Betelt a pohár! A 20 éves popsztár a Twitteren mondta meg a magáét, nem titkolva, mennyire elege van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Noah Cyrus kiakadt! Alaposan beszólt az őt gyűlölő és ócsárló „trolloknak”
2020. május 10. 18:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 10. 19:47
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ha ő popsztár akkor én vagyok hófehérke, csak egy elkényeztetett liba aki a testvére által elért sikerekkel akarja magát népszerűsíteni Miley nélkül senki nem tudná ki ő esélyt sem kapna saját karriert indítani a zeneiparban
2020. május 10. 20:31
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Háát, mindkét félnek igaza van
2020. május 10. 22:15
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
"Popsztár"
a nap vicce
2020. május 10. 22:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ennek a lánynak komoly önértékelési problémái vannak, szét van már műtve az egész feje ennyi idősen. az ember pedig akarva akaratlanul a nővéréhez hasonlítja őt, bár ezzel már anno is számolnia kellett volna. amúgy én még őt soha nem láttam úgy, hogy ne lett volna beszívva, na mindegy. xd
2020. május 10. 22:30
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
jaj istenem ez a lány
tett érte ő is, hogy ilyen véleménnyel legyenek róla a legtöbben
2020. május 11. 11:41
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Mi a francot tett érte, hogy tele legyen gyűlölködő kommentekkel? Senki sem érdemli meg, főleg nem egy gyerek, egy tini, akinek a személyisége fejlődésben van. Igenis popsztár, ha a one-hit wonder énekeseket lehet popsztárnak hívni, akkor őt is, mivel dalokat ad ki, valamint tetszik, nem tetszik, nagy rajongótábora van. Egész életét azzal töltötte, hogy folyton a nővére árnyékában élt, természetes, hogy ő is ki akar tűnni. Jó tudni, hogy egyesek közületek soha nem volt kamasz, vagy volt, de mintagyerek volt. Utáljátok szegényt gyerekkora óta. Ennyi erővel menjetek ócsárolni akármelyik vadócabb gyereket, aki a környezetetekben van. Lehet véleményetek. Lehet őt nem bírni. Nekem sem kedvencem, nem hallgatom a dalait, nem az én ízlésem. De ennyire aljasnak lenni, hogy egy lányt elítéljetek és kiröhögjétek, csak mert kísérletezett megtalálni önmagát, vagy neadjisten nem a legértelmesebb a világon, ahhoz nagyon le kell süllyedni.
2020. május 11. 12:00
Nem tudok sokat Noah-ról, nem is érdekel, hogy mit csinál, vagy hogy öltözködik. Az az ő dolga. Én anno a You Make Me akusztikus verzióját hallottam tőle először, amit ugye Labirinth-al énekel. Azóta kedvencem a dal. Nekem tetszik Noah hangja, még ha kicsit orrhang is. Neki is, akárcsak Miley-nak, jobban állnak a country dalok, finom gitárkísérettel. Őszintén szólva, az ő dalai jobban bejönnek, mint pár mostanában felkapott popénekesé.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: