Igazán színes videoklipet mutatott az énekes, gyümölcsökből nem volt hiány.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier! Harry Styles - Watermelon Sugar
2020. május 19. 09:32
|
|
MilaPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 270559 offline
|
Nem értem még mindig hogy miért kell egy férfinek így öltözni és rózsaszínre festeni a körmeit. Annyira szeretem Harry zenéit de ez a külső egyszerűen kiábrándító...
2020. május 19. 11:54
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nagyon tetszik! Harry majd kicsattan a boldogságtól
Örülök, hogy jól érzi magát a bőrében, büszke vagyok rá. Ez az egyik kedvencem a korongról.
Miért ne festhetné ki egy férfi a körmét? nem múlik azon semmi, végtére is az csak egy köröm.
Miért ne festhetné ki egy férfi a körmét? nem múlik azon semmi, végtére is az csak egy köröm.
2020. május 19. 12:47
|
Maya28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.05.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 277482 offline
|
@MilaPrincess (fogalmam nincs hogyan kell valakit megemlíteni, de hozzád lenne pár szavam) Nem értem miért kell ennyire elítélőnek lennie valakinek. Komolyan pont a külseje apalján fogod elítélni? Oké, megértem nem vagy fan és valószínűleg teszel rá, hogy Harry milyen boldog most, hogy nem kell rejtegetnie ki is ő valójában. Szerintem pont a mássága teszi olyan különlegessé és hálát adok az istennek, hogy VÉGRE jött valaki a sztárvilágba, aki magát adja és ezzel másoknak is rettentően sokat segít. És ha festi a körmét? Nem tetszik? Lépj túl rajta, hallgasd a zenéjét és maradj a sötétben.
2020. május 19. 13:29
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nem vagyok fanja, de imádom ezt a dalt, ez a kedvencem tőle és nagyon jó kis hangulatos, nyári klippet készítettek hozzá.
A stílusa nekem sem jön be, de ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor egészségére.
A stílusa nekem sem jön be, de ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor egészségére.
2020. május 28. 15:37
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Ja, 1D meg nem lesz...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: