Május 20-án startol el a közönségkedvenc sorozat hetedik és egyben utolsó évada.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett A visszatérők utolsó évadának előzetese
2020. május 10. 18:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 10. 21:29
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Úristen el sem hiszem, hogy már ez a sorozat is a végére ér. Úgy látom az utolsó évad is hozza majd az eddigi színvonalat. Részben fáj a szívem a sorozatért, részben pedig örül, hogy nem nyúzzák tovább.
Meg fogok őrülni a várakozás alatt, de nem vagyok olyan elvetemült, hogy hetente nézzek egy részt. Megtanultam már az eddigi 6 évad alatt, hogy ezt a sorozatot csak darálni lehet, nem lehet abbahagyni.
Remélem méltó befejezést kap, de tökmindegy ígyis-úgyis a világ egyik legjobb sorozata marad lol
Meg fogok őrülni a várakozás alatt, de nem vagyok olyan elvetemült, hogy hetente nézzek egy részt. Megtanultam már az eddigi 6 évad alatt, hogy ezt a sorozatot csak darálni lehet, nem lehet abbahagyni.
Remélem méltó befejezést kap, de tökmindegy ígyis-úgyis a világ egyik legjobb sorozata marad lol
2020. május 11. 17:16
Istenkém. Évek óta nézem a sorozatot; már az első epizódnál úgy voltam vele, hogy „Azt a r*hadt, ez zseniális”, és azt kell mondjam, ez mostanra sem változott. Nem mondom, hogy nem voltak gyengébb pontjai az évadok során – de minek nincsenek? Arról nem is beszélve, hogy mindig kilábalt belőlük, és megújította magát valami zseniális történetszállal. Komolyan mondom, ez az egyik legjobb science-fiction történet napjainkban, és nem igen látok esélyt arra, hogy bármi a közelébe érjen. Hihetetlen, milyen ötletekkel álltak elő újra és újra a készítők, a színészi munkáról nem is beszélve – félelmetesen tehetséges emberek dolgoztak a szérián és a szériában. És hát, ez az előzetes sem okozott csalódást. Az egész „anomáliás-féreglyukas-időutazásos” sztori leírhatatlanul érdekel, és alig várom, hogy láthassam a végkifejletet. Rengeteg igen elgondolkodtató, és akár még valósággá is válható teóriát olvastam már a 6. évad befejezése után, és ha bármelyik megvalósul, akkor annyit mondhatok, hogy nem vagyunk rá felkészülve. Biztos vagyok abban is, hogy most sem fognak csalódást okozni a színészek, és kíváncsian várom az alakításukat. Már csak annyi van hátra, hogy 9 nap alatt újranézzem az elmúlt évadokat, és kiélvezzem még egyszer – de biztosan nem utoljára – ezt a fantasztikus, felkavaró és félelmetes zseniális történetet.
Side note: nem tudom szavakba önteni, mennyire frusztráló, amikor fel szeretnék menni például Tumblr-ön a sorozat tag-jébe, és mást nem látok, mint az elégedetlen Bellamy és Bellarke stan-eket – mintha ők nem tudnák pontosan, hogy a ship-jük canon lesz a végére, és a kedvenc karakterük azért nem szerepelt sokat az előzetesben, mert valószínűleg neki lesz az egyik legnagyobb történetvonala. Csak... maradjanak csendben.
Side note: nem tudom szavakba önteni, mennyire frusztráló, amikor fel szeretnék menni például Tumblr-ön a sorozat tag-jébe, és mást nem látok, mint az elégedetlen Bellamy és Bellarke stan-eket – mintha ők nem tudnák pontosan, hogy a ship-jük canon lesz a végére, és a kedvenc karakterük azért nem szerepelt sokat az előzetesben, mert valószínűleg neki lesz az egyik legnagyobb történetvonala. Csak... maradjanak csendben.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: