Te készen állsz? Csak mert Sam és Demi igen! Megérkezett a két előadó közös kislemeze!
A teljes cikkhez kattints ide!
KLIPPREMIER: Sam Smith, Demi Lovato – I'm Ready
2020. április 17. 14:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. április 17. 15:26
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17195 Csatolások: 192819 Azonosító: 270554 offline
|
Elképesztően szólnak együtt.
Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog a szám, aztán nagyon kellemesen meglepődtem.
Viszont engem a klip teljesen levett a lábamról. Általában nem szeretem ezt a koncepciót, mindig nagyon erőltetettnek érzem a tűsarkúban ugráló férfiakat, és ebben az esetben sem ez fogott meg: a színek, és a kameraállások viszont teljesen lenyűgöznek. Lehet, hogy valójában filmes berkekben ez semmi extra, de engem teljesen magával ragadott a kompozíció, az a rengeteg szín és kamerabeállítás. Nem tudom, ki rendezte, de lenyűgöző munkát végzett. És mellé a hangjuk...engem lep meg a legjobban, mennyire elvarázsolt az egész, ahogy van.
Viszont engem a klip teljesen levett a lábamról. Általában nem szeretem ezt a koncepciót, mindig nagyon erőltetettnek érzem a tűsarkúban ugráló férfiakat, és ebben az esetben sem ez fogott meg: a színek, és a kameraállások viszont teljesen lenyűgöznek. Lehet, hogy valójában filmes berkekben ez semmi extra, de engem teljesen magával ragadott a kompozíció, az a rengeteg szín és kamerabeállítás. Nem tudom, ki rendezte, de lenyűgöző munkát végzett. És mellé a hangjuk...engem lep meg a legjobban, mennyire elvarázsolt az egész, ahogy van.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. április 17. 15:45
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nagyon jól szól együtt a hangjuk, a dal pedig szenzációs! Első hallásra elvarázsolt, és nem azért mert elfogult vagyok. Eskü jobban tetszik mint Demi új kislemeze, az I Love Me.
A klip hangulata engem is magával ragadott, a színek, a koreográfia és a kameraállások is. Azt is hozzátenném, hogy örülök, hogy Sam így kiteljesedett és meg merte mutatni a női és extravagáns oldalát is.
Remélem, hogy nem lesz flop!!! Ez az év egyik legjobb kollaborációja eddig.
A klip hangulata engem is magával ragadott, a színek, a koreográfia és a kameraállások is. Azt is hozzátenném, hogy örülök, hogy Sam így kiteljesedett és meg merte mutatni a női és extravagáns oldalát is.
Remélem, hogy nem lesz flop!!! Ez az év egyik legjobb kollaborációja eddig.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.