Starity

Ariana Grande szerint lealacsonyítóak a hasonmásai - együk válaszolt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. április 27. 23:36 #21
- törölt felhasználó -    
Amúgy az a rész, amit a leányzó kirakadott a sorozatból, tényleg nagyon elgondolkodtató, mély, teljesen megértem Arianát, hogy lealacsonyítónak tartja.
2020. április 27. 23:37 #22
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193109
Azonosító: 270554
Idézet (Klaudiaasm @ 2020.04.27. 23:10)
Egy rajongó akármit megtehet , de egy sztár nem.
A sztároknak nincsenek érzéseik, nem emberek.
Egy sztár mindig tűrjön, mert sztár!
(Remélem érti mindenki ,hogy szarkazmus, rohadtul elegem van ebbol a gondolkozasmodbol)

Senki nem mondta, hogy tűrjön, mert sztár. De tudnia kéne, mi az, amire még van ráhatása, és mi az, amire már nincs. Mondok egy példát, hogy értsd: ha zavarja, hogy a komment szekcióban fel-felbukkan egy-két meme vele kapcsolatban, és arra sokan reagálnak, törölje a kommentet, vagy mehet még tovább, és tilsta le a kommentelés lehetőségét. Egy 'shut the fuck up' komment semmiképp sem megoldás. De azt, hogy az emberek utánozzák, hogy rátátognak egy alkalmazáson a nagy sikerű sorozatának egyik jelenetére, olyanok akarnak lenni, mint ő, azt soha a büdös életben nem fogja tudni befolyásolni, de az ő felelőssége, hogy az ellenérzéseit hogyan kommunikálja le. És igenis, neki is el kell fogadnia, ha egyes dolgokon nem tud változtatni, mert már nem az ő hatásköre. És igen, erre mondom azt, hogy ezt is vállalta, amikor nyilvános Instagram fiókot csinált, és naponta többször is posztolt.
Nem fogok vitatkozni, a véleményem akkor is ugyanaz marad, de szeretném, ha a celebek (és nem, nem csak Ariana) nem csak prédikálnák, hanem élesben, ilyen helyzetekben is gyakorolnák a felelősségvállalást és éreznék, hogy az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaiknak súlya van.
2 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror, Desert of Blood
2020. április 27. 23:51 #23
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193109
Azonosító: 270554
Egyébként teljes mértékben meg tudom érteni, hogy Arianát frusztrálja pl. ez a Paige csaj, engem is idegesítene szerintem. De akkor sem hiszem, hogy a céltalan adok-kapok viták vezetnék őt győzelemre, sem pedig az, ha megaláz valakit egy meme kirakása miatt, beszól, stb. Ezzel megint visszakanyarodtam oda, ahol az előző kommentemet befejeztem: felelősségvállalás, minden tekintetben. Ariana viselkedését nem tartom felelősségteljesnek. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: Desert of Blood
2020. április 28. 00:17 #24
Desert of Blood
Desert of Blood
❅ Invisible Sun ❅

StátuszDon't f*ck with my love, that heart is so cold...
Hozzászólás: 6060
Csatolások: 415
Azonosító: 271387
Paige az egy külön eset. Aki profitál abból, hogy másnak adja ki magát, az mindig egy külön sztori. Nem azzal van a probléma, hogy Ariana elmondta a véleményét, hanem az, ahogyan tette, és szokta tenni. Már elég ideje benne van az iparban ahhoz, hogy megértse, a szavainak súlya van. A rajongóinak egy nagy része gyerek. Van aki gyerekként megnézte a Barbie és a 12 táncoló hercegnőt, és balerina akart lenni, míg mások Arianara akarnak hasonlítani, és ezzel a kijelentésével azokat is érintett, akik ehhez hasonlóan ártatlanul akarnak rá hasonlítani az által, hogy felkötik a hajukat copfba és felvesznek egy bő pulcsit (amúgy a tengeren túl nagy divatja van beöltözni celebeknek, és nem csak Halloweenkor van tele az utca Taylor Swiftekkel, Katy Perrykkel és hasonlókkal). A legtöbb kiskamasz még keresi önmagát ebben a korban, és lássuk be, nem lehet túl felemelő, ha a kedvenced kijelenti, hogy gáz, aki őt majmolja. Ha konkrétan Paige a problémája, akkor írja meg (neki) kerekperec, hogy kényelmetlenül érinti a viselkedése, ne pedig célozgasson gúnyolódva az instagramon. Ha meg az általános jelenség nem tetszik neki, akkor azt kiírhatja kevésbé lekezelően. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Harlow, TearsOnMirror
2020. április 28. 08:43 #25
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Van különbség az utánzás meg a beteges megszállottság között. Szerintem amit ezek a lányok csinálnak az beteges. Csak bele gondolni hogy mennyi idő mehet el azzal amég tanulmányozza a kiszemelt sztárját hogy úgy nézzen ki ahogy ő és utána ül a tükör előtt és szét szedi fejben a saját kinézetét mert ő olyan akar lenni mint a kedvence.
2020. április 28. 08:44 #26
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Azta, micsoda hatalmas probléma!
2020. május 01. 12:28 #27
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Igaza van. Az a sok mitugrász wannabe szerencsétlen, amelyik az ő hírnevén ősködik örülhet, hogy egy finom beszólással megússza a dolgot. Undorítóak. És itt nem a kislányokra gondolok, akik copfba kötik a hajukat, és bő pulcsiba mennek suliba, hanem azokkal, akik az utcán így járnak, hagyják, hogy a fanok azt gondolják ők Ariana, akik egész kis birodalnat építenek erre youtube-on, instagramon. Végtelenül szánalmas és idegesítő. A kedvencem amelyikek tagadják, hogyők aztán nem majmolnak senkit. Ők csak véletlenül épp úgy néznek ki,úgy beszélnek, gesztikulálnak, viselkednek. Aha persze.
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Alenna
2020. május 01. 13:00 #28
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
Én mindkét félt meg tudom érteni. Hiszen azért valljuk be, szerintem senki sem örülne annak, ha egy másik ember ilyen beteges módon leutánozni. Ariana kicsit visszafogottabban is elmondhatta volna a véleményét, vagy csak szimplán, kedvesen megkéri a csajt, hogy ne csinálja ezt mert idegesíti őt. De a lányt is meg lehet érteni, hiszen ha rajong valakiért, de az a valaki így beszól neki, nem lehet könnyű szegénynek.
Szerintem erre vagy az lenne a leghatásosabb megoldás, hogy a lány bejezi ezt a majmolást, vagy az, hogy Ariana figyelmen kívül hagyja és kész.
2020. május 03. 23:33 #29
Cassia
Cassia
visszatérő vendég

StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
Hozzászólás: 248
Azonosító: 253297
“no one is you and that is your power.”
az utanozos lanyok figyelmet biztos elkerulte ez az idezet... szornyu lehet igy elni, sajat magad megeroszakolasa egy masik ember szemelyisegenek, gesztusainak, kinezetenek a felvetele, mar a gondolat szamomra borton-szintu, nemhogy a megélèse.
2020. május 04. 21:39 #30
HermioneGiga
HermioneGiga
visszatérő vendég

StátuszJonathan Young
Hozzászólás: 444
Csatolások: 18
Azonosító: 271712
Ariana túlreagálja...
2020. május 06. 16:45 #31
kálli
kálli
új tag

Státusz"Az álom egy kívánság, melyet a szíved teremt."
Hozzászólás: 7
Azonosító: 262584
Ariana egy eléggé nagy divatikonnak számít a tizenévesek körében, de őszintén szólva én sem lennék oda, ha ilyen sokan (mert valljuk be szinte már betegesen sokan utánozzák őt, mert ez olyan "menő" dolog, ha hasonlítasz valakire) hasonlítani akarnának rám...
Akárki akármit mond szerintem baromi creepy, amikor "saját magadat" látod vissza más személyében...
Nem vagyok Ariana fan (mielőtt valaki elkezdi) és nem is kedvelem, de a sok Arianát lehúzó kommentelőnek üzenném:
1. Nem mondja nekem azt, hogy ő nem rajongója
2020. május 06. 17:07 #32
kálli
kálli
új tag

akkor meg miért csinálja mindig?
2020. május 06. 17:09 #33
kálli
kálli
új tag

Na jó már másodjára írom le, de még mindig csak darabokban küldi el. Már lusta vagyok leírni harmadjára ugyanazt, szólva lényegében az a véleményem mint Zsóka11 - nek
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok