Starity

Demi Lovato: "Már nem vagyunk barátok Selena Gomezzel"

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. április 15. 20:31 #21
IzaBella5
IzaBella5
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 276368
Én úgy gondolom,hogy mivel egyikőtök sem ismeri személyesen sem Demit,sem Selenát,illetve a körülményeket;felesleges bármelyiküket is hibáztatni azért,hogy eltávolodtak egymástól. Én is úgy gondolom,hogy ezt most túl lett reagálva a Selena-rajongók részéről,mert Demi egy rossz szót nem mondott Selenára. Nyílvánvaló,hogy már nem lesz soha olyan a barátságuk,mint régen. De Demi azt mondta,hogy mindig szeretni fogja.Az viszont igaz,hogy Demi részéről randa dolog volt,hogy még csak meg sem köszönte Selena gratulációját. Egyiküknek sem vagyok a rajongója,így elfogultsággal sem lehet vádolni. Bár Demi az én szememben 2018-ban hitetlenné vált,de ezt csak az én magánvéleményem.
2020. április 15. 22:20 #22
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
mi megy itt. xd amúgy hiába vagytok akármennyire nagy rajongói akár deminek, akár selenanak, egyikőtök sem tudja igazán milyen emberek is. nem tudni mitől szakadt meg ez a barátságuk, felesleges akármelyikükre is kenni, 2 felnőtt nőről van szó. lehetséges, hogy csak eltávolodtak egymástól, ez akármilyen nagy barátságba is képbe kerülhet.
2 felhasználónak tetszik: Zoeh, Harlow
2020. április 16. 10:35 #23
Attila23
Attila23
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 272321
Idézet (Zsóka11 @ 2020.04.15. 14:43)
Hogy itt milyen sok ember tudja a részleteket két ember hosszú éveken át tartó komplikált barátságáról.
Először is: Demi nem random, magától kezdte el mesélni hogy kivel barátok és kivel nem, hanem az hozta fel aki készítette vele az interjút. A "mindig is kedvelni fogom" rész helyett azt mondta, hogy mindig is szeretni fogja őket.
A Jonas Brothers-ről egy szót sem mondott, csak mikor megkérdezték, hogy velük tartja-e a kapcsolatot csak megrázta a fejét, majd utána mondta, hogy csak Miley-val tartja a kapcsolatot.
Másodszor: Demi egy olyan ember, akinek egy komoly ok kell, hogy megszakítsa a barátaival a kapcsolatot és tudtommal itt a kommentszekcióban senki sem ismeri őket személyesen, hogy tudja a részleteket mi is történt velük valójában. Demi gyűlöli ha a szerettei elhagyják és elhanyagolják, kb ez történt velük is.
Harmadszor: szerintem ebben a nyilatkozatban nem volt semmi sértő és pofátlanság, megkérdezték a régi barátairól a Disney era-ból, ő pedig diplomatikusan elmondta a tényeket, ebben semmi shady nem volt, pláne, hogy azt is hozzátette, hogy mindig szeretni fogja őket és a legjobbakat kívánja nekik.
Komolyan mondom itt néhány ember úgy cirkuszol, mintha egy utolsó senkinek hordta volna el Selenát.
Azt is hozzátenném, hogy Selena tényleg nem volt bent nála a kórházban, de személyesen felkereste állítása szerint, tehát valószínűleg vagy felhívta, vagy írt neki privátban.
Azt meg had ne mondjam, hogy aki itt elhordja Miley-t és Demi-t drogosoknak és miegymásnak azok ugyanígy leírják szépen magukat ezzel. A függőség nem vicc tárgya, Demi pedig nem viccből halt meg majdnem.
És persze, Demi a legrosszabb példát mutatja, főleg azzal, hogy a legújabb dalával több millió önbizalomhiányos lány azonosulhat és inspirálja őket, igaz? wink.gif
Végül, hogy ne legyek buta, elfogult Demi rajongóként titulálva, azt azért még elmondanám, hogy bár 10 éve erősítem Demi rajongói táborát, az számomra is kiábrándító volt, hogy Selena Grammy üzenetére nem reagált. Legalább egy "köszönöm a támogatást" vagy ilyesmi üzenettel reagálhatott volna rá. 
Biztos vagyok benne, hogy Selenát rosszul érinti a barátságuk megromlása, de mindennek van oka és MINDENHEZ KÉT EMBER KELL, tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem Selenát kell sajnálni és áldozatnak tartani, Demit meg utálni és elhordani mindennek (pláne úgy, hogy egy rossz szót nem mondott). Bár úgy látom, hogy Demit elég divatos manapság utálni. Ehhez pedig csak annyit fűznék, hogy még a sztárok is emberek és senkinek sem lehet tökéletes személyisége. Az ő természetéhez sok minden hozzájárult és nem ő az egyetlen akinek ilyen komplikált személyisége van.

Nem utálom Demit, ezzel kezdeném.
Egyetértek azzal, hogy két ember kell mindenhez. Én a mai napig nem tudom min vesztek össze ennyire, viszont ha a két lányt nézzük látható, hogy melyik szeretne békülni, és melyik ignorál folyamatosan. Selena próbálkozik, Demit pedig nagyon hidegen hagyja. Nem tudom mennyire igaz ez a volt bent a kórházban vagy nem, de szerintem Demi se ment be hozzá amikor anno műtötték Selenát és súlyos állapotban volt. A Grammys dolog szerintem nagyon gáz és gusztustalan húzás volt tőle ebből látszik, hogy kamuzik arról, hogy ( még mindig kedveli stb ) Ha én valakit nem utálok de régen beszéltünk és egy ilyen dolgot csinál mint a Selena akkor megköszönöm neki ez a minimum és talán még beszélek is vele pár szót. Ő nem akar vele beszélni meg semmi és látható, hogy utálja.
2020. április 16. 12:18 #24
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Idézet (Attila23 @ 2020.04.16. 10:35)
Nem utálom Demit, ezzel kezdeném.
Egyetértek azzal, hogy két ember kell mindenhez. Én a mai napig nem tudom min vesztek össze ennyire, viszont ha a két lányt nézzük látható, hogy melyik szeretne békülni, és melyik ignorál folyamatosan. Selena próbálkozik, Demit pedig nagyon hidegen hagyja. Nem tudom mennyire igaz ez a volt bent a kórházban vagy nem, de szerintem Demi se ment be hozzá amikor anno műtötték Selenát és súlyos állapotban volt. A Grammys dolog szerintem nagyon gáz és gusztustalan húzás volt tőle ebből látszik, hogy kamuzik arról, hogy ( még mindig kedveli stb ) Ha én valakit nem utálok de régen beszéltünk és egy ilyen dolgot csinál mint a Selena akkor megköszönöm neki ez a minimum és talán még beszélek is vele pár szót. Ő nem akar vele beszélni meg semmi és látható, hogy utálja.

Szerintem Deminek szíve joga, hogy kit ignorál és kit nem. 2017-ben a Simply Complicated-ben elmondta, hogy attól fél a legjobban, ha elhagyják a szerettei és ezt nem tudja megbocsátani. Nyilvánvaló volt, hogy Selenának mások fontosabbak voltak, ezért nem akar már barátkozni vele.
Amikor Selenát műtötték akkor Demi azt nyilatkozta, hogy Selena egy nagyon erős nő és büszke rá. wink.gif
Azzal kapcsolatban, hogy a Grammys dolog gáz és gusztustalan húzás volt csak annyit mondanék, hogy ez azért erős kifejezés erre. Nem volt szép, egy köszönet minimum járt volna érte, ez tény, de azért ne túlozzunk azzal, hogy gusztustalan húzás. Ha Selena annyira vissza akarná nyerni Demi barátságát, akkor miért nem privátban írt neki gratulációt, miért nyilvánosan? Ezzel csak azt érte el, hogy őt sajnálják az emberek és Demit döngölik a földbe mert nem válaszolt neki.
Az utálat pedig nem egyenlő azzal, hogy két barát eltávolodott egymástól valamilyen okból és nem beszélnek, de ugyanúgy lesz benne szeretet iránta. Persze ettől még nyilvánvaló, hogy Demiben elég sok sértettség és talán harag is van.
És nekem az sem tetszik személy szerint, hogy JB-vel és a feleségével mennyire jóban van, pedig anno nagyon megharagudott Selenára amiért visszafogadta nem tudom hanyadjára.
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2020. április 17. 19:08 #25
HermioneGiga
HermioneGiga
visszatérő vendég

StátuszJonathan Young
Hozzászólás: 444
Csatolások: 18
Azonosító: 271712
Na jó! Tisztában vagyok vele, hogy nálam keresve se találsz egy értelmes kommentet, de az, hogy itt a felhasználók egy oldalra állnak, az kihozza belőlem az eddig igen jól titkolt írói vénákat. Team Selena és Team Demi. Én speciel azon a véleményen vagyok, hogy itt rengeteg perdöntő információt nem hoznak nyilvánosságra, megjegyezném, jogosan. Mileyt meg nem tudom, miért lett idekeverve. Lehet, hogy Lovato drogozott, de ez senkire nem tartozik, legfőképpen rám nem. Ő élete. És itt még hozzáfűzném, hogy egyik sztár sem azonos a kamerákba mosolygó, üres tekintetű ,,alteregójával".
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2020. április 17. 19:11 #26
HermioneGiga
HermioneGiga
visszatérő vendég

StátuszJonathan Young
Hozzászólás: 444
Csatolások: 18
Azonosító: 271712
Egyébként én Team Lomezbe tartozom.
2020. április 18. 08:09 #27
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
Hozzászólás: 135
Azonosító: 268280
Nézzétek meg mi trendingel twitteren. Szépen libasorban! Hop Hop!
2020. április 18. 13:36 #28
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Már nem barátok és azok után amit Demi most művelt Selena hülye lenne szóba állni vele valaha. Eddig Taylornak ment neki mindenért most Selenat ekézi ahol csak tudja, ennek elvono lesz a vége a legjobb esetben mert józan ember nem csinál ilyesmit kizárt hogy nem szed valamit megint
2 felhasználónak tetszik: Azillion, Zyra
2020. április 18. 16:08 #29
Klaudiaasm
Klaudiaasm
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 274707
Ami most megy a twitteren és az instan:
Az oldal demi-é viszont a posztok Megvan a szerkesztve, hamisak
Aki készítette beismerte,
Csak lejáratták ezzel demit és most mindenki őt gyűlöli, gyönyörű rajongótábora van selenanak , szégyelljék magukat a selenatorok
2020. április 18. 16:08 #30
Klaudiaasm
Klaudiaasm
új tag
*megvannak
2020. április 18. 16:21 #31
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
Amikor azt hittem, hogy Demi Lovato már nem süllyedhet mélyebbre kiderül, hogy de, van még ennél is lejjebb. Vagy csak érkezik az új album és direkt nyilvánosságra hozta a fake profilját, mert tele lesz dalokkal arról, hogy ő milyen erős és ő a megmondóember, ő aztán odaszól mindenkinek, ő kikezdték stb. #DemiLovatoIsOverParty
2 felhasználónak tetszik: Zyra, Azillion
2020. április 18. 20:24 #32
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Ha az ő oldalán voltak a posztok még ha hamisak is de tudta mik vannak fent miért nem szedte le az ő engedélye vagy tudta nélkül lehet posztolni az oldalára ha olyan ártatlan miért törölte az oldalt és állította le a hozzászólásokat a hivatalos instáján soha nem volt az a meghúzza magát tipus most mégis ezt csinálja
2 felhasználónak tetszik: Azillion, Zyra
2020. április 18. 21:21 #33
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
Hagyjuk már, hogy valaki feltörte és posztokat kezdett el a nevében posztolni. Baromság. Le is volt fotózva a magazinnal amiben Selena átvan satírozva. Ne akarjátok minden alól kihúzni magatokat. Demi egy bányarém és kész.
1 felhasználónak tetszik: Azillion
2020. április 18. 21:21 #34
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
#DemiLovatoIsOverParty
2020. április 18. 22:15 #35
Klaudiaasm
Klaudiaasm
új tag
Simán meglehet szerkeszteni hasonlóan egy olyan képet, kedves Zyra.
2020. április 18. 22:15 #36
Klaudiaasm
Klaudiaasm
új tag
Utólag is meglehet úgy szerkesztsni hogy összevan firkálva ***
2020. április 19. 00:58 #37
Attila23
Attila23
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 272321
Kérdem én ha kamu volt a dolog, és a képek nem szerepeltek ezen az oldalon, akkor miért tűnt el az oldal, a képek meg minden? Ha kamu az egész deminek csak annyit kellett volna mondania hé itt az oldal nézzétek meg ezen nincs semmi. De nem így történt. Eltűnt az oldal és a képek mert igaz.
2020. április 19. 05:30 #38
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
Aha, és a kép amin átvan firkálva Selena feje, pont ugyanúgy át van satírozva, mint az előző kis posztjában. De nyilván nem Demi volt, végülis random liveokat tolt Demi (videó is van róla), meg pont ilyenkor szedi le a posztokat amikor kiderül minden. Felregisztrált egy accot twittere amit selenasorare-nek hívnak, pont a letörlés napján, és kiírja arról, hogy egy Selenator csinálta az egészet. Egy hangot nem hallatott magáról eddig, mert nagyon jól tudja, hogy ebből nem mászik ki. Az account Demié volt, nem hiába követte egy pár híres sztár, a képek nem most lettek már posztolva, de mégis törölve lettek, amint kiderült az egész. Sajnos, van olyan amikor már nem lehet kihúzni a sz@rból a kis kedvencedet, nem volt bajom Demivel, de most a pokolra is elküldeném, amennyire kétszínű.
2020. április 21. 19:50 #39
anonime15
anonime15
visszatérő vendég

StátuszHumor = Fájdalom + idő
Hozzászólás: 155
Azonosító: 242908
Komolyan hogy tudtok ennyire belemerülni két olyan ember viszonyába, akikkel még csak nem is voltatok egy időzónában? Honnan tudjátok melyikőjük milyen ember? Nem tanácsos a média felületekre alapozni egy véleményt, innen több ezer kilóméterre. Te is biztos ignoráltál már egy barátodat, akit nem kedveltél. Nekik is megvan hozzá a joguk, hogy kivel barátkoznak meg kivel nem? sztem csúnyább szakítások, elhatárolódások vannak a sztárvilágban mint gondolnánk. Itt pont mindkét ember jót kívánt a másiknak, és nem értem mért kell valakit bányarémnek hívni. Szerintem az ilyesfajta ítélkezések, és a kijelentések magasfokú butaságról adnak tanubizonyságot.
2020. április 24. 00:35 #40
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
nem értem hogy ez miért is akkor nagy tragédia?
nem tudom hogy a kommentelők milyen korosztályba tartoznak de egyszer majd ők is elérnek oda az életükben amikor majd megértik hogy nem minden gyerekkori/tinikori barátság tart ki felnőtt korban is. (főleg nem hollywoodban)
Majd 28 évesen (vagy akár most) nézz vissza hogy te hány gyerekkori barátoddal vagy még mindig ugyan olyan jobban mint régen?
Demi nem azt mondta hogy utálja vagy hogy bajuk van egymással csak hogy már nem barátok.. ennyi.

Az az állítólagos insta oldal ami elvileg Demié meg tény hogy eddig is létezett de milyen érdekes hogy csak Demi ezen nyilatkozata után lett csak téma az ott szereplő posztok. Ha Demi az oldalon eddig is lejáratta Selenát (mondjuk ha tényleg ez lett volna a cél akkor nem éppen egy privát fiók lenne a legjobb megoldás amit csak bizonyos emberek látnak) akkor az a bizonyos emberke aki ez nyilvánosra hozta (valaki a követői közül mert ugye a privát fiókoknál a követőket engedélyezni kell ) akkor eddig miért nem tette meg? Miért csak pont Demi interjúja után mutatta meg a posztokat eddig nem sértette vagy nem tartotta fontosnak. Ebből is látszik szerintem hogy kamu...
Az oldal meg amikor nyilvánosságot kapott szerintem a készítője beijedt hogy esetleg valahogy majd valaki eljut a valós személyiségéhez stb és ezért törölte. Az még hogy hírességek is követték nem 100%an bizonyított hiszen egy olyan képernyőfotót nem nehéz csinálni na meg az is érdekes hogy elvileg Sam Smith is követte milyen érdekes hogy pont akkor derült ez is ki amikor megjelent a közös daluk Demivel.
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Harlow
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok