Ariana Grande szerint lealacsonyítóak a hasonmásai - együk válaszolt
2020. április 27. 23:36
Amúgy az a rész, amit a leányzó kirakadott a sorozatból, tényleg nagyon elgondolkodtató, mély, teljesen megértem Arianát, hogy lealacsonyítónak tartja.
2020. április 27. 23:37
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17200 Csatolások: 193109 Azonosító: 270554 offline
|
Idézet (Klaudiaasm @ 2020.04.27. 23:10)
Egy rajongó akármit megtehet , de egy sztár nem.
A sztároknak nincsenek érzéseik, nem emberek.
Egy sztár mindig tűrjön, mert sztár!
(Remélem érti mindenki ,hogy szarkazmus, rohadtul elegem van ebbol a gondolkozasmodbol)
A sztároknak nincsenek érzéseik, nem emberek.
Egy sztár mindig tűrjön, mert sztár!
(Remélem érti mindenki ,hogy szarkazmus, rohadtul elegem van ebbol a gondolkozasmodbol)
Senki nem mondta, hogy tűrjön, mert sztár. De tudnia kéne, mi az, amire még van ráhatása, és mi az, amire már nincs. Mondok egy példát, hogy értsd: ha zavarja, hogy a komment szekcióban fel-felbukkan egy-két meme vele kapcsolatban, és arra sokan reagálnak, törölje a kommentet, vagy mehet még tovább, és tilsta le a kommentelés lehetőségét. Egy 'shut the fuck up' komment semmiképp sem megoldás. De azt, hogy az emberek utánozzák, hogy rátátognak egy alkalmazáson a nagy sikerű sorozatának egyik jelenetére, olyanok akarnak lenni, mint ő, azt soha a büdös életben nem fogja tudni befolyásolni, de az ő felelőssége, hogy az ellenérzéseit hogyan kommunikálja le. És igenis, neki is el kell fogadnia, ha egyes dolgokon nem tud változtatni, mert már nem az ő hatásköre. És igen, erre mondom azt, hogy ezt is vállalta, amikor nyilvános Instagram fiókot csinált, és naponta többször is posztolt.
Nem fogok vitatkozni, a véleményem akkor is ugyanaz marad, de szeretném, ha a celebek (és nem, nem csak Ariana) nem csak prédikálnák, hanem élesben, ilyen helyzetekben is gyakorolnák a felelősségvállalást és éreznék, hogy az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaiknak súlya van.
2020. április 27. 23:51
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17200 Csatolások: 193109 Azonosító: 270554 offline
|
Egyébként teljes mértékben meg tudom érteni, hogy Arianát frusztrálja pl. ez a Paige csaj, engem is idegesítene szerintem. De akkor sem hiszem, hogy a céltalan adok-kapok viták vezetnék őt győzelemre, sem pedig az, ha megaláz valakit egy meme kirakása miatt, beszól, stb. Ezzel megint visszakanyarodtam oda, ahol az előző kommentemet befejeztem: felelősségvállalás, minden tekintetben. Ariana viselkedését nem tartom felelősségteljesnek. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Desert of Blood
2020. április 28. 00:17
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Paige az egy külön eset. Aki profitál abból, hogy másnak adja ki magát, az mindig egy külön sztori. Nem azzal van a probléma, hogy Ariana elmondta a véleményét, hanem az, ahogyan tette, és szokta tenni. Már elég ideje benne van az iparban ahhoz, hogy megértse, a szavainak súlya van. A rajongóinak egy nagy része gyerek. Van aki gyerekként megnézte a Barbie és a 12 táncoló hercegnőt, és balerina akart lenni, míg mások Arianara akarnak hasonlítani, és ezzel a kijelentésével azokat is érintett, akik ehhez hasonlóan ártatlanul akarnak rá hasonlítani az által, hogy felkötik a hajukat copfba és felvesznek egy bő pulcsit (amúgy a tengeren túl nagy divatja van beöltözni celebeknek, és nem csak Halloweenkor van tele az utca Taylor Swiftekkel, Katy Perrykkel és hasonlókkal). A legtöbb kiskamasz még keresi önmagát ebben a korban, és lássuk be, nem lehet túl felemelő, ha a kedvenced kijelenti, hogy gáz, aki őt majmolja. Ha konkrétan Paige a problémája, akkor írja meg (neki) kerekperec, hogy kényelmetlenül érinti a viselkedése, ne pedig célozgasson gúnyolódva az instagramon. Ha meg az általános jelenség nem tetszik neki, akkor azt kiírhatja kevésbé lekezelően.
2020. április 28. 08:43
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Van különbség az utánzás meg a beteges megszállottság között. Szerintem amit ezek a lányok csinálnak az beteges. Csak bele gondolni hogy mennyi idő mehet el azzal amég tanulmányozza a kiszemelt sztárját hogy úgy nézzen ki ahogy ő és utána ül a tükör előtt és szét szedi fejben a saját kinézetét mert ő olyan akar lenni mint a kedvence.
2020. április 28. 08:44
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Azta, micsoda hatalmas probléma!
2020. május 01. 12:28
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Igaza van. Az a sok mitugrász wannabe szerencsétlen, amelyik az ő hírnevén ősködik örülhet, hogy egy finom beszólással megússza a dolgot. Undorítóak. És itt nem a kislányokra gondolok, akik copfba kötik a hajukat, és bő pulcsiba mennek suliba, hanem azokkal, akik az utcán így járnak, hagyják, hogy a fanok azt gondolják ők Ariana, akik egész kis birodalnat építenek erre youtube-on, instagramon. Végtelenül szánalmas és idegesítő. A kedvencem amelyikek tagadják, hogyők aztán nem majmolnak senkit. Ők csak véletlenül épp úgy néznek ki,úgy beszélnek, gesztikulálnak, viselkednek. Aha persze.
2020. május 01. 13:00
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Én mindkét félt meg tudom érteni. Hiszen azért valljuk be, szerintem senki sem örülne annak, ha egy másik ember ilyen beteges módon leutánozni. Ariana kicsit visszafogottabban is elmondhatta volna a véleményét, vagy csak szimplán, kedvesen megkéri a csajt, hogy ne csinálja ezt mert idegesíti őt. De a lányt is meg lehet érteni, hiszen ha rajong valakiért, de az a valaki így beszól neki, nem lehet könnyű szegénynek.
Szerintem erre vagy az lenne a leghatásosabb megoldás, hogy a lány bejezi ezt a majmolást, vagy az, hogy Ariana figyelmen kívül hagyja és kész.
Szerintem erre vagy az lenne a leghatásosabb megoldás, hogy a lány bejezi ezt a majmolást, vagy az, hogy Ariana figyelmen kívül hagyja és kész.
2020. május 03. 23:33
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
“no one is you and that is your power.”
az utanozos lanyok figyelmet biztos elkerulte ez az idezet... szornyu lehet igy elni, sajat magad megeroszakolasa egy masik ember szemelyisegenek, gesztusainak, kinezetenek a felvetele, mar a gondolat szamomra borton-szintu, nemhogy a megélèse.
az utanozos lanyok figyelmet biztos elkerulte ez az idezet... szornyu lehet igy elni, sajat magad megeroszakolasa egy masik ember szemelyisegenek, gesztusainak, kinezetenek a felvetele, mar a gondolat szamomra borton-szintu, nemhogy a megélèse.
2020. május 04. 21:39
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Ariana túlreagálja...
2020. május 06. 16:45
|
|
kálliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 262584 offline
|
Ariana egy eléggé nagy divatikonnak számít a tizenévesek körében, de őszintén szólva én sem lennék oda, ha ilyen sokan (mert valljuk be szinte már betegesen sokan utánozzák őt, mert ez olyan "menő" dolog, ha hasonlítasz valakire) hasonlítani akarnának rám...
Akárki akármit mond szerintem baromi creepy, amikor "saját magadat" látod vissza más személyében...
Nem vagyok Ariana fan (mielőtt valaki elkezdi) és nem is kedvelem, de a sok Arianát lehúzó kommentelőnek üzenném:
1. Nem mondja nekem azt, hogy ő nem rajongója
Akárki akármit mond szerintem baromi creepy, amikor "saját magadat" látod vissza más személyében...
Nem vagyok Ariana fan (mielőtt valaki elkezdi) és nem is kedvelem, de a sok Arianát lehúzó kommentelőnek üzenném:
1. Nem mondja nekem azt, hogy ő nem rajongója
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.