Habár a színész-énekesnő most már nem nagyon nyilatkozik negatívan senkiről, azért a múltban volt erre példa.
A teljes cikkhez kattints ide!
5 híresség, akit J.Lo messzire elkerül
2020. április 03. 10:16
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyon szeretem Jlo-t, de ő se egy istennő, hogy így beszéljen másokról.
2020. április 03. 23:54
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
A leginkább J.Lo-ra illő szó, ami most eszembe jut az az öntelt. Ha valaki még Winona Ryderre is képes lekicsinylő megjegyzést tenni, akkor az illetőnél valami nincs rendben.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2020. április 07. 09:16
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Az lehet, hogy jól tudja rázni a feneket tánc közben.. de messze nem tartozik a legjobb színészek közé.. talán emiatt sem jelöltek soha.. ráadásul a karaktere is visszataszító ezek után
2020. április 09. 16:55
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Aranyos kis filmjei vannak, olyanok, amiket tizenévesen megnéz az ember lánya az anyukájával. Ez szerintem elmond mindent a munkásságáról, pedig én tényleg szeretem egy-két filmjét. Na az azért elég beszédes, hogy az itt felsorolt öt ember mind többet tett le az asztalra, mint ő, de hát biztos savanyú a szőlő... Emberileg annyira nem tartom szimpatikusnak.
2020. április 15. 15:49
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Ok, Madonnát én is kerülöm, de Mariah Carey?
2020. április 21. 01:51
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
én szeretem Lopezt, de azért ez túlzás, ahogy ezekről a nőszemélyekről beszél
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.