A Törtetők sztárja is unatkozhat a karanténban – más mentséget nem találunk külsejének megváltoztatására.
A teljes cikkhez kattints ide!
Armie Hammer, te vagy az? Gyökeresen megváltozott a színész külseje!
2020. április 16. 15:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. április 21. 15:39
Nagyon ronda lettél és nagyon buzis hogy kivannak festve a lábkörmeid.
2020. április 22. 18:37
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Idézet (Gabrella @ 2020.04.21. 15:39)
Nagyon ronda lettél és nagyon b*zis hogy kivannak festve a lábkörmeid.
Hát ez egy roppant civilizált, értelmes komment volt... Kifejezhetted volna diplomatikusabban is a nemtetszésedet
PLUSZ: Kikérem magamnak, hogy nekem kellett kicenzúráznom az u betűt az előttem hozzászóló kommentjéből, mert én vagyok aki másokat sérteget, de más meg nyugodtan írhat mások külsejére vonatkozó, obszcén szavakkal teletűzdelt kommenteket. Mindjárt vetek egy helyből szaltót hátrafele esküszöm.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: