváltoztatott "babahangon" és lehetetlen lett volna 2 órás koncerteket lenyomni azon a hangon a koreográfia mellett, ami minden fellépésén kivétel nélkül fantasztikus volt. Egyébként az eredeti hangja mélyebb a már jól ismert Britney-hangtól, van fent róla pár videó yt-on. Erről én sem tudtam egészen 3 évvel ezelőttig.
Talán élőben nem tudja úgy előadni a dalait, ahogyan azok a stúdiófelvételen vannak, de az köztudott, hogy nem az eredeti hangján énekelte a dalokat, hanem elváltoztatott "babahangon" és lehetetlen lett volna 2 órás koncerteket lenyomni azon a hangon a koreográfia mellett, ami minden fellépésén kivétel nélkül fantasztikus volt. Egyébként az eredeti hangja mélyebb a már jól ismert Britney-hangtól, van fent róla pár videó yt-on. Erről én sem tudtam egészen 3 évvel ezelőttig.
2020. május 22. 19:58
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
britney hangja nem ilyen alapból, csak meg kell nézni tinikori videoit, mikor a mickey mouse clubban volt, akkor is másabb hangja volt. lehet fogni az imázsra a sikerét, de amit britney elért a vitathatatlan és minden ezzel a dallal kezdődött, olyan sikereket ért el, amiket mások csak szeretnének. én minden bajával együtt szeretem őt a mai napig.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!