Starity

Ellen DeGeneres a koronavírussal viccelődött, kiakadt rá az internet

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. április 08. 18:03 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A műsorvezető otthonában tartotta show-ját, de egy megjegyzése nagyon rosszul sült el.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. április 08. 18:39 #2
- törölt felhasználó -    
Hányni kell ettől a nőtől
2020. április 08. 22:03 #3
- törölt felhasználó -    
"a műsorvezető egy több mint 20 millió dollárt érő kaliforniai villában él, amely a létező összes luxusberendezéssel el van látva."

Tipikus példa arra, hogy aKiNeK mInDeNe MeGvAn, annak még sincs meg mindene. Lehet, hogy egy hatalmas többszobás villában lakik, de ugyanúgy érezheti magát bezárva egy idő után. Valószínűleg az ő házában sem valami izgalmas az ágy-kanapé-fotel kombó.
2020. április 09. 00:56 #4
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Ez a nő mindig is alpári volt és ezzel keresi a kenyerét,nem is keveset,amiből luxusvillára is telik. Én meg vendéglátósként már több mint 3 hete nem tudok dolgozni. Abszolút nem vagyok féltékeny,csak ha már ennyi a munkája,akkor azt csinálja normálisan. Nem kéne Mariah Carey-vel erőszakkal alkoholt itatni,hogy vállalja fel a terhességét,utána meg szegény nő elvetél. Vagy esetleg emberi módon bánni a stábjával,kb az egész twitter abból áll,mekkora egy paraszt igazából.
2020. április 10. 21:35 #5
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Sosem szerettem a beszélgetős műsorát, néha ha belenéztem, még én is kényelmetlenül éreztem magamat, mert nem telt el úgy egy perc sem, hogy ne tett volna fel kellemetlen, személyeskedő megjegyzéseket... Kicsit elszaladt vele a ló, nem jött össze ez a megjegyzése, ami más témában lehet, hogy nem okozott volna ilyen nagy problémát.
2020. április 17. 19:28 #6
HermioneGiga
HermioneGiga
visszatérő vendég

StátuszJonathan Young
Hozzászólás: 444
Csatolások: 18
Azonosító: 271712
Mindkettőben van valami...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok