Újabb Disney-klasszikus bújik vadonatúj köntösbe, hogy ismét elvarázsoljon kicsiket és nagyokat egyaránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élőszereplős film készül a Herkulesből a Bosszúállók direktorainak jóvoltából
2020. május 01. 10:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. május 01. 11:09
Ariana, mint Meg? Ryan és Idris, bár szeretem mindkettőjüket, de mint Herkules? Na jó.
2020. május 01. 12:02
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Hagyjuk már ezt az erőlködést, hogy Ariana disney hercegnő legyen. Ez ment a Kis hableánynál is...
Én az ismeretlenekre szavazok, nem véletlen az Aladdinnak lett a legjobb castingja a disney remakek közül.
Én az ismeretlenekre szavazok, nem véletlen az Aladdinnak lett a legjobb castingja a disney remakek közül.
2020. május 01. 13:03
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Még a Hamupipőke és a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változat tetszett is és ott elég jól eltalálták a szereplőket, ahogy az Aladdinnál is. Ariana még nem is lenne vészes Megarának, de Elba és Gosling, mint Herkules? Na ne már.
Én is inkább az ismeretlen szereplőkre szavazok, akik legalább hasonlítanának a meseszereplőkre, de igazából minden reményem eloszlott a Kis hableány Ariel-je után. Ha így folytatja a Disney nem hiszem, hogy meg fogom nézni ezután az élőszereplős filmjeit. Konkrétan az ilyen idióta szereplőválasztásaikkal, mint Ariel esetében, milliók gyerekkorát teszik tönkre. Nagyon illúzióromboló.
Már azon sem lepődnék meg, ha majd később Tiana fehér lenne.
Én is inkább az ismeretlen szereplőkre szavazok, akik legalább hasonlítanának a meseszereplőkre, de igazából minden reményem eloszlott a Kis hableány Ariel-je után. Ha így folytatja a Disney nem hiszem, hogy meg fogom nézni ezután az élőszereplős filmjeit. Konkrétan az ilyen idióta szereplőválasztásaikkal, mint Ariel esetében, milliók gyerekkorát teszik tönkre. Nagyon illúzióromboló.
Már azon sem lepődnék meg, ha majd később Tiana fehér lenne.
2020. május 04. 21:43
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Mindegy, csak ne Camila C. kapja meg
2020. május 06. 17:28
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
bárkit is választanak én örülök, hogy ezt a csodát végre élőszereplős változatban is láthatjuk
(bár szerintem gosling & elba a "fiatal" herkules szerepéből kicsit kiöregedtek már)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: