Starity

E-mail fiók megosztás LAN-on keresztül!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. május 11. 11:17 #21
Luki
Luki
Volt Repost Checker™ v2.0
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5702
Csatolások: 3363
Azonosító: 194
Idézet(ViC @ 2005, May 10. - 17:32)
Lotus? Tán egy cégnél dolgozunk? smile.gif Mondd hogy épp nevet cseréltek smile.gif
[right][/right]

Na, leesett. biggrin.gif
Nem, mi nem cserélünk nevet. Már régóta ugyanúgy hívják, és amíg az osztrák tulajdonos család nem válik meg a cégtől, ugyanúgy fogják hívni. tongue.gif

Idézet(ViC @ 2005, May 10. - 17:32)
Én feltettem anno két linuxot is de egyszerüen azt nem találtam hogy a hdd tartalmát mivel látnám. volt szép grafikus felület meg egy két ikon de ennyi. ja firefox volt az volt az egyetlen amit használni tudtam smile.gif  (suse)
[right][/right]

Mikor anno? Pedig a SUSE régóta nagyon "felhasználóbarát", szinte mindent készen kapsz. A Debiannal meg kell "kűzdeni", de megéri, mert nagyon kiismered a rendszert.
2005. május 12. 11:03 #22
Imot
Imot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 249
Csatolások: 4
Azonosító: 128
Idézet(ViC @ 2005, May 10. - 12:53)
a gyerekek ig tudtalak követni smile.gif)))))
mondom én Becky! prósza ki  beer.gif
[right][/right]

Tleg, milyen megoldások vannak a Becky-re 30 nap után? Sipárog, vagy egyszerűen nem kell vele foglalkozni? biggrin.gif
2005. május 12. 12:32 #23
ViC
ViC
CAP-tain
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Na ezt nemtom, de szerintem csak kiabá indításkorl, hogy mars a boltba. smile.gif
2005. május 16. 08:54 #24
- törölt felhasználó -    
nem ertem, hogy miert kell enyire elzarkozni a linux/bsd-s megoldasoktol, sokkal olcsobbak, biztonsagosabbak is...
nemakarok vitatkozni, de ha mar ugyis van nalatok linuxos server azon belehetne alitani a dolgokat, es nemlenne ez a nagy "procedura" neki, akkor ha nemertetek hozza mar ugyis mindegy hogy +-1 process van linuxon
2005. május 16. 14:39 #25
Imot
Imot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 249
Csatolások: 4
Azonosító: 128
Mert felesleges és drága! Víruskeresőből pl.még van szabad Windózos liszenszünk, a Linuxos liszensz meg amúgyis 10x annyiba kerül! A linux szerver eredetileg az internetmegosztással foglalkozott, de mostmár ezt átvette egy ROUTER, ami az összes eddigi külső tűzfalteszten, amit rápróbáltam sokkal jobban vizsgázott mint a Linux! A Windózzal mesterfokon tudok bánni, szinte soha sincs gond az otthoni vagy a munkahelyi XP-vel, nem értem miért kéne feleslegesen pénzt kidobálni arra, amit magunk is meg tudunk oldani. Egy fájlszervert csak tudunk windózból is csinálni, rálógatjuk a legnagyobb printert is, nomeg arról frissítjük majd a víruskeresőt is, meg automatikusan rendszeresen ellenőrizni is fogja. Ezt eddig mindenféle kliensgépekkel kellett megoldani. A Linux meg addig semmiképpen nem lesz létjogosult a szememben fájlszerverként, amíg nem mutatnak fel olyan fájlrendszert, amelyik jobb az NTFS-nél! (Unicode fájlnévkódolás rulez! biggrin.gif)

Amúgy valószínüleg megoldódott az emailprobléma is, egy megosztott hálózati mappába felinstallált PMAIL (Pegasus Mail) lesz a megoldás, azt be sem kell mindenhol állítani, csak egyszer egy helyen, másutt meg csak futtatni ozt csókolom! biggrin.gif

beer.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!