Eltitkolt testvér, családi összetűzések és népszerűtlen vélemények is vannak a listán.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 dolog, amiről a Cyrus család nem szívesen beszél
2020. május 06. 13:50
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Ők egy idióta család. A szülők pedig gyerek nevelésben megbuktak,nem is kicsit. Nem tudom melyik szülő engedi meg a 14-15 éves gyerekének,hogy plasztikázzon,(nem keveset) vagy büszkén együtt drogozni vele. Ja és nem utólag kell háborogni a disney-re mert mégis beleegyeztek,hogy a lányuk szerepeljen benne kiskamaszként,mellesleg mai napig azon a shown élősködnek,meg Miley botrányain,illetve azon a kis zene karrierjén,mert rajta kívűl egyik sem csinál semmit,hiába vannak 100-an.
2020. május 06. 18:14
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Kardashian família 2.0, csak ők legalább nem egy idióta reality show-ból élnek meg a szappanopera szintű életükről, hanem zenével és színészkedéssel keresik a kenyerüket.
Imádom Miley-t már nagyon régóta, de nem mondanám a Cyrus családra és rá sem, hogy teljesen normálisak.
Amúgy durva, hogy Billy félrelépett egy pincérnővel, miközben Tish Miley-val volt terhes, ezen nagyon meglepődtem.
Imádom Miley-t már nagyon régóta, de nem mondanám a Cyrus családra és rá sem, hogy teljesen normálisak.
Amúgy durva, hogy Billy félrelépett egy pincérnővel, miközben Tish Miley-val volt terhes, ezen nagyon meglepődtem.
2020. május 06. 21:27
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Vicces, hogy (elméletileg) Liamre mondták, hogy lusta, miközben az ők családjuk nem csinál kb semmit, míg Liam dolgozik.
Viszont, ha nem is sürög-forog a ház körül (amivel szerintem amúgy sem ők foglalkoznak, hiszen egymaguk hogy tudnának akkora házat és kertet rendben tartani), szerintem többet ér az, hogy kimentette az állataikat, a saját életét kockáztatva és hogy nagyon szerette a választottját - amit amúgy a Cyrus famíliáról nem igazán lehet elmondani KHMMM...Szóval, ha még igaz is lenne és tényleg lusta, még mindig nagyobb nyeremény, mint bárki abból a családból.
Viszont, ha nem is sürög-forog a ház körül (amivel szerintem amúgy sem ők foglalkoznak, hiszen egymaguk hogy tudnának akkora házat és kertet rendben tartani), szerintem többet ér az, hogy kimentette az állataikat, a saját életét kockáztatva és hogy nagyon szerette a választottját - amit amúgy a Cyrus famíliáról nem igazán lehet elmondani KHMMM...Szóval, ha még igaz is lenne és tényleg lusta, még mindig nagyobb nyeremény, mint bárki abból a családból.
2020. május 10. 20:29
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Én csak a gyerekeiket sajnálom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: